Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O zaman tartıda sıkıntı yok. Senin dikkat etmen lazım. YAaaaa aslında kendini tutmak çok kolay. Oruç tutuyormuşsun gibi düşün. Ben öyle tutuyorum kendimi. Dün evi topluyorum. Mutfakta bir poşetin içinden elime çikolata geldi. Nasıl açım ama. Aldığım gibi kaldırdım dolaba. Şeytan dürtüyor ye diye ama kendimizi tutmamız lazım. Bu öğlen yemekte aşure vardı. Makarna vardı. Ben ikisini de yemedim. Aşure yenmez mi hiç? Ama hedefe ulaşmak istiyorsak yemeyeceğiz. Benim aşuremi arkadaş yedi şapur şupur

bu hafta düzenli sporumu yapıcam her haftaki hatam cumartesi pazar salmak salmıcam akşama ne yicem bilmiyorum kızlar salata mı yesem sadece tonbalıklı filan

[tr]
[td]ÜYE ADI[/td]
[td]03.04.2018[/td]
[td]04.04.2018[/td]
[td]05.04.2018[/td]
[td]06.04.2018[/td]
[/tr]

[tr]
[td]ada81[/td]
[td]yaş[/td]
[td]boy[/td]
[td]bslgnc kilo[/td]
[td]gcnl kilo[/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

deneme :))

bide ben kendimi tutabilsem böle ya benm gün içinde skntım yok ama akşam evde tutamıom kendimi yemedğim şey bile cazip geliyo

Süpersin. Ben öyle yapıyorum ve faydasını görüyorum Gör bak sende de çok fark edecek. 17:00 zor gelirse ilk etapta 18:00 yap.

Gerçekten maşallah sana.
Özellikle bu ara hiç karşı koyamıyorum inan önceden böyle değildim.
Ama dediğim gibi inşallah Nisan sonu 6 ları görürüm.
Aslında 73 ü görsem gerisi gelevek sanki ama hepsini 75-76 gidip geliyorum bi toplarlanamdm

[tr]
[td]ÜYE ADI[/td]
[td]yaş[/td]
[td]boy[/td]
[td]bslgnc kilo[/td]
[td]gcnl kilo[/td]
[/tr]

[tr]
[td]ada81[/td]
[td]37[/td]
[td]1,59[/td]
[td]76.800[/td]
[td]70.400[/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

denemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bide ben kendimi tutabilsem böle ya benm gün içinde skntım yok ama akşam evde tutamıom kendimi yemedğim şey bile cazip geliyo

Bi gün önceden akşam yemeğini hazırla eve gider gitmez ye. Bende de öyle oluyordu. Gün içinde iyiyim akşam bişeyler oluyor. Son iki haftadır iyi tutuyorum kendimi. Yemek hazır olunca sıkıntı olmuyor. Kendini arada çok aç bırakma. Öğle ile akşamın arasına ara öğün koy bir tane.

Süpersin. Ben öyle yapıyorum ve faydasını görüyorum Gör bak sende de çok fark edecek. 17:00 zor gelirse ilk etapta 18:00 yap.
ben 17 yapayım biraz hızlı gitmesine ihtiyacım var canım kızımın doğum gününe 10 gün kaldı ))

AA çok güzel ya

ben 17 yapayım biraz hızlı gitmesine ihtiyacım var canım kızımın doğum gününe 10 gün kaldı ))

Benim kızımın doğum günü yarın

5 yaş çok tatlı bir yaş yaaaaaaaa

Pasta konusunda kesin kararlıyım yememeye ama ilk defa şeker hamurundan yaptırıyorum pastayı. Çokta şeker bişey. Birazcık tadına baksam mı bilemedim. Zaten saat 15:00 te kutlayacağız kreşti.

"]
[tr]
[td]ÜYE ADI[/td]
[td]yaş[/td]
[td]boy[/td]
[td]bslgnc kilo[/td]
[td]gcnl kilo[/td]
[/tr]

[tr]
[td]kriziantemcicegi[/td]
[td]27[/td]
[td]1,68[/td]
[td]81.9[/td]
[td]76.4[/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

denemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…