Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne zamanlar kosucaksin canim.
gogusler icin canim yapabilecegin tek sey goguslerini sıkan sporcu atletleri giymek. olabildigince sıkı giyinmen yardimci olucaktir.

hmm dogru diyosun canim karistirmisim.
Sabahta olur akşamda ama şimdiye kadar hep yürüdüm hiç koşmadım ve koşanlara çok imreniyorum ama nasıl ve nerden başlayacağımı bilmiyorum

Ogledemuz fazla olmuşsun sanki.ara öğün olarak olsa bi nebze..

Buyuk canim ev 7+1 sadece 3 kisiyiz temizle temizle bitmiyor boşuna angarya yukari kati kullanmiyorum depo gibi kullaniyirum ama ister istemez supur sil yapiyorum arada..

Sabahta olur akşamda ama şimdiye kadar hep yürüdüm hiç koşmadım ve koşanlara çok imreniyorum ama nasıl ve nerden başlayacağımı bilmiyorum
hmm aslinda 1 er gun arayla kosabilirsen cok huzel olur canim. haftalik mesafelerde artis yapariz. 1 gun kosup 1 gun yurursen bacaklarina yuk binmemis olur. ilk haftalar jog atarsan da vucudun daha kolay adapte olur. sabahlari kosman temiz hava acisindan tüm gun dinc olman acisindan daha iyi olur canim. mesafenu en iyi sen bilebilirsin. ne zor ne hafif

Afiyet olsun cnm çok iyi

Kiraz sapiiii cayiiii gitsin ödemler kış kış ))

Işin pirisin ) yine de yorum yapsam mi ??
Menu guzel soyle dusundum simit varsa muz olmayaydi iyimiydi tabiii sen daha iyi bilirsin )

Afiyet olsun canim

aramiza hosgeldin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…