Evet canım KayseriOyle mi kayseri miydi sizin memleket burasi da soguktu
İyi yapmışsın canım çok güzelBugün iyi yürüyüş yaptım ins.1 saat 15 dk.
Kızlarrr ben 8li rakamı gördümm
Aslında üç ayda verdim, Aralık ayında da 63’tüm.
3 aydır kaçamak yapıp dengeleyerek koruma dönemi gibi bir evre geçirdim.
5 gündür de yeniden başladım.
Ama keşke dediğiniz gibi baştan gelseymişim
Boyum 1.70 benim.
Kızlarrr ben 8li rakamı gördümm
Benim de boyum 170 canım. 57 az oluyor sanki bizde. Ben şuan 36 beden giyebiliyorum. Sende durum nasıl?
Geçmişi de oku canım sana yazdıklarım varBir gün artı bir gün eski bir günde bir kilo fazla çıkıyorum üç günde eksi oluyorum.
Bundan sonra sadeceuhaftada bir tartılcam kafam karışıyor
Ah keşke bana da olsa :)
Açıkçası kilo verme dönemi olunca tam bedenimi bilmiyorum.
Ama mavide 28-29 kot giyiyorum.
Ben 55 olursam belki 36 beden olurum :)
Basen sorunum var maalesef.
Hımmm benim de üzerimde şuan mavinin 27 beden kotu var. Hafif bol. Demek ki kemik yapısı da önemli. Kemiklerin iri mi?
lexy benim kinin modeli de. Bence 60 a indiğinde 36 giyebilirsin. Benim üst tarafımda incedir. Özellikle bel kısmı. Bakalım 60 a indiğinde nasıl olacaksın.28 belden bol bana da bacak kısmı da biraz biraz bol gelmeye başladı ama cindy model, mom jean olduğu için de olabilir :)
Yok aksine kemiklerim incedir.
Benim problemim üst tarafım çok ince, oldum olası iki beden fark vardır arada.
Tamam kaptanmGeçmişi de oku canım sana yazdıklarım var
lexy benim kinin modeli de. Bence 60 a indiğinde 36 giyebilirsin. Benim üst tarafımda incedir. Özellikle bel kısmı. Bakalım 60 a indiğinde nasıl olacaksın.
canım ben de içemezdim çok fazla su hamilelik döneminde zorlaya zorlaya alıştım. şimdi 330ml lik bardaklar aldım hedef koyuyorum 10 tane içilecek diye yatana kadar 3 litre olacak şekilde. bir de sana tavsiyem susadığını hissettiğin an suyunu iç çünkü susuzluğun gidiyor beklersenIyi geceler canim. Su miktarini artirmami söylemişsin. Inanki elimden anca bu kadar geliyo su içmeye pek alisik değilim aklima bile gelmez normalde
hayvan beslemedim hiç canım ama 5 aylık bir kızım var ve bazen banyo yapacak fırsat bile bulamıyorumGünaydıııınlar
Hemen dünkü menümü yazayım
Kahvaltı 09:00
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Yulaf kepeği karışımım
1 salatalık
Maydonoz ve dereotu
Öğlen 14:00
1 muz
1 kase mantar çorbası
Akşam 18:00
Yarım kase mantar çorbası
1 porsiyon fırında sebze yemeği (fırın poşetine dolaptaki tüm sebzeleri attım
1.5 lt su. Normalde 3 ltden az su içmeyen insanım ama bu ara içemiyorum bir çare bulmam gerek buna.
Ben yavru bir köpekle uğraşırken bu kadar zorlandım, çocuğu olan kadınlara allah kolaylık ve sabır versin diyorum.
Dün yazamadım pek , şimdi hemen bakayım bildirimlere :))
ne güzel bir his ben de haftasonu eski fotolarıma baktım en kilolu halim bile zayıf geldi gözüme. kıyafetlerim de çok hoşuma gitti şimdi giydiklerimin içinde iyi hissetmiyorum kendimiBu arada şımarmayacağıma söz verdim kendi kendime ve bu sabah tartıldım. Kilom 63.2 yani cumaya göre 600 gr fark var. Ben bu kiloda 4 günde 600 gr fark görebiliyorsam sizin daha güzellerini görebilmeniz lazım. Göremiyorsanız bir sıkıntı var, bir yerde bir yanlış var demektir. Çünkü kaçamaksız gidince güzel kilolar gidiyor.(Bir de her an regl olabilirim ona rağmen ekside olmak güzel bir duygu. İnşallah cumaya kadar ödem felan olmaz.)
