Geliyorum sahalaraaaaa sporumlaaaa spor yarışı ayarlayacam sizlerle kafamda deli projeler hahahaBizde seni özledikk
Ay biz bayanlarin huyu bende uzatirdim artik uzatmaya üşeniyorum kiz adam unutuyor ciddi ciddi trip atacam diye yormuyom kendimi bende hahaha
afiyet olsun canim takibe aldim seni son resmini de begendim ne kadar da yogun yaşıyorsun ne guzel.. Çok fena ama
Aynen canım bugün menüm de muz ve 16:00 daki yarım simit fazla yemesem olurdu
Düne göre çok iyi yarın daha iyi olsun ve kahvaltı da olsun
jog atmak ben demek? Dedim yaa hiç koşmadım tempomun felan nasıl olması lazım?
Sevindim canım BarışmanızaEşimle tartışmıştık cnm
Barıştık ama
En guzeli unutmak canim , kendimiz icin karsimizdaki icin değil... trip atip beynimizin surekli konusmasina izin veriyoruz kendimizi huzursuz ediyoruz degil mi?? Ahhh o beyindeki ses hic susmuyor...Ohh negüzel cnm
Ben unuturmuyorum
Sevindim canım Barışmanıza
Olur arada evlilik hali
Sıkma canını değmez hiçbişey içinYani cnm oluyor buara bende biraz sıkıldım galiba
En guzeli unutmak canim , kendimiz icin karsimizdaki icin değil... trip atip beynimizin surekli konusmasina izin veriyoruz kendimizi huzursuz ediyoruz degil mi?? Ahhh o beyindeki ses hic susmuyor...
Ben kv kırıldigim zaman anammmm o beynim hic susmuyordu biber dogrardim aklim konusurdu , ev temizlerdim beynim konusurdusonra uğur kosarin kitaplarini okudum beynimizin konusmasina biz izin veriyoruz.... artık susturuyorum o kitaplari okuduktan sonra )
İyi tatiller canım mekan değişikliği iyi gelirKızlar herkese çok çok teşekkür ederim rabbim sizlere göstermesin inşallah eşim de bilet almıştı bu olaydan önce anamura gidecez kayınvalideme 10 gün tatile inşallah iyi gelir
Eşimle tartıştık
Afiyet olsun canım güzelMenüm
Kahvaltı (09:30)
Yarım simit
4 tane siyah zeytin
Öğle (12:15)
1 kase buğdaylı yayla çorbası
4 kaşık yeşil fasulye yemeği (Susuz)
1 tane küçük muz
16:00
Simidin kalan yarısı
18:30
1 küçük tabak Arnavut ciğeri (az yağlı)
Limonlu maydonozlu kurusoğan
Su 1 lt oldu yatana kadar 1 lt daha olur
Sporu yapmadım yapınca yazarım ama işe
Yürüyerek gidip geldim :)
Hurmalar küçüktür yoksa yiyemezsşn umudum28 Mart menüm
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Saat 10buçukta
7 hurma
2 kayısı
Saat 1 de öğle yemeği
1 tabak Sütlü yumurta
2 zeytin
1 dilim peynir
Saat 6 da
1 kase corba
1 tabak musakka az tereyağlı
1 tabak salata
Yarım tam buğday ekmeği
1 kaşe yoğurt
Saat 7 buçukta
Fındık çay
Şu 2 lt
Spor 15dk.leslie
15dk.egzersiz hareketi
100 ip atlama
LAydLiNe
Menun güzel canım..Spor harika
Sıkma canını değmez hiçbişey için
Canını sıkan şey neyse düzelir inşaallah
Biz alışkın değiliz senin bu haline
Hemen bakıyorum canımAa instagramdan takip ediyor musunuz birbirinizi? Benim instagram adım dygsimsek_ beni de takip edebilirsiniz evrimimi oradan görebilirsiniz, gerçi hiç boydan fotoğraf paylaşmadım ama
Iyiki sende varsin canim , olur bazen ara ara hepimiz bu durumlari yasiyoruz bol dua et gönlün ferahlasin... benim boyle durumlarda tek ilacim insirah suresi 7 kere okurum kus gibi hafiflemis hissederim dene istersenDepresyona girdim galiba herşeyden sıkılıyorum
Bi sizden sıkılmıyorum coook iyi geliyorsunuz bana iyiki varsınız kızlar
Gözleme ve makarna haricinde güzel menü canım smile yok üşeniyorum idare et :)28 mart listem
Kahvalti 10.30
Haslanmis yumurta
Yarim gözleme
Sekersiz cay
Ara 1 kucuk muz
Aksam18.00
2 kase tarhana corbasi. Grip oluyorum sanirsam
1 tane karniyarik (yagda degil)
2 kasik makarna
1 bucuk litre su
20 dk spor
Smdi ipte atlayip bildiririm
Hadi yaaaa çekmesin canınız üzülürümHahaa bende aynı şeyi düşündüm kaçamağın kıralı
Canım çekti resmen
BESYO yazan mı canım? Çok teşekkür ederim bilgiler için en kısa zaman da başlayacağım inşallah :)afiyet olsun canim takibe aldim seni son resmini de begendim ne kadar da yogun yaşıyorsun ne guzel.
jog ne yuruyor gibi ne de kosuyor gibi arasinda bir tempo. hizlanmaman lazim jog atarken. ilk hafta jog atsan bacaklarinin durumuna gore diger hafta direk kosabilirsinde. mesafe cok onemli. onu ilk gun cigerlerin durumuna gore belirlersin canim. kondusyonunu bilemiyorum cunku. sakin zorlama kendini jog atarken mesafeye cok takilma az kostum diye dusunme onemli olan cok adim atmis olmak.
Oooo ben cezamı çektim bile 50 ip tamamdırAfiyet olsun canım güzel
Yürüyüş yapmışsın iyidir
Ama ip atlamaya da başla kendin istedin
Hurmalar küçüktür yoksa yiyemezsşn umudum
Afiyet olsun canım
Sağol canım benimDepresyona girdim galiba herşeyden sıkılıyorum
Bi sizden sıkılmıyorum coook iyi geliyorsunuz bana iyiki varsınız kızlar
rica ederim canim. evet besyo yazan.Gözleme ve makarna haricinde güzel menü canım smile yok üşeniyorum idare et :)
Hadi yaaaa çekmesin canınız üzülürüm
BESYO yazan mı canım? Çok teşekkür ederim bilgiler için en kısa zaman da başlayacağım inşallah :)
Oooo ben cezamı çektim bile 50 ip tamamdır
Canım sabah kahvaltı yok mu ben mi göremedim....kahvaltı olmadan olmaz biliyorsun.bide 6+6 kanat çok fazla et ağırlıklı olmuş.yemeklerin de bi sınırı var diye biliyorum canım. Mesela köfte de 3 köfte gibi.Bugünkü menüm
Sabah 11de
Kahve
Öğlen 2.30da
6tane kanat
1kase mercimek çorbası
Ara kahve
Akşam 6da
6tane kanat
3litre su
Spor 1saat yürüyüs
6dk karin sıkılaştırma
7dk kol sıkılaştırma
Iyiki sende varsin canim , olur bazen ara ara hepimiz bu durumlari yasiyoruz bol dua et gönlün ferahlasin... benim boyle durumlarda tek ilacim insirah suresi 7 kere okurum kus gibi hafiflemis hissederim dene istersen))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?