Prensesin şimdiden doğum günü kutlu olsun nice nice güzel yaşlaraaaaaaaBenim kızımın doğum günü yarın
5 yaş çok tatlı bir yaş yaaaaaaaa
Pasta konusunda kesin kararlıyım yememeye ama ilk defa şeker hamurundan yaptırıyorum pastayı. Çokta şeker bişey. Birazcık tadına baksam mı bilemedim. Zaten saat 15:00 te kutlayacağız kreşti.
demi böylece kim ne kadar başladı yaşı kaç hepsini görebiliriz bunuda sürekli görmek için ilk sayfaya koyarsa kaptanım süper olur)
Katılımın az oluyor canım bu aralar. Daha sık gel buralara. Telefonu her eline aldığında bir göz at. Burası çok motive ediyor insanı.
Salata ye bence. Ben salata düşünüyorum ama dışarıda işlerim var. Büyük ihtimal yine çiğköfte dürüm olacak. Bu arada dışarıda zor durumda kalırsanız 1 tane çiğköfte dürüm ya da bir lahmacun yiyebilirsiniz. Daha kalorili kaçamaklardan iyidir.bu hafta düzenli sporumu yapıcam her haftaki hatam cumartesi pazar salmak salmıcam akşama ne yicem bilmiyorum kızlar salata mı yesem sadece tonbalıklı filan
Kararını ver artık. Yapacağım de. Kendine güven ve başla. Yapabilirsin ama gerçekten iste.Gerçekten maşallah sana.
Özellikle bu ara hiç karşı koyamıyorum inan önceden böyle değildim.
Ama dediğim gibi inşallah Nisan sonu 6 ları görürüm.
Aslında 73 ü görsem gerisi gelevek sanki ama hepsini 75-76 gidip geliyorum bi toplarlanamdm
Ispanağı da kabağı da çok severim. Şimdiden afiyet olsunAynı dert bende de var canım
Ispanak veya kabak düşünüyorm
Aynen canım çok güzel olmuş ellerine sağlık.Ayyy kızlar ben tamamen çözdüm bu işi size ne tablolar hazırlayacağım ne tablolar süper olacak
Süpersin canım masallah...bu hafta bize epey ilham olucan yani.O zaman tartıda sıkıntı yok. Senin dikkat etmen lazım. YAaaaa aslında kendini tutmak çok kolay. Oruç tutuyormuşsun gibi düşün. Ben öyle tutuyorum kendimi. Dün evi topluyorum. Mutfakta bir poşetin içinden elime çikolata geldi. Nasıl açım ama. Aldığım gibi kaldırdım dolaba. Şeytan dürtüyor ye diye ama kendimizi tutmamız lazım. Bu öğlen yemekte aşure vardı. Makarna vardı. Ben ikisini de yemedim. Aşure yenmez mi hiç? Ama hedefe ulaşmak istiyorsak yemeyeceğiz. Benim aşuremi arkadaş yedi şapur şupur
iyi olur canımkızlar bir karar aldım saat 17,00 dan sonra ağzıma bir fındık dahi atmayacam sadece çay ve su)) hergün benim orucum 17.00 gibi başlayacak .... bir hafta bunu deniyecem gün içerisinde sağlıklı şeyler yiyecem )
aşure mi yenmez miO zaman tartıda sıkıntı yok. Senin dikkat etmen lazım. YAaaaa aslında kendini tutmak çok kolay. Oruç tutuyormuşsun gibi düşün. Ben öyle tutuyorum kendimi. Dün evi topluyorum. Mutfakta bir poşetin içinden elime çikolata geldi. Nasıl açım ama. Aldığım gibi kaldırdım dolaba. Şeytan dürtüyor ye diye ama kendimizi tutmamız lazım. Bu öğlen yemekte aşure vardı. Makarna vardı. Ben ikisini de yemedim. Aşure yenmez mi hiç? Ama hedefe ulaşmak istiyorsak yemeyeceğiz. Benim aşuremi arkadaş yedi şapur şupur
salata ybu hafta düzenli sporumu yapıcam her haftaki hatam cumartesi pazar salmak salmıcam akşama ne yicem bilmiyorum kızlar salata mı yesem sadece tonbalıklı filan
benimde aynı noluyorsa akşam eve gidince oluyorbide ben kendimi tutabilsem böle ya benm gün içinde skntım yok ama akşam evde tutamıom kendimi yemedğim şey bile cazip geliyo
[tr]
[td]ÜYE ADI[/td]
[td]yaş[/td]
[td]boy[/td]
[td]bslgnc kilo[/td]
[td]gcnl kilo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ada81[/td]
[td]37[/td]
[td]1,59[/td]
[td]76.800[/td]
[td]70.400[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
denemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Katılımın az oluyor canım bu aralar. Daha sık gel buralara. Telefonu her eline aldığında bir göz at. Burası çok motive ediyor insanı.
Salata ye bence. Ben salata düşünüyorum ama dışarıda işlerim var. Büyük ihtimal yine çiğköfte dürüm olacak. Bu arada dışarıda zor durumda kalırsanız 1 tane çiğköfte dürüm ya da bir lahmacun yiyebilirsiniz. Daha kalorili kaçamaklardan iyidir.
Kararını ver artık. Yapacağım de. Kendine güven ve başla. Yapabilirsin ama gerçekten iste.
Ispanağı da kabağı da çok severim. Şimdiden afiyet olsun
[/QUOTE]"]
[tr]
[td]ÜYE ADI[/td]
[td]yaş[/td]
[td]boy[/td]
[td]bslgnc kilo[/td]
[td]gcnl kilo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kriziantemcicegi[/td]
[td]27[/td]
[td]1,68[/td]
[td]81.9[/td]
[td]76.4[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
denemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bi gün önceden akşam yemeğini hazırla eve gider gitmez ye. Bende de öyle oluyordu. Gün içinde iyiyim akşam bişeyler oluyor. Son iki haftadır iyi tutuyorum kendimi. Yemek hazır olunca sıkıntı olmuyor. Kendini arada çok aç bırakma. Öğle ile akşamın arasına ara öğün koy bir tane.
Aynı dert bende de var canım
Ispanak veya kabak düşünüyorm
Salata ye bence. Ben salata düşünüyorum ama dışarıda işlerim var. Büyük ihtimal yine çiğköfte dürüm olacak. Bu arada dışarıda zor durumda kalırsanız 1 tane çiğköfte dürüm ya da bir lahmacun yiyebilirsiniz. Daha kalorili kaçamaklardan iyidir.
Kararını ver artık. Yapacağım de. Kendine güven ve başla. Yapabilirsin ama gerçekten iste.
Ispanağı da kabağı da çok severim. Şimdiden afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzelBugunku menum
Sabah 09.30
7 badem
1 bardak kefir
3 4 kasik kiymali omlet
3 zeytin
12.30
Yarim kase corba
Yesillik
Avuc ici kadar peynirli tam bugday tost
Yarim kase yogurt
14.30
Elma
16.30
Bolca salata
1 kase corba
1 kase yogurt
1 dilim tam bugday
18.30
1 fincan dibek kahve
45 dakika leslie
2 litre su
Iradenize hayranim kaptan asure bayilirim eminim ben dayanamazdimO zaman tartıda sıkıntı yok. Senin dikkat etmen lazım. YAaaaa aslında kendini tutmak çok kolay. Oruç tutuyormuşsun gibi düşün. Ben öyle tutuyorum kendimi. Dün evi topluyoruiradem. Mutfakta bir poşetin içinden elime çikolata geldi. Nasıl açım ama. Aldığım gibi kaldırdım dolaba. Şeytan dürtüyor ye diye ama kendimizi tutmamız lazım. Bu öğlen yemekte aşure vardı. Makarna vardı. Ben ikisini de yemedim. Aşure yenmez mi hiç? Ama hedefe ulaşmak istiyorsak yemeyeceğiz. Benim aşuremi arkadaş yedi şapur şupur
Nice saglikli mutlu yaslari olsun kizinin canim ben tatli seylere dayanamiyorum bence tadina bakabilirsin ama sen iradelisin masallahBenim kızımın doğum günü yarın
5 yaş çok tatlı bir yaş yaaaaaaaa
Pasta konusunda kesin kararlıyım yememeye ama ilk defa şeker hamurundan yaptırıyorum pastayı. Çokta şeker bişey. Birazcık tadına baksam mı bilemedim. Zaten saat 15:00 te kutlayacağız kreşti.
Sanada afiyet olsun canim ne guzel hic kacamak yokBugünkü menüm
Sabah 8:00
2 dilim köy peyniri
1 yumurta ile omlet
Domates salatalık maydanoz
10:30 sade Türk kahvesi
13:00
6-7 kaşık etli yeşil fasulye
Ayran
17:30
5-6 kaşık kabak yemeği
6-7 kaşık tavuklu mantar
3 lt su
45 dakika tempolu yürüyüş
tesekkur ederim canimAfiyet olsun canım güzel
Canım çok sevindimm tebriklerKızlarrr ben 8li rakamı gördümm
Süpersin canım ben de sabah düne göre artı oldum hemde ne artı pof benim vucudum da mı var tartı mı sorunlu anlamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?