Sıkı durun bir de sizinle bir mutluluk haberimi paylaşayım. Bu sabah dolabımda ki 36 beden pantolonlarımdan birisini denedim ve cukk diye girdim içine.
Hoş geldin 36
maşallah canım ne güzel yapmışsınBugün iyi yürüyüş yaptım ins.1 saat 15 dk.
kendim vermiş gibi sevindim cankızz tebriklerrrrKızlarrr ben 8li rakamı gördümm
Yakinmisiz burasida bugun yine serinEvet canım Kayseri
Bugün de soğuk üşüdüm yürüyüş yaparken bile
İyi yapmışsın canım çok güzel
Bende 45 dakika yürüdüm
Ah inşallah çok isterim.
Şuan 38’e denk geliyorum değil mi
36 beden olduğumda, ki şuan imkansız geliyor :))
Mutlaka yazarım :)
Bu sadece bugünlük menü. Ben asıl öncekileri de merak ediyorum.Sınavların yaklaşıyor seninde. O zaman da sıkıntı olur. Şimdiden önlem al bence.
Ekmeğin ne ekmeği? Peynirin de çok fazla olmuş. İki öğün olması da iyi gelmedi bana. Su çok az. Şöyle menüne yabancı biri olarak bak. Farz et benim menüm. Yanlışlarını görebiliyor musun? Bir de yediklerinin miktarını yazarsan sevinirim. Mesela kısır ne kadardı?
Canım senin kilonda birinin kahvaltıda iki tane haşlanmış yumurta yemesi fazla olur. Yumurtaların büyüklüklerini bilmiyorum ama ben genelde L alırım eve öyle tahmin ediyorum senin yumurtaları da. Eğer S yumurtaysa sıkıntı yok iki tane yiyebilirsin ama L yumurta ise iki tane fazla olur. Gözüm her yerde üzerinizdeSonra beni engellemede sosyal medyadan Benim büyük kız instagramdan beni takibi bırakmış. Hikayelerinden de engellemiş. Arkadaşım aradı Kayseri den. Ebru senin kızlar canlı yayın yapıyorlar çok tatlılar diye Bi baktım ben de yok canlı yayın. Anladım ki engellemiş beni. Akılları her şeye yetiyor ama bir yerde açık veriyor ufaklıklar. Onlar gibi her yerden takipteyim sizi de ona göre
Harika bir menü. Bugün ki kahvaltını da beğendim. Hadi bakalım inşallah cumaya 1 kg gider gibi görünüyor.
Kaçmış biraz menün. Umarım cumaya kadar düzeltirsin. Hedef kilonu gördün dimi?
Kahvaltıların geç oluyor canım. Evdesin biraz erken kalkıp düzeltebilirsin kahvaltı saatini. Makarna ve kek haricinde güzel bir menü. Gün içinde öğün saatlerine dikkat etmezsen akşam mutlaka kaçamak yaparsın. Bir de emziriyorsun senin daha dikkatli beslenmen lazım. 3 öğün yap mutlaka.
Yaaaaaa tatlım bu nasıl bir menü? Bir ısırık kek, 3 tane kahveli draje, 2 dilim patates kızartması, 1 yk kuru yemiş tek tek yazınca masum gibi görünebilir ama bak bir araya gelince ne kadar çok oldular. Hem de bir günde yaptın bunların hepsini. Nefsini köreltmek içinde olsa yeme bunları.
Menünü yaz lütfen berbat olsa da. Daha iki gün önce toparladın. Böyle kendine işkence yapıyorsun. Bir ileri bir geri. Yapma kendine bu kötülüğü. Menü bekliyorum haberin olsun.
Aynen canım aklımda olsun. Aslında spor 19:00 da bitiyor. Bir bardak süt için geç değil. Ama sadece kendimi değil çocukları da doyurmam gerekiyordu. Onların köftesini pişir sofrayı hazırla vakit geçti. Ama tavsiyen aklımda teşekkür ederim
Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun. Spor olsa daha da güzel olurmuş.
Afiyet olsun canım menün çok güzel olmuş. Su az olmuş farkındasın zaten. Sporda eklersen eğer çok kısa zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşırsın hedefe.
Tam olarak kilonu yazar mısın canım?
tartıda da sorun olabilir canım ben pilini çıkarıp takıyorum bazen düzeliyorSüpersin canım ben de sabah düne göre artı oldum hemde ne artı pof benim vucudum da mı var tartı mı sorunlu anlamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?