Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim de boyum 170 canım. 57 az oluyor sanki bizde. Ben şuan 36 beden giyebiliyorum. Sende durum nasıl?

Bir gün artı bir gün eski bir günde bir kilo fazla çıkıyorum üç günde eksi oluyorum.
Bundan sonra sadeceuhaftada bir tartılcam kafam karışıyor

Benim de boyum 170 canım. 57 az oluyor sanki bizde. Ben şuan 36 beden giyebiliyorum. Sende durum nasıl?

Ah keşke bana da olsa :)
Açıkçası kilo verme dönemi olunca tam bedenimi bilmiyorum.
Ama mavide 28-29 kot giyiyorum.
Ben 55 olursam belki 36 beden olurum :)
Basen sorunum var maalesef.

Ah keşke bana da olsa :)
Açıkçası kilo verme dönemi olunca tam bedenimi bilmiyorum.
Ama mavide 28-29 kot giyiyorum.
Ben 55 olursam belki 36 beden olurum :)
Basen sorunum var maalesef.

Hımmm benim de üzerimde şuan mavinin 27 beden kotu var. Hafif bol. Demek ki kemik yapısı da önemli. Kemiklerin iri mi?

Hımmm benim de üzerimde şuan mavinin 27 beden kotu var. Hafif bol. Demek ki kemik yapısı da önemli. Kemiklerin iri mi?

28 belden bol bana da bacak kısmı da biraz biraz bol gelmeye başladı ama cindy model, mom jean olduğu için de olabilir :)
Yok aksine kemiklerim incedir.
Benim problemim üst tarafım çok ince, oldum olası iki beden fark vardır arada.

lexy benim kinin modeli de. Bence 60 a indiğinde 36 giyebilirsin. Benim üst tarafımda incedir. Özellikle bel kısmı. Bakalım 60 a indiğinde nasıl olacaksın.

lexy benim kinin modeli de. Bence 60 a indiğinde 36 giyebilirsin. Benim üst tarafımda incedir. Özellikle bel kısmı. Bakalım 60 a indiğinde nasıl olacaksın.

Ah inşallah çok isterim.
Şuan 38’e denk geliyorum değil mi
36 beden olduğumda, ki şuan imkansız geliyor :))
Mutlaka yazarım :)

Iyi geceler canim. Su miktarini artirmami söylemişsin. Inanki elimden anca bu kadar geliyo su içmeye pek alisik değilim aklima bile gelmez normalde
canım ben de içemezdim çok fazla su hamilelik döneminde zorlaya zorlaya alıştım. şimdi 330ml lik bardaklar aldım hedef koyuyorum 10 tane içilecek diye yatana kadar 3 litre olacak şekilde. bir de sana tavsiyem susadığını hissettiğin an suyunu iç çünkü susuzluğun gidiyor beklersen

hayvan beslemedim hiç canım ama 5 aylık bir kızım var ve bazen banyo yapacak fırsat bile bulamıyorum menün de güzel afiyet olsun
ne güzel bir his ben de haftasonu eski fotolarıma baktım en kilolu halim bile zayıf geldi gözüme. kıyafetlerim de çok hoşuma gitti şimdi giydiklerimin içinde iyi hissetmiyorum kendimi

Bugün iyi yürüyüş yaptım ins.1 saat 15 dk.
maşallah canım ne güzel yapmışsın

Kızlarrr ben 8li rakamı gördümm
kendim vermiş gibi sevindim cankızz tebriklerrrr

Ah inşallah çok isterim.
Şuan 38’e denk geliyorum değil mi
36 beden olduğumda, ki şuan imkansız geliyor :))
Mutlaka yazarım :)

Valla kotta tam bilmiyorum hangisi 36 hangisi 38 ama bu sabah kotondan aldığım 36 beden pantolonumu giydim. Çok hoş oldu hiç rahatsız etmedi. 63.2 geldim bu sabah. Ben birazda dar giyinmeyi severim belki ondandır. Haberlerini bekliyoruz o zaman. Ara ara bizi de ziyaret etmeyi unutma.. 3. Takımı çok severiz

Evet bir ileri bir geri yapıyor vucudum gerçekten vucutta şaşırdı dün ki menüm

11:00
Yarım yumurtalı omlet
4-5 ceviz fındık
1 avuç kuru üzüm
1 tk bal
4 zeytin

Akşam 18.00
3 yuvarlak bulgur köftesi
2 dilim kek

Su:2.5lt
Spor:15 dk yürüyüş
1 ml leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…