Haklısın tatlımKızlar 2gündür hiç fazla uğramadınız
Sayfa küsmüş size
Ben gidemedim biryere ama dip köşe temizlik yapayım dedimHaftasonu, herkes gesmelere gitmiştir
Cuma günümü çok berbat geçirdimEvet doğru ama olsun ya genede yazsınlar
Inş kaçamak yapmazlar
İnşallah uygularsın canımKizlar selamlar gelemedim bugun nobtten ciktim.dinlendim ama sacma bir duzenim.oldu bu haftasonu kebdimi toplamm lazim haftalik yemek listesi yaptim ara ogun yapmicam oglenleri de hafif gecircem planim bole umarim uyarim
GümmmmmmmKizlar merhabaaaaa sabah misafirlerim vardi ... sonra parka gittik eve gel kızı yika doyur anca bu saat oldu) cook yorgunum valla ... hala regli olamadim patlamaya hazir bomba gibiyim cooo sistimmm (
Hangi program kullanıyorsun canımÇok iyi yapmissin cnm
Aynen bende 1saat yürüyorum ama 25dk yürüdüm diyor
Temizlik yaptım canımNiyebu kadar yorgunsun canım temizlik mi??
maşallahın var vallahi hızına yetişme ne mümküm hem temizlik hem misafir hem deyürüyüşAyyy evet canim ,bide o yorgunlukla 70 dakika parkta hizli yurudum... pertim suancumartesi aksam yine misafirim olacak ben yine persembeden evi dökmeye baslarim
Ayyy keske gumlesemmmmHaklısın tatlım
Ben gidemedim biryere ama dip köşe temizlik yapayım dedim
Mutfak anca bitti
Bütün dolapları elden geçirdim
Cuma günümü çok berbat geçirdim
Üstüne hafta sonu dikkat ettim
İnşallah uygularsın canım
Gümmmmmmm
Hangi program kullanıyorsun canım
Sağol canim , cok yoruldum ama 4 sene evde oturmamin acisini cikartiyorummaşallahın var vallahi hızına yetişme ne mümküm hem temizlik hem misafir hem deyürüyüş
Ellerine saglik canim oh misssTemizlik yaptım canım
Niyebu kadar yorgunsun canım temizlik mi??
Canim cocukla temizlik yapmak cok zor... eger fazla kirlendiyse 1 kereligine kadın al , halilari dogru haliciya gonder... kadin almadan onceki hafta kendine 5 gun ayir hergun bir oda dolap iclerini bitirmeye calis... kisliklari kaldir yzliklari baharliklari cikart...ben hep oyle yaparim... kadin almadan 5 gun hergun bir odanin benim yapmam gerekenleri yaparim... 5 gun sonunda kadin alir cam kapilari yaptirir mis gibi otururum... oyle cok kadin almam yilda 2 kere bi kis temizlik icin bide yaza girerken alirim...Canım içimden hiç temizlik yapmak gelmiyor gelmesi için ne yapmam lazım evler berbat halde ve gerçekten psikolojim bozuldu kadın tutayım diyorum bu eve kadında gelmez
Afiyet olsun brunch olmusBugünkü menüm
8:30
1 elma 1 sb süt
14:00
2 dilim çavdar ekmeği
2 tk tahin pekmez
1 tk çemen
Omlet (3 dilim pastırma 1 yumurta 1 tk zeytinyağı domates biber )
Domates salatalık
17:00
1 armut
1 avuç yerfıstığı
2.5 lt su(3 olabilir )
90 dakika tempolu yürüyüş
Canim meyve demek seker demek ... bence guzel bi kahvalti daha iyi olurduBugun ki menüm
12:00
Bir büyük muz
Yarım armut
Yarım mandalina dan oluşan meyve tabağı üzerine kakao
Bir büyük bardak süt
19:30
Fırında balık
Bol salata
Soda
Spor:1 saat temposuz yürüyüş
Su 3.5 lt
Canim cocukla temizlik yapmak cok zor... eger fazla kirlendiyse 1 kereligine kadın al , halilari dogru haliciya gonder... kadin almadan onceki hafta kendine 5 gun ayir hergun bir oda dolap iclerini bitirmeye calis... kisliklari kaldir yzliklari baharliklari cikart...ben hep oyle yaparim... kadin almadan 5 gun hergun bir odanin benim yapmam gerekenleri yaparim... 5 gun sonunda kadin alir cam kapilari yaptirir mis gibi otururum... oyle cok kadin almam yilda 2 kere bi kis temizlik icin bide yaza girerken alirim...
Bebeginin uyudugu vakitleri degerlendir... esinin nobetci oldugu zamanlar ac bi muzik mutfaga gir yavas yavas yap canim yoksa daha cok kirleniyor isin icinden çıkılmıyor...
Canim meyve demek seker demek ... bence guzel bi kahvalti daha iyi olurdu
Kolay gelsin bende tarih attim 26 martta basliyacam dolap iclerine 5 gun ayirdim kendime yineEvet canım dolap içlerini yapmak şart
Ben yarın başlayım.
Dolabımn içi de berbat istikbal den aldık küçücük rafları
Afiyet olsun canım
Bende öyleyim canımCanım içimden hiç temizlik yapmak gelmiyor gelmesi için ne yapmam lazım evler berbat halde ve gerçekten psikolojim bozuldu kadın tutayım diyorum bu eve kadında gelmez
Afiyet olsun canımBugun ki menüm
12:00
Bir büyük muz
Yarım armut
Yarım mandalina dan oluşan meyve tabağı üzerine kakao
Bir büyük bardak süt
19:30
Fırında balık
Bol salata
Soda
Spor:1 saat temposuz yürüyüş
Su 3.5 lt
MecburenAfiyet olsun brunch olmus)
İstikbal’in yeni raf şeklini bende sevmedimEvet canım dolap içlerini yapmak şart
Ben yarın başlayım.
Dolabımn içi de berbat istikbal den aldık küçücük rafları
Benim de fazladan bir odam olsaydı iyiydiKolay gelsin bende tarih attim 26 martta basliyacam dolap iclerine 5 gun ayirdim kendime yine)) bide benim gereksiz ust katim var ister istemez orayida twmizlemek zorundayim (
Suyu evet canim az ictim , misafir olunca sonra parka gidince anca bu kadar oldu...Afiyet olsun canım
Su yine az
Bende öyleyim canım
Mutfaktan başladım
Biryerden başlamak lazım
Afiyet olsun canım
Mecburen
Niyetim kızı bırakıp evr gelmekti ama
İstikbal’in yeni raf şeklini bende sevmedim
Güya güvenlik filan
Ams küçük ve çıkmadığı için arkaya birşey düşünce almak zor
Benim de fazladan bir odam olsaydı iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?