Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun cnm

Geç diye yazmadım

Kızının yaş günü canım ne olacak bir dilimden :)
Onun şeker hamuru yenmiyor galiba ilk çıktığında ben yeniyor sanıyordum geçen arkadaş yenmiyor dedi

aramiza hosgeldin canim
Kızlarrr ben 8li rakamı gördümm
gozun aydin canim. cok sevindim

Ayyy kızlar ben tamamen çözdüm bu işi size ne tablolar hazırlayacağım ne tablolar süper olacak
ayy gercekten super olur

supersin canim

ayy ne kadar ayip seyler. Allah affettsin.
canim dusunmemeye calis. sonucta konusmuyosun diye haber etmemislerdir. bak onlar orda mutlu, senden haberleri bile yok kendini uzmene deger mi?
Allah affettsin canim. dusunmeden konusyo insalar bazen. sonucta Allah nasip etmis kizi erkegi mi var. hayirli olduktan sonra. hayret bir sey.

Evet cnm haklısın

Kaptanım benim durumumu biliyorsun. Kendimi psikolojik olarak henüz toparlayamadım. Toparlandığımda aranıza döneceğim. Beni mazur gör.

Saolasın canım.

Saol canım. Hakkını helal et.aslında bende şahsım adına uğraşıyorum ama şişkin hissediyorum kendimi.tartildım bugün 61.7 çıktım valla çıldırcam nerdeyse..vücuttaki ödemi atmak için maydonoz mu kaynatsan acaba.bi öneriniz var mı. Büyük wc sıkıntım oluyor genelde benim ama.umarım bu artış şişkinlik ten dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…