O zaman tartıda sıkıntı yok. Senin dikkat etmen lazım. YAaaaa aslında kendini tutmak çok kolay. Oruç tutuyormuşsun gibi düşün. Ben öyle tutuyorum kendimi. Dün evi topluyorum. Mutfakta bir poşetin içinden elime çikolata geldi. Nasıl açım ama. Aldığım gibi kaldırdım dolaba. Şeytan dürtüyor ye diye ama kendimizi tutmamız lazım. Bu öğlen yemekte aşure vardı. Makarna vardı. Ben ikisini de yemedim. Aşure yenmez mi hiç? Ama hedefe ulaşmak istiyorsak yemeyeceğiz. Benim aşuremi arkadaş yedi şapur şupurİnşallah kaptan valla yazı bırak mayıs başında kınamz var orda 6 lar grmek istiyorum ah tutamıyorum ki bi yere gidince..
Onun için gitmemeyi tercih ediyorum çoğu zaman.
Tartı ta gelince canım markası arçelik.
Su bidonu nu koyunca aynen çıkıyor zaten hassas tartı diye geçiyor adı.
2 lt lik su lisesini alınca iki kg fazla tartıyı yani fazla hassas sanırım
O zaman tartıda sıkıntı yok. Senin dikkat etmen lazım. YAaaaa aslında kendini tutmak çok kolay. Oruç tutuyormuşsun gibi düşün. Ben öyle tutuyorum kendimi. Dün evi topluyorum. Mutfakta bir poşetin içinden elime çikolata geldi. Nasıl açım ama. Aldığım gibi kaldırdım dolaba. Şeytan dürtüyor ye diye ama kendimizi tutmamız lazım. Bu öğlen yemekte aşure vardı. Makarna vardı. Ben ikisini de yemedim. Aşure yenmez mi hiç? Ama hedefe ulaşmak istiyorsak yemeyeceğiz. Benim aşuremi arkadaş yedi şapur şupur
kızlar bir karar aldım saat 17,00 dan sonra ağzıma bir fındık dahi atmayacam sadece çay ve su)) hergün benim orucum 17.00 gibi başlayacak .... bir hafta bunu deniyecem gün içerisinde sağlıklı şeyler yiyecem )
O zaman tartıda sıkıntı yok. Senin dikkat etmen lazım. YAaaaa aslında kendini tutmak çok kolay. Oruç tutuyormuşsun gibi düşün. Ben öyle tutuyorum kendimi. Dün evi topluyorum. Mutfakta bir poşetin içinden elime çikolata geldi. Nasıl açım ama. Aldığım gibi kaldırdım dolaba. Şeytan dürtüyor ye diye ama kendimizi tutmamız lazım. Bu öğlen yemekte aşure vardı. Makarna vardı. Ben ikisini de yemedim. Aşure yenmez mi hiç? Ama hedefe ulaşmak istiyorsak yemeyeceğiz. Benim aşuremi arkadaş yedi şapur şupur
bide ben kendimi tutabilsem böle ya benm gün içinde skntım yok ama akşam evde tutamıom kendimi yemedğim şey bile cazip geliyo
Süpersin Kolaymış dimi
ben 17 yapayım biraz hızlı gitmesine ihtiyacım var canım kızımın doğum gününe 10 gün kaldıSüpersin. Ben öyle yapıyorum ve faydasını görüyorumGör bak sende de çok fark edecek. 17:00 zor gelirse ilk etapta 18:00 yap.
bu hafta düzenli sporumu yapıcam her haftaki hatam cumartesi pazar salmak salmıcam akşama ne yicem bilmiyorum kızlar salata mı yesem sadece tonbalıklı filan
evet gayet kolay ilk sayfamıza bir tablo yapıp kim kaç kilo yaşı kaç boyu kaç yapabiliriz ...Süpersin Kolaymış dimiÇok eğlenceli bişey.
[tr]
[td]ÜYE ADI[/td]
[td]yaş[/td]
[td]boy[/td]
[td]bslgnc kilo[/td]
[td]gcnl kilo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ada81[/td]
[td]37[/td]
[td]1,59[/td]
[td]76.800[/td]
[td]70.400[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
denemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben 17 yapayım biraz hızlı gitmesine ihtiyacım var canım kızımın doğum gününe 10 gün kaldı))
demi böylece kim ne kadar başladı yaşı kaç hepsini görebiliriz bunuda sürekli görmek için ilk sayfaya koyarsa kaptanım süper olurAA çok güzel ya
evet gayet kolay ilk sayfamıza bir tablo yapıp kim kaç kilo yaşı kaç boyu kaç yapabiliriz ...)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?