70,400Bu sadece bugünlük menü. Ben asıl öncekileri de merak ediyorum.Sınavların yaklaşıyor seninde. O zaman da sıkıntı olur. Şimdiden önlem al bence.
Ekmeğin ne ekmeği? Peynirin de çok fazla olmuş. İki öğün olması da iyi gelmedi bana. Su çok az. Şöyle menüne yabancı biri olarak bak. Farz et benim menüm. Yanlışlarını görebiliyor musun? Bir de yediklerinin miktarını yazarsan sevinirim. Mesela kısır ne kadardı?
Canım senin kilonda birinin kahvaltıda iki tane haşlanmış yumurta yemesi fazla olur. Yumurtaların büyüklüklerini bilmiyorum ama ben genelde L alırım eve öyle tahmin ediyorum senin yumurtaları da. Eğer S yumurtaysa sıkıntı yok iki tane yiyebilirsin ama L yumurta ise iki tane fazla olur. Gözüm her yerde üzerinizdeSonra beni engellemede sosyal medyadan Benim büyük kız instagramdan beni takibi bırakmış. Hikayelerinden de engellemiş. Arkadaşım aradı Kayseri den. Ebru senin kızlar canlı yayın yapıyorlar çok tatlılar diye Bi baktım ben de yok canlı yayın. Anladım ki engellemiş beni. Akılları her şeye yetiyor ama bir yerde açık veriyor ufaklıklar. Onlar gibi her yerden takipteyim sizi de ona göre
Harika bir menü. Bugün ki kahvaltını da beğendim. Hadi bakalım inşallah cumaya 1 kg gider gibi görünüyor.
Kaçmış biraz menün. Umarım cumaya kadar düzeltirsin. Hedef kilonu gördün dimi?
Kahvaltıların geç oluyor canım. Evdesin biraz erken kalkıp düzeltebilirsin kahvaltı saatini. Makarna ve kek haricinde güzel bir menü. Gün içinde öğün saatlerine dikkat etmezsen akşam mutlaka kaçamak yaparsın. Bir de emziriyorsun senin daha dikkatli beslenmen lazım. 3 öğün yap mutlaka.
Yaaaaaa tatlım bu nasıl bir menü? Bir ısırık kek, 3 tane kahveli draje, 2 dilim patates kızartması, 1 yk kuru yemiş tek tek yazınca masum gibi görünebilir ama bak bir araya gelince ne kadar çok oldular. Hem de bir günde yaptın bunların hepsini. Nefsini köreltmek içinde olsa yeme bunları.
Menünü yaz lütfen berbat olsa da. Daha iki gün önce toparladın. Böyle kendine işkence yapıyorsun. Bir ileri bir geri. Yapma kendine bu kötülüğü. Menü bekliyorum haberin olsun.
Aynen canım aklımda olsun. Aslında spor 19:00 da bitiyor. Bir bardak süt için geç değil. Ama sadece kendimi değil çocukları da doyurmam gerekiyordu. Onların köftesini pişir sofrayı hazırla vakit geçti. Ama tavsiyen aklımda teşekkür ederim
Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun. Spor olsa daha da güzel olurmuş.
Afiyet olsun canım menün çok güzel olmuş. Su az olmuş farkındasın zaten. Sporda eklersen eğer çok kısa zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşırsın hedefe.
Tam olarak kilonu yazar mısın canım?
70,400(( canım
evet canım bugün başlıyorum sıfır kaçamak boool salata yapacam birazdan acıkırsam öğün araları bir tabak salata yiyecem tekrar midem küçülene kadar beli açlık atakları geçirecem ... baktım çook mu acıktım hemen bir kase salata yiyecem 10 gün kaldı kızımın doğum gününe tekrar 68 görmek istiyorum ....Toparlan canım
O kadar emek verdin
Listede olmak zorluyor
2 gün kaçırsak bile diğer günler dikkat ederek veriyoruz
sağol kaptanım desteğin içinOlsun canım üzülme verirsin ama daha da bırakma kendini. Biliyorsun yavaş yavaş veriyorsun. Almak kolay ama vermek gerçekten zor. Önümüz yaz. Toparla artık kendini
sağol kaptanım desteğin içinbaşlıyorum bugün bitti yedim yedim ne geçtiki elime ......
kızlar beni örnek alın yedim yedim 2 kilo geldiiii çook mu acıkıyoruz yiyelim salataaaaa))
inşallah kaptanım tamam 67Nisan ayı hedefin 67 canım.O iki kilo yerleşmeden gider merak etme.
