Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

70,400 (( canım

Toparlan canım
O kadar emek verdin
Listede olmak zorluyor
2 gün kaçırsak bile diğer günler dikkat ederek veriyoruz
evet canım bugün başlıyorum sıfır kaçamak boool salata yapacam birazdan acıkırsam öğün araları bir tabak salata yiyecem tekrar midem küçülene kadar beli açlık atakları geçirecem ... baktım çook mu acıktım hemen bir kase salata yiyecem 10 gün kaldı kızımın doğum gününe tekrar 68 görmek istiyorum ....

Olsun canım üzülme verirsin ama daha da bırakma kendini. Biliyorsun yavaş yavaş veriyorsun. Almak kolay ama vermek gerçekten zor. Önümüz yaz. Toparla artık kendini
sağol kaptanım desteğin için başlıyorum bugün bitti yedim yedim ne geçtiki elime ......

kızlar beni örnek alın yedim yedim 2 kilo geldiiii çook mu acıkıyoruz yiyelim salataaaaa ))

sağol kaptanım desteğin için başlıyorum bugün bitti yedim yedim ne geçtiki elime ......

kızlar beni örnek alın yedim yedim 2 kilo geldiiii çook mu acıkıyoruz yiyelim salataaaaa ))

Nisan ayı hedefin 67 canım. O iki kilo yerleşmeden gider merak etme.

çok doğru söylüyorsun ama niyeyse bazen dağılıveriyoruz
senin kızlar pek uyanıkmış canım
Dünkü mesaj sayım 34 zerra cım.

Kızlar herkes mesajlarını bekletmeden saysın ve göndersin lütfen.

harikasın canım
o boy bende olsa bende 36 olacam da
napim boydan kaybediyorum
küçükse organiktir canım afiyet olsun
70,400 (( canım
yeni gelen kilo
biraz sıksan 1 haftada gider canım

aa cok sevindim canim
darisi basimiza olsun

Hoş geldin canım maşallah çok güzel ilerlemişsin. Keşke en başta gelseydin buralara. Çok daha çabuk giderdi. Hedefine çok az bişey kalmış. Boyun kaçtı?

aa cok sevindim canim
darisi basimiza olsun
İnşallah canım inşallah

Hedef kilomu gördüm canım 800 gr umarım ulaşabilirim. Gayret edeceğim ins.

Sağol canım hoşgeldin

İnan bu dikkat etmiş halim canım önünde olunca zor oluyor.

Hoş geldin canım maşallah çok güzel ilerlemişsin. Keşke en başta gelseydin buralara. Çok daha çabuk giderdi. Hedefine çok az bişey kalmış. Boyun kaçtı?

İnşallah canım inşallah

Aslında üç ayda verdim, Aralık ayında da 63’tüm.
3 aydır kaçamak yapıp dengeleyerek koruma dönemi gibi bir evre geçirdim.
5 gündür de yeniden başladım.
Ama keşke dediğiniz gibi baştan gelseymişim
Boyum 1.70 benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…