13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Lafraisee
İsim (İsteğe Bağlı ): Ecem
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.72
Kilonuz: 83
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : hamilelik ve dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :özgüveni yüksek, saglıklı ve daha mutlu olabilmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : katıldım
Neden 13. Takım? : Daha öncede 13.takım sayesinde hedef kilomla mezun oldum. Tek sebep su ki; kaptanımızın geri geldigini ögrenmem oldu :)
Biz sana o yüzden diyoruz sabahtan beri. Canın istemese de vaktinde be zamanında yiyeceksinKızlar ben az önce 5yk bulgur yedim
Midem bulandı açlıktan
Bu hafta çok az verdin zaten en azla kurtaracağım deme bence. Açık büfe de iki öğünlük ye ama sağlıklı ye. Çünkü kaçırırsan cumaya kadar zor toplarsınKızlar bizde yarın sabah öğrencilerle kahvaltıya gideceğiz açık büfe.en az zararla kurtarmaya çalışacağım ins.bakalım.umarım kaçırmam menüyü görünce.
Kuzum bu pilavı erken yeseydin eritirdin şimdiye kadar ama olsun yarın daha dikkatli olursunKızlar ben az önce 5yk bulgur yedim
Midem bulandı açlıktan
Kızlar ben az önce 5yk bulgur yedim
Midem bulandı açlıktan
Sabah çok abartmışsın Burcu. Bu hafta artık kaçamaksın geçirmem lazım. Tamam mı?Sabah 08.30
2 yk kuymak
Yarim simit
Yarim haslanmis yumurta
Domates salatalik
1 kk peynir
6 zeytin
1 elmali kurabiye
Ogle 12.30
1 dilim anans
5 badem
Ara 15.00
1 salatalik
Aksam 18.15
1 kase haslanmis et
Buyuk bi kase salata
3 litre su
Spor yok
Pestil olmamış onun haricinde güzel olmuş. Bu arada ben mezun olunca da gitmeyeceğim canım. Yerime benim gibi bir kaptan yetiştirene kadar bırakamam burayı. Gönül borcum var :)Kızlar bugünkü menüm
Sabah 8 bucukta
1 bardak süt
Saat 11 buçukta
2 köfte
1 dilim peynir
2 zeytin
Haşlanmış yumurta
Saat 6 da
1 kase corba
1 ızgara palamut balık
1 tabak Salata
1 kucuk içi findikli muska pestil çayın yanında
Şu 2lt
Spor 1 saat yuruyus 15dk.egzersiz hareketleri..
Benim basen ler çok kötü duruyor kızlar ya oyuzden egzersiz yapmaya çalışıyorum ama umarım gider.benim gibi olup basen leri giden arkadaş var mı.
LAydLiNe
Menün çok kötü canım. Kahvaltı saati hiç olmamış. Kek olmamış. Patates olmamış. Daha dikkatli olman lazım. Kaçamak yapma artık. Haftaya listeye gireceksin.Menum
12.00
1 yumurta ve 5 dilim sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
15.00
5 tane mercimek kofte
Yarim dilim kek
3 cilek
17.30
4 kofte
Cok az patates
2 litre su
Lavaş haricinde bence güzel olmuş.Bugünkü menüm
Sabah 8:00
2 dilim köy peyniri 1 yumurta tavada
Domates marul maydanoz
10:30
Sade Türk kahvesi
Yeşil çay
13:00
3 yk nohut susuz
6-7 yk yeşil fasulye
Ayran
17:00
1 tane lavaş( kızım güzel bir sos yapmış üstüne)
18:00
Bulgurlu kara lahana sarması 1 tabak
Ayran(akşamım fazla oldu)
3 lt su
35 dakika tempolu yürüyüş