çok doğru söylüyorsun ama niyeyse bazen dağılıveriyoruzGeçmişi okuyayım sonra günaydın derim diye düşündüm ama içimden hiç günaydın demek gelmedi. Yapmayın artık şu kaçamakları. Herkes şapkasını çıkartsın önüne koysun bi düşünsün. Burada niçin varız? Kimin için varız? Bir sürü zaman harcıyoruz. Emek harcıyoruz. Amacımıza ulaşamayacaksak neden burada zamanımızı öldürelim. Gidelim yiyip içip yatalım. Artık biraz sahip çıkın lütfen iradelerinize. Bir lokmanın size hiç bir faydası yok. Şimdiye kadar olmamış bu saatten sonra da olmaz. Ayyyy bu gün beni kızdırdınız valla yaaaaaaaaa
senin kızlar pek uyanıkmış canımBu sadece bugünlük menü. Ben asıl öncekileri de merak ediyorum.Sınavların yaklaşıyor seninde. O zaman da sıkıntı olur. Şimdiden önlem al bence.
Ekmeğin ne ekmeği? Peynirin de çok fazla olmuş. İki öğün olması da iyi gelmedi bana. Su çok az. Şöyle menüne yabancı biri olarak bak. Farz et benim menüm. Yanlışlarını görebiliyor musun? Bir de yediklerinin miktarını yazarsan sevinirim. Mesela kısır ne kadardı?
Canım senin kilonda birinin kahvaltıda iki tane haşlanmış yumurta yemesi fazla olur. Yumurtaların büyüklüklerini bilmiyorum ama ben genelde L alırım eve öyle tahmin ediyorum senin yumurtaları da. Eğer S yumurtaysa sıkıntı yok iki tane yiyebilirsin ama L yumurta ise iki tane fazla olur. Gözüm her yerde üzerinizdeSonra beni engellemede sosyal medyadan Benim büyük kız instagramdan beni takibi bırakmış. Hikayelerinden de engellemiş. Arkadaşım aradı Kayseri den. Ebru senin kızlar canlı yayın yapıyorlar çok tatlılar diye Bi baktım ben de yok canlı yayın. Anladım ki engellemiş beni. Akılları her şeye yetiyor ama bir yerde açık veriyor ufaklıklar. Onlar gibi her yerden takipteyim sizi de ona göre
Harika bir menü. Bugün ki kahvaltını da beğendim. Hadi bakalım inşallah cumaya 1 kg gider gibi görünüyor.
Kahvaltıların geç oluyor canım. Evdesin biraz erken kalkıp düzeltebilirsin kahvaltı saatini. Makarna ve kek haricinde güzel bir menü. Gün içinde öğün saatlerine dikkat etmezsen akşam mutlaka kaçamak yaparsın. Bir de emziriyorsun senin daha dikkatli beslenmen lazım. 3 öğün yap mutlaka.
Yaaaaaa tatlım bu nasıl bir menü? Bir ısırık kek, 3 tane kahveli draje, 2 dilim patates kızartması, 1 yk kuru yemiş tek tek yazınca masum gibi görünebilir ama bak bir araya gelince ne kadar çok oldular. Hem de bir günde yaptın bunların hepsini. Nefsini köreltmek içinde olsa yeme bunları.
Menünü yaz lütfen berbat olsa da. Daha iki gün önce toparladın. Böyle kendine işkence yapıyorsun. Bir ileri bir geri. Yapma kendine bu kötülüğü. Menü bekliyorum haberin olsun.
Aynen canım aklımda olsun. Aslında spor 19:00 da bitiyor. Bir bardak süt için geç değil. Ama sadece kendimi değil çocukları da doyurmam gerekiyordu. Onların köftesini pişir sofrayı hazırla vakit geçti. Ama tavsiyen aklımda teşekkür ederim
Afiyet olsun canım menün çok güzel olmuş. Su az olmuş farkındasın zaten. Sporda eklersen eğer çok kısa zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşırsın hedefe.
Dünkü mesaj sayım 34zerra cım.
Kızlar herkes mesajlarını bekletmeden saysın ve göndersin lütfen.
harikasın canımBu arada şımarmayacağıma söz verdim kendi kendime ve bu sabah tartıldım. Kilom 63.2 yani cumaya göre 600 gr fark var. Ben bu kiloda 4 günde 600 gr fark görebiliyorsam sizin daha güzellerini görebilmeniz lazım. Göremiyorsanız bir sıkıntı var, bir yerde bir yanlış var demektir. Çünkü kaçamaksız gidince güzel kilolar gidiyor.(Bir de her an regl olabilirim ona rağmen ekside olmak güzel bir duygu. İnşallah cumaya kadar ödem felan olmaz.)
Sıkı durun bir de sizinle bir mutluluk haberimi paylaşayım. Bu sabah dolabımda ki 36 beden pantolonlarımdan birisini denedim ve cukk diye girdim içine.
