Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canim takibe aldim seni son resmini de begendim ne kadar da yogun yaşıyorsun ne guzel.
jog ne yuruyor gibi ne de kosuyor gibi arasinda bir tempo. hizlanmaman lazim jog atarken. ilk hafta jog atsan bacaklarinin durumuna gore diger hafta direk kosabilirsinde. mesafe cok onemli. onu ilk gun cigerlerin durumuna gore belirlersin canim. kondusyonunu bilemiyorum cunku. sakin zorlama kendini jog atarken mesafeye cok takilma az kostum diye dusunme onemli olan cok adim atmis olmak.

Ohh negüzel cnm
Ben unuturmuyorum
En guzeli unutmak canim , kendimiz icin karsimizdaki icin değil... trip atip beynimizin surekli konusmasina izin veriyoruz kendimizi huzursuz ediyoruz degil mi?? Ahhh o beyindeki ses hic susmuyor...
Ben kv kırıldigim zaman anammmm o beynim hic susmuyordu biber dogrardim aklim konusurdu , ev temizlerdim beynim konusurdu sonra uğur kosarin kitaplarini okudum beynimizin konusmasina biz izin veriyoruz.... artık susturuyorum o kitaplari okuduktan sonra )

Bende selin karacehenemi dinliyorum okadar kadın susun uzatmayayım altan alın diyor ama buara hiç yapamıyorum nedense

Eşimle tartıştık

Afiyet olsun canım güzel
Yürüyüş yapmışsın iyidir
Ama ip atlamaya da başla kendin istedin
Hurmalar küçüktür yoksa yiyemezsşn umudum
Afiyet olsun canım
Menun güzel canım..Spor harika

Depresyona girdim galiba herşeyden sıkılıyorum
Bi sizden sıkılmıyorum coook iyi geliyorsunuz bana iyiki varsınız kızlar
Iyiki sende varsin canim , olur bazen ara ara hepimiz bu durumlari yasiyoruz bol dua et gönlün ferahlasin... benim boyle durumlarda tek ilacim insirah suresi 7 kere okurum kus gibi hafiflemis hissederim dene istersen ))

Gözleme ve makarna haricinde güzel menü canım smile yok üşeniyorum idare et :)

Hahaa bende aynı şeyi düşündüm kaçamağın kıralı
Canım çekti resmen
Hadi yaaaa çekmesin canınız üzülürüm

BESYO yazan mı canım? Çok teşekkür ederim bilgiler için en kısa zaman da başlayacağım inşallah :)

Afiyet olsun canım güzel
Yürüyüş yapmışsın iyidir
Ama ip atlamaya da başla kendin istedin

Hurmalar küçüktür yoksa yiyemezsşn umudum
Afiyet olsun canım

Oooo ben cezamı çektim bile 50 ip tamamdır

Depresyona girdim galiba herşeyden sıkılıyorum
Bi sizden sıkılmıyorum coook iyi geliyorsunuz bana iyiki varsınız kızlar
Sağol canım benim
Rabbim içindeki bütün sıkıntıyı alsın inşallah
Geçen sene iki gün içim patlıycak gibi oldu hiçbirşeyden zevk almıyorum, normalde giyimi,süsü,gezmeyi çok severim herşey boş gelmeye başladı
Nefes bile alamıyordum tıkanıyordum resmen
Bir arkadaşım elemneşrahleke duasını oku dedi
Gerçekten okudum ve iyi geldi çok ferahladım normale döndüm manasıda çok güzel oku dilersen
Geçmessede muhakkak bi uzmanımdan yardım al canım
Allah içimizdeki huzuru almasın

rica ederim canim. evet besyo yazan.
istedigini sorabilirsin canim.
kolay gelsin.

Bugünkü menüm

Sabah 11de
Kahve

Öğlen 2.30da
6tane kanat
1kase mercimek çorbası

Ara kahve

Akşam 6da
6tane kanat

3litre su
Spor 1saat yürüyüs
6dk karin sıkılaştırma
7dk kol sıkılaştırma
Canım sabah kahvaltı yok mu ben mi göremedim....kahvaltı olmadan olmaz biliyorsun.bide 6+6 kanat çok fazla et ağırlıklı olmuş.yemeklerin de bi sınırı var diye biliyorum canım. Mesela köfte de 3 köfte gibi.

28.03.18
10.00
bitki cayi

12.00
2 dilim tam bugday ekmegi
2 haşlanmış yumurta
1 bitki cayi
peynir domates biber

18.00
taze fasulye
tavada 1 yumurta
kozlenmis biberli yogurt
2 dilim tam bugday ekmegi
turk kahvesi
yarim incir

20.30
sut 1 kivi

yarim saat yürüyüş
2 lt su
ada81 cankizzzz LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…