Mersi canım :)
Belki odur.
Ama kardeş bu nasıl vazgeçlir ki eşin keske böyle yapmasa ya.
Zor bir durum canım Allah yardım etsin.
Bugün Menü
Sabah 10 00
2 kibrit kutusu beyaz peynir
3 tane zeytin
Biraz normal ekmek
Ara öğün Yok
Akşam
Karnıyarık
Domates
Salatalık
1 saat Yürüyüş yapıldı
2.5 litre su içildi
Dusunme evet zor bisi ama sonrasinda ev icindeki islevselligin bozuomaya baslar huzursuz olursun. Benim kuzenimde oleydi oda kardesiyle konusmuodu esten dostan aliodu haberini yillar sonra tup bebekle filan tedavi gordu kardesi bebek sahibi oldu tabi herkes ona dustu bu bizimkide herkesle kavga etmeye basladi sonra esiyle filan simdi bizim bi docent var ona gelio toparladi sukur ama bazi kirginliklar gecmio tabiki
Canim esinin eğer haklilik payi varsa esini dinle derim....kardesinde seni kaybetmek istemiyorsa ona gore davranmali...Birkeresinde eşim ona dedi bu son şansın birdaha asla barışmayız demişti ama o gene yapmıştı yapacağını
Eşimde haklı
Kardeşimde yanında olmamı istiyor oda haklı
Bende haklıyım
Valla ben napicagimi hiç bilmiyorum artık
Kimse bilmiyor ama ben bu hayatta herkese kırgınım
Biktim artik ya gerçekten biktim hep ben arada kalıyorum her konuda herseyde
Canim esinin eğer haklilik payi varsa esini dinle derim....kardesinde seni kaynetmek istemiyorsa ona gore davranmali...
Ayrica ayni olayi farkli yasaydiniz onun esi deseydi sana bu sansin b8daha olursa konusmayiz diye sende tekrarlasaydin... kiz kardesin yinede esini dinlemeyip senin yaninda yer alirmiydi ????
Valla acikcasi ben olsam kardesimde olsa bide haksizsa kardesim asla eşimle tartismam bunun icin kendi evimin huzurunu bozmam haklisin kocacim derim . Esimin yaninda yer alirim... madem uyarılmış kardesin oda ablami kaybetmeyeyim diye ona gore davransaymis.... kimse icin kendi aile huzurunu asla bozma derim....Eşim haklı cnm
Bende biliyorum bugün barışsak iki üç gün sonra gene aynı şeyler yaşancak
Çünkü kardeşimi çok iyi tanıyorum
Ondan sonra benimki bunu benim başıma kalkicak senin yüzünden diye
Valla acikcasi ben olsam kardesimde olsa bide haksizsa kardesim asla eşimle tartismam bunun icin kendi evimin huzurunu bozmam haklisin kocacim derim . Esimin yaninda yer alirim... madem uyarılmış kardesin oda ablami kaybetmeyeyim diye ona gore davransaymis.... kimse icin kendi aile huzurunu asla bozma derim....
Haklı cankizz eşin...bizde aile cook sorunlar yaşadık... biz esimle cook saglam durduk ben aileme dedimki kimse benim kocama bisey diyemez esim cok hakli derim... esimde ailesine ada cok hakli kusurabakmayin der...boyle olunca herkes haddini biliyor... adayi kaybeden esin8de kaybediyor....esimi kaybeden adayida kaybeder herkes bunu ogrendi....ama bunu esimle birbirimize destek vererek ogrendik....Yarın bugün doğum yapar dedim
Sabah arabada
Git istiyorsan dedi ama bundan sonra bişey olduğunda bende senin yanında olmicam dedi
Haklı cankizz eşin...bizde aile cook sorunlar yaşadık... biz esimle cook saglam durduk ben aileme dedimki kimse benim kocama bisey diyemez esim cok hakli derim... esimde ailesine ada cok hakli kusurabakmayin der...boyle olunca herkes haddini biliyor... adayi kaybeden esin8de kaybediyor....esimi kaybeden adayida kaybeder herkes bunu ogrendi....ama bunu esimle birbirimize destek vererek ogrendik....
Ailem haksiz mi hic tartismam esimle evet askim haklisin oyle yapalim derim... onun ailesi haksizsa o der bosver ada hic konusma uzak dur der....boylece kimse icin kendi evimin huzurunun bozulmasına izin vermiyoruz...