Hoş geldin 36
küçükse organiktir canım afiyet olsunHahaaa cadı bunlar ya ama iyi fikirmiş engellemekşaka tabiki canım benim bilhassa hoşuma gitti beni düşünen bir kaptanım var benim iyiliğim için yoksa o şekerler 1 le kalmazdı belki
Yumurtaya gelince dayım tavuk besliyor sırf organık olsun diye banada veriyorlar yumurtalar
inan bana s değil xsmansvdan da alıyorum ama güvenemiyorum gerçek köy yumurtası mı diye karatay ablam kızıyor sahte yumurta ya
yeni gelen kilo70,400(( canım
Oyle mi kayseri miydi sizin memleket burasi da soguktuyozgat yakın bize
dün o kadar soğuduki kışın o kadar üşümedim
kizlar cok mesajlasmissiniz sarjim dahanmaz yarın okurum artik menumu yazip cikiyorum
02.04.18
08 00
birki cayi
peynir
12 00
1 yum krep
peynir
domates
neskafe
1 isirik kek
16 00
neskafe
3tane kahveli draje
19 00
tavuk
2 dilim patates kizartmasi
tavuk
yogurt
ayran
tursu
20 00
neskafe
1 yk kuru yemiş
3 lt su
spor yok (ev temizligi)
LAydLiNe @cankizzzz ada81 [/mQUOTE]
Afiyet olsun rakibem
Sağol canım benimçok doğru söylüyorsun ama niyeyse bazen dağılıveriyoruz
senin kızlar pek uyanıkmış canım
harikasın canım
o boy bende olsa bende 36 olacam da
napim boydan kaybediyorum
küçükse organiktir canım afiyet olsun
yeni gelen kilo
biraz sıksan 1 haftada gider canım
cuma günü 15 canim@cankizzzz @polokey2244 @burcugncy @Kriziantemcicegi @fanur cuma cumartsi pazar pazartesi
mesaj saıları kızlar
mrskulkedisi seninde cuma sayısı
bildirmeyenleri 0 olarak yazacağım kaptana bilginize kızlar
evet aplle da yokmus canımApple da yok galiba uygulaması, baktım ben bulamadım.
aa cok sevindim canimBu arada şımarmayacağıma söz verdim kendi kendime ve bu sabah tartıldım. Kilom 63.2 yani cumaya göre 600 gr fark var. Ben bu kiloda 4 günde 600 gr fark görebiliyorsam sizin daha güzellerini görebilmeniz lazım. Göremiyorsanız bir sıkıntı var, bir yerde bir yanlış var demektir. Çünkü kaçamaksız gidince güzel kilolar gidiyor.(Bir de her an regl olabilirim ona rağmen ekside olmak güzel bir duygu. İnşallah cumaya kadar ödem felan olmaz.)
Sıkı durun bir de sizinle bir mutluluk haberimi paylaşayım. Bu sabah dolabımda ki 36 beden pantolonlarımdan birisini denedim ve cukk diye girdim içine.
Hoş geldin 36
Hoş geldin canım maşallah çok güzel ilerlemişsin. Keşke en başta gelseydin buralara. Çok daha çabuk giderdi. Hedefine çok az bişey kalmış. Boyun kaçtı?Merhabalar
LAydLiNe çok teşekkür ederim davet için, misafir olarak geldim
Eylül ayından beri bir serüvenin içindeyim 78’den 63’e indim, hedefim 57 olmak.
Ve sizlerin olduğu grupları görünce, neden olmasın çok da güzel olur diye düşündüm
Bol kilo kayıpları dilerim herkese :)
İnşallah canım inşallahaa cok sevindim canim
darisi basimiza olsun
Hedef kilomu gördüm canım 800 gr umarım ulaşabilirim. Gayret edeceğim ins.Bu sadece bugünlük menü. Ben asıl öncekileri de merak ediyorum.Sınavların yaklaşıyor seninde. O zaman da sıkıntı olur. Şimdiden önlem al bence.
Sağol canım hoşgeldinMerhabalar
LAydLiNe çok teşekkür ederim davet için, misafir olarak geldim
Eylül ayından beri bir serüvenin içindeyim 78’den 63’e indim, hedefim 57 olmak.
Ve sizlerin olduğu grupları görünce, neden olmasın çok da güzel olur diye düşündüm
Bol kilo kayıpları dilerim herkese :)
İnan bu dikkat etmiş halim canım önünde olunca zor oluyor.afiyet olsun canim guzel
afiyet olsun canim. su az icmissin
canim yediklerinde bisey yok uzulme. ben hafta sinu kek yedim
afiyet olsun canim guzel
afiyet olsun canim guzel
afiyet olsun canim vayet guzel menu
afiyet olsun canim, kacirmissin bugun
kek disinda guzel canim. afiyet olsun
Hoş geldin canım maşallah çok güzel ilerlemişsin. Keşke en başta gelseydin buralara. Çok daha çabuk giderdi. Hedefine çok az bişey kalmış. Boyun kaçtı?
İnşallah canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?