canım neden ama iyi ol bak senin boyle mutsuz olmana alışık değilizMorelim bozuk biraz cnm
canım neden ama iyi ol bak senin boyle mutsuz olmana alışık değiliz
Tamam canım ne demek seve seveCuma günü yetişin dostlar dedim mı koş liste işinden anlamıyorum henüz öğrenmem lazım öğrenene kadar her hafta Size baskın var
yeter artık ada bu kdar temizlikKizlarrrr yarin bitiyor temizlikkkksizleri coook ozledimmmm
arada bir modumuz düşüyor canımMorelim bozuk biraz cnm
Tamam canım olur tabii kiBende sevindim ve memmun oldum ebru bizde yeni geldik 2 ay kadar oldu insallah olur
Bu kiloya takilip kaldim artik yeni bir ben olmak istiyorum insallah
Yarin menu paylasmaya baslasam olur mu bugun dikkatli sekilde yemedim
Ayyy ne güzel ben bayılıyorum Gülce ismine bizimkinin yanında bir de Su var Gülce Su baş harfleri GS oluyorbenim kızımın ismi de gülce bugün tesadüfler günü ebrucum
tebdili mekanda ferahlık vardır canım iyi gelir mutlaka
hoşgeldin canım
Bitirde gel artık yaaa ne bitmez temizlik evin büyük anlaşılanKizlarrrr yarin bitiyor temizlikkkksizleri coook ozledimmmm
Anlat bakim bi sen niye bozuldu moralin belki bi faydamız olurMorelim bozuk cnm önemli bişey degil
bugünkü menüm
sabah 8:30
2 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynır
7 siyah zeytin
domates salatalık
13:00 6-7 yk kymalı yeşil fasulye
18:00
1 kase mercimek
salata
3 yk kuru fasulye
3lt su
1 kupa yeşil çay
1 kupa kira z sapı çayı
1 saat tempolu yürüyüş
yeter artık ada bu kdar temizlik
arada bir modumuz düşüyor canım
ama napıyoruz rabbimizin bize verdiği onca güzellikleri görüp kendimize geliyoruz
bugünkü menüm
2 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynır
7 siyah zeytin
domates salatalık
1 kase mercimek
salata
3 yk kuru fasulye
3lt su
1 kupa yeşil çay
1 kupa kira z sapı çayı
1 saat tempolu yürüyüş
Tamam canım olur tabii ki
Ayyy ne güzel ben bayılıyorum Gülce ismine bizimkinin yanında bir de Su var Gülce Su baş harfleri GS oluyor
Bitirde gel artık yaaa ne bitmez temizlik evin büyük anlaşılan
Anlat bakim bi sen niye bozuldu moralin belki bi faydamız olur
Üzüldüm canım ama düzelmeyecek hiç birşey yok eminim en kısa zamanda düzelirEşimle tartıştık
Menüm
Kahvaltı (09:30)
Yarım simit
4 tane siyah zeytin
Öğle (12:15)
1 kase buğdaylı yayla çorbası
4 kaşık yeşil fasulye yemeği (Susuz)
1 tane küçük muz
16:00
Simidin kalan yarısı
18:30
1 küçük tabak Arnavut ciğeri (az yağlı)
Limonlu maydonozlu kurusoğan
Su 1 lt oldu yatana kadar 1 lt daha olur
Sporu yapmadım yapınca yazarım ama işe
Yürüyerek gidip geldim :)
Teşekkür ederim canım :)Afiyet olsun cnm
Kocaeli canım. Kaldirek pazardan alıyoruz ispanak gibi bişey.Kaldireg ne işte ben onu bilmiyorum? Bu arada sen nereliydin canım?
Menun güzel canım..Spor harikabugünkü menüm
2 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynır
7 siyah zeytin
domates salatalık
1 kase mercimek
salata
3 yk kuru fasulye
3lt su
1 kupa yeşil çay
1 kupa kira z sapı çayı
1 saat tempolu yürüyüş
ne zamanlar kosucaksin canim.Canım benim o senin tatlılığınÇok teşekkür ederim.
Sence neden böyle bişey oldu?
Ne kadar sağlıksız olduğunu kendin görebiliyorsun artık. Ben hiç bir şey demiyorum.
Toparlan canım sen de artık. Sağlıksız olduğun için bu haldesin şu anda . Biran önce sağlığına kavuşabilmen içinde sağlıklı beslenmen lazım.
Taşınırken kolaylık olur aslında. Evdeysen yap gitsin. Spor olur hem.
Harika bir menü. Afiyet olsun.
Canım patlıan oturtması kızartma değilse güzel bir menü. Afiyet olsun.
Ben koşmayı çok istiyorum canım ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Bir de spor yaparken özellikle ip atlarken göğüsleri nasıl koruyabiliriz. Bi fikrin var mı? Koşarken de aynı problem var.
Bu bir tatlı kaşığı bal tereyağ psikilojik mi? Yenmese nasıl olur? Çünkü hep bu bir ufak kaşıklardan, lokmalardan oluyor. Diyetteyken bal yememek lazım. Daha doğrusu tatlı olan bütün gıdalardan mümkün olduğunca uzak durmalıyız. Akşam saati geç ve su az. Bunların haricinde gayet güzel bir menü.
İncirler fazla olmuş canım. Hele o 21 deki öğün hiç olmamış. Akşam yemeğin zaten çok geç. Neden yeni bir öğün yaptın üzerine.
Yumurtalı kaldirek ne? İlk defa duydum. Anne yapımı poğaça, çekirdek ve sıcak çikolata olmamış biliyorsun. Ama çok güzel spor yapmışsın. Telafi etmiştir. Ama bizim telafilere değil eksilere ihtiyacımız var. Umarım cumaya kalmaz hiç bir şey .
Metabolizmayı 12:00 de çalıştırmaya başlamışsın çok geç olmuş. Yediklerin çok güzel. Su ve sporda öyle. Sadece kahvaltı olsa daha güzel olurmuş.
Aynen canım amin tekrar geçmiş olsun.
Bırakma kendini bırakırsan eğer verdiklerini fazlasıyla geri alırsın. Dün dün de kaldı. Sen önüne bak. Silkelen bi kendine gel. Başaracağına inan. Yoksa olmaz bu iş.
Evet canım çekirdek çok sakıncalı. Kilo yapıyor doğru biliyorsun. Yememek lazım.
hmm dogru diyosun canim karistirmisim.mrskulkedisi Çekirdeğin çiğ olanı yasak değil karataydı. Yağlı tohumlar faydalı hatta. Ama bizim yediklerimiz kavrulmuş oluyor genelde. O nedenle bence yenilmemeli.
Tamam canım teşekkür ederim :)Kocaeli canım. Kaldirek pazardan alıyoruz ispanak gibi bişey.
Hurmalar çok olmuş canım onun haricinde güzel bir menü28 Mart menüm
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Saat 10buçukta
7 hurma
2 kayısı
Saat 1 de öğle yemeği
1 tabak Sütlü yumurta
2 zeytin
1 dilim peynir
Saat 6 da
1 kase corba
1 tabak musakka az tereyağlı
1 tabak salata
Yarım tam buğday ekmeği
1 kaşe yoğurt
Saat 7 buçukta
Fındık çay
Şu 2 lt
Spor 15dk.leslie
15dk.egzersiz hareketi
100 ip atlama
LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?