Asla ayyy benim ailem mukemmel ailemde ailem demedim... ben demiyince esimde diyemedi....senin icin demiyorum ama bazi insanlar ailesi haksiz bariz ortada hala esine karsi ailesini savunuyor iste bundan cikiyor cogu tartisma...
Haklı cankizz eşin...bizde aile cook sorunlar yaşadık... biz esimle cook saglam durduk ben aileme dedimki kimse benim kocama bisey diyemez esim cok hakli derim... esimde ailesine ada cok hakli kusurabakmayin der...boyle olunca herkes haddini biliyor... adayi kaybeden esin8de kaybediyor....esimi kaybeden adayida kaybeder herkes bunu ogrendi....ama bunu esimle birbirimize destek vererek ogrendik....
Ailem haksiz mi hic tartismam esimle evet askim haklisin oyle yapalim derim... onun ailesi haksizsa o der bosver ada hic konusma uzak dur der....boylece kimse icin kendi evimin huzurunun bozulmasına izin vermiyoruz...
Asla ayyy benim ailem mukemmel ailemde ailem demedim... ben demiyince esimde diyemedi....senin icin demiyorum ama bazi insanlar ailesi haksiz bariz ortada hala esine karsi ailesini savunuyor iste bundan cikiyor cogu tartisma...
Off ben çok aileciyim ya bu huyumu sevmiyorum ama hemen ailemi savunurum aileme yardım ederim
Ailemin de bana faydası yok o ayrı ama benim içim rahat etmiyor.
Eşim den gizli kardeşlerime para veririm falan off bilmiyorum
Hurma çok değil canım 2 tane..fındıkta 10 tane falandır.Afiuet olsun cnm cok iyi
Afiyet olsun cnm ben begendim
Canim cok zor bir durum ama ben artik nole durumlardan o kadar skldim ki 4 duvarin arasinda sen mutluysan huzurun varsa hayat o zaman cekilit oluyo diger turlu kendini tuketmejten baska bisi yapmiosun. Bizim servise yatan depresyon hastalari hep 3. Kisilerin araya karistigi durumlar yuzumden gorerrk ogrendim hep
Kisiri haftasonu yemis olsaydin iyiydi ama bence guzel menu
Findik hurma derkene kac tane onlar bakiimsporun cok iyi
Yapma canim kimse icin kendi ailenin huzurunu sarsma..ben anlatsam burada sayflar yetmez... ama ogrendim benim icin kizim esim bitti gerisi kapinin disinda....Off ben çok aileciyim ya bu huyumu sevmiyorum ama hemen ailemi savunurum aileme yardım ederim
Ailemin de bana faydası yok o ayrı ama benim içim rahat etmiyor.
Eşim den gizli kardeşlerime para veririm falan off bilmiyorum
Seninde menü ve spor çok güzel canım.Sporumu yaptim dusumu aldim.geldim
Sabah 08.00
1 dukan krep
1 kk peynir
5 zeytin
Donates ve yesillik
Ogle 12.00
1 tabak susuz orman kebabi
1 kase cacik
Aksam 18.30
4 tane firin kofte
Salata
3 kozlenmis biber
3 litre su
30 dk eliptik
5 dk basen
5 dj bacak egzersizi
Yapma canim kimse icin kendi ailenin huzurunu sarsma..ben anlatsam burada sayflar yetmez... ama ogrendim benim icin kizim esim bitti gerisi kapinin disinda....
Sana bi abla tavsiyesi sen ne kadar aileci olursan ve bunu esine belli edersen oda aileci olur.... ama sen yapmazsan esinde belli bir sure sonra yapmamayi öğreniyor... ve esinin dunyasi sadece sen ve cocugun olur...ama bunu once sen hissettir eşine..
Yürüyüş ve spor güzel canım..kahvaltı biraz saat olarak geç olmuş benimde bugün öyle oldu.ara öğün olmaması iyi değil karatay diyeti yapmıyorsan.ve saatleri yazmamışsın.Bugün Menü
Sabah 10 00
2 kibrit kutusu beyaz peynir
3 tane zeytin
Biraz normal ekmek
Ara öğün Yok
Akşam
Karnıyarık
Domates
Salatalık
1 saat Yürüyüş yapıldı
2.5 litre su içildi
Rica ederim canimbenim dertlesmek guzel oluyor bazen farkli bi bakış acısı insana iyi geliyor yön veriyorCanım çok tşk ederim sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?