- 15 Ocak 2014
- 5.986
- 5.198
- 398
Afiyet olsun canim gayet iyi menu
Kolay gelsin canimŞimdi 6dk karin sıkılaştırma
Ve 7dk kol sıkılaştırma
Ve 10dk kalça bacak sıkılaştırma yapicam
Kolay gelsin canim)
İyi akşamlar kızlar, bu akşam uine misafirliğe gittim, kek poğaça yemedim. Azmin zaferi
Bugünki menü
Kahvaltı 10:00
3 yk lor
1 kızarmış yumurta
7 zeytin
Ara 12:30
Bir elma
1 kase yoğurt
Öğle 14:30
3 yk kavurma
3yk ıspanak
Ara 17:00
İki avuç leblebi
Ara 20:00
1 b süt
1 avuç fındık
Spor yok
Su 2 lt
Sürekli nefsimle mücadele içindeyim. Eşim şimdi kek istedi, damla çikolatalı kek yaptım, fırında şimdi. Çay da demledimCook iyi yapmissin cnm
Yeseydin yarın pişman olurdun
Benim oğlum evden çıkınca çok huzursuz, az önce misafirlikte kıyameti kopardı. Bir batdçay içemeden geldim eve. Nerden gelirsek, ne kadar durursak duralım eve gelince sevinçten çıldıracak gibi oluyor. O yüzden de gezemiyoruz.Yok canim millet kucağında bebegiyle gezilere katiliyor.... ben ve esim cook abarttik bebek buyuyor normal akista biz kendimizi yorduk kastik tabii oda tecrubesizligimize denk geldi... aman cocuk hasta olur aman bisey olur diye eve tıkıldim kaldim..sen oyle yapma canim cikin gezin...
Buralara bahar geldi ana bu kış kar göremedik. Karı özledik. Tadını çıkar canımBizim burdada kar yağıyor
Kızlar merhaba
Menüm
Kahvaltı (10:30)
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk tulum peynir
2 tane zeytin
Yeşil biber
Öğle (14:30)
1 tane çiğköfte dürüm
Ayran
Akşam (18:30)
1 parça orta boy fırında tavuk
Ayran
2 litre su spor yok ama bol bol gezdim. Misafirlikte olunca öğün saatlerim düzenli olmadı. Şu an yoldayız eve gidiyoruz. Geçmişi ve menülerinizi okuyamadım. Öpüyorum hepinizi iyi gecelersahgull kaptişim
Güzel canımcımKızlar merhaba
Menüm
Kahvaltı (10:30)
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk tulum peynir
2 tane zeytin
Yeşil biber
Öğle (14:30)
1 tane çiğköfte dürüm
Ayran
Akşam (18:30)
1 parça orta boy fırında tavuk
Ayran
2 litre su spor yok ama bol bol gezdim. Misafirlikte olunca öğün saatlerim düzenli olmadı. Şu an yoldayız eve gidiyoruz. Geçmişi ve menülerinizi okuyamadım. Öpüyorum hepinizi iyi gecelersahgull kaptişim
Sürekli nefsimle mücadele içindeyim. Eşim şimdi kek istedi, damla çikolatalı kek yaptım, fırında şimdi. Çay da demledim
Buralara bahar geldi ana bu kış kar göremedik. Karı özledik. Tadını çıkar canım
Bi ısırımlık tadına baktım, pişman değilim. Yine olsa yine bakarımSakın yeme cnm
Ahh ahh ben 1haftadir neler neler yaptım ama yemedim sende yeme tut kendini sabah tartıyi düşün
Tebriklerİyi akşamlar kızlar, bu akşam uine misafirliğe gittim, kek poğaça yemedim. Azmin zaferi
niye kızOhh negüzel ins ben zayıflamadan burda havalar ısınmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?