Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım benim sağol :)

Ne oldu canim hayirdir ?

Ben kiz kardeşimle konuşmuyorum
Bugün doğum yapmış hiç kimse bana haber vermedi komşum gösterdi
Kardeşim diyordu hep senin oğlun yok benim oğlum olur bende babamın ismini koyarim onu senin çocuklarından daha çok severler fln
Koymuş babamın ismini öteki kardeşlerim babam hepsi face yazmış birtanecik torunumuz doğdu fln diye
Ztn sevmiyorlardı benimkinleri pek fazla eee sonuçta kiz erkek değil ya

Canim hic canını sıkma onemli olan hayirli evlat hayirli torun olması.....ailenin boyle ayriligaa yer vermesi hatali... kiz kardesine boyle bir tavir sergilemesini onlar sebep... anne ve baba dese bizim icin butun torunlar ayni kimse kimseden farkli degil dese kardesin boyle havaya burunemez...

Ama cook zoruma gitti

Ama cook zoruma gitti
Haklisin insani uzer ama zorlada bisey olmuyor canim.... 3 yildir kv ve kp ile konusmuyorum.... esimle telde konusurlar ayda 2 kere bi kez kızımı sormadilar.... kizim babaanne dede bilmiyor....
Sadece benim babami dede biliyor....ama diger torunlarini arar sorarlar eltimle kus olsa bile....

Çok tuhaf insan nasıl ayırır yaa
Benimde tam tersi kv tek çocuk kızı ölmüş küçükken canını verirler okadar çok seviyorlar ama benim ailem tam tersi

Çok tuhaf insan nasıl ayırır yaa
Benimde tam tersi kv tek çocuk kızı ölmüş küçükken canını verirler okadar çok seviyorlar ama benim ailem tam tersi
Iste yapiyorlar canim o yuzden yalnız değilsin takma sıkma canını ....

Sanada afiyet olsun canim ne guzel hic kacamak yok
Teşekkür ederim canım
Cumaya 3 gün kaldı kaçamak lüksüm yok
cook morelim bozuldu

Sıkma canını tatlım napalım
Rabbim kızlarını hayırlı evlat eylesin

Ne kadar acı birşey aslında
Üzüldüm

Teşekkür ederim canım
Cumaya 3 gün kaldı kaçamak lüksüm yok

Sıkma canını tatlım napalım
Rabbim kızlarını hayırlı evlat eylesin

Ne kadar acı birşey aslında
Üzüldüm
Evet kızım adına coook üzülüyorum ama yapacak bisey yok....benim babaannemi babaannesi saniyor telde onunla konusuyor.....esimde kizgin benim cocugumu sormayani bende goturmem diyor... ben her yaz al götür görsünler diyorum yok diyor esim....

Bugün menü
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
5 yesil zeytin
Biraz cecil peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
4 parca ananas
7 cig badem

Aksam 16.30
1 kase kısır ( bulguru az yesilligi fazla )

2 lt su icildi ... LAydLiNe

Veee saat 17 den sonra agzima tek lokma bisey atmadim bugun basladim bu imtihana )) suan iyi gidiyor ......

3 Nisan menüm
Sabah kahvaltı saat 10
Yarım simit
1 haşlanmış yumurta

Saat 1 de
1 kase yogurt
1 salatalık

Saat 6 da
1 kase corba
Yumurtali kaldirek yemeği
Salatalik

Saat 8 bucukta
Fındık hurma çay

Şu 2lt
Spor 1 buçuk saat yuruyus
Egzersiz hareketleri

LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…