Cuma’dan sayalım canım
Çok iyi ya
Cuma 8 li rakamlara merhaba diyeceğiz ozaman
Eve şimdi geldim kahvaltı yapacağım
Sonra temizlik
Görüşürüz
Haftasonu, herkes gesmelere gitmiştirKızlar 2gündür hiç fazla uğramadınız
Sayfa küsmüş size
Haftasonu, herkes gesmelere gitmiştir
Kizlar selamlar gelemedim bugun nobtten ciktim.dinlendim ama sacma bir duzenim.oldu bu haftasonu kebdimi toplamm lazim haftalik yemek listesi yaptim ara ogun yapmicam oglenleri de hafif gecircem planim bole umarim uyarim
Kızlar 2gündür hiç fazla uğramadınız
Sayfa küsmüş size
Herkes dışarıda sanırım canım.
Ben pazar günleri pazar sendromu yaşıyorum.
Eşim çalışıyor her pazar böyle oluyor sinir oldum artık.
Kizlar merhabaaaaa sabah misafirlerim vardi ... sonra parka gittik eve gel kızı yika doyur anca bu saat oldu) cook yorgunum valla ... hala regli olamadim patlamaya hazir bomba gibiyim cooo sistimmm (
Kız keşke gelseydin buraya iki sohbet ederdik morelin yerine gelirdi
Oyy oyyy severimmmm seniiiiOhh iyi yapmissin da insan bi der bu kadın merak eder bi yazıyım haber ediyim ama yoook
Inş biranönce gelirde sende rahatlarsın cnm
Ilaç fln alsaydın söktürmesi için
Aynen valla ne ii olurdu :)
Bende yürüyüşten geldim yoruldum bir saate yakın yürüdüm ama telde ki program da aktif dakika 26 diyor
Oyy oyyy severimmmm seniiiikiz sabah 7.20 de uyandim başladım borek sarmaya :))) kostur kostur hazirlamaca hic elime tel alamadim....
Ayyy evet canim ,bide o yorgunlukla 70 dakika parkta hizli yurudum... pertim suanMaşallah kiz valla hiç bitmiyor işimiz
Niyebu kadar yorgunsun canım temizlik mi??Kızlar çok yorgunum kollarım kalkmıyor bir de kızım dursa
Ayyy evet canim ,bide o yorgunlukla 70 dakika parkta hizli yurudum... pertim suancumartesi aksam yine misafirim olacak ben yine persembeden evi dökmeye baslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?