Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ha tamam o zaman
Kizlar selam cok fena hastayim aksama bide nobete gidicem canim hic bisi yemek istemio ama asiri odemim var ihlamur filaj goturuyorum yanimda umarim.toplarim.hemen
geçmişolsu canım
İşte bizim oranın çekirdeği bol tuzlu ve kavrulmuş oyuzden çok lezzetli.normalde de marketten alırsam da bol tuzlu alıyorum ben.en iyisi uzak durmak bi süre..
öyleyse uzak durmakta fayda var canım
hoş geldin canım
biz galdirik deriz
Kaldireg ne işte ben onu bilmiyorum? Bu arada sen nereliydin canım?
bir sebze arama motorundan kaldirik yada galdirik diye aratabilirsin canım
sıkıntı olmaz canım

Bende sevindim ve memmun oldum ebru bizde yeni geldik 2 ay kadar oldu insallah olur
Bu kiloya takilip kaldim artik yeni bir ben olmak istiyorum insallah
Yarin menu paylasmaya baslasam olur mu bugun dikkatli sekilde yemedim

benim kızımın ismi de gülce bugün tesadüfler günü ebrucum

Kızlar herkese çok çok teşekkür ederim rabbim sizlere göstermesin inşallah eşim de bilet almıştı bu olaydan önce anamura gidecez kayınvalideme 10 gün tatile inşallah iyi gelir
tebdili mekanda ferahlık vardır canım iyi gelir mutlaka

hoşgeldin canım

cankizzzz ortalarda olmayınca mesaj da birikmemiş bir çırpıda okudum mesajlari. Tabi ada81 da yok onun eksikliği de belli oluyor. Nerdesiniz kızlar
Cancagizim bahar temizliğine giristim yarin bitiyor.... yarin aksam itibari ile buralardayin sahalara dönecem sizleri cook özledim...

Cancagizim bahar temizliğine giristim yarin bitiyor.... yarin aksam itibari ile buralardayin sahalara dönecem sizleri cook özledim...
ne kadar çok temizlik yapıyorsun canım maşallah sana kendimi pis hissediyorum buyuzden ben de bugün temizlikçi abla çağırdım yoksa benim cimcimeden zor yani bisey yapmak

Morelim bozuk cnm önemli bişey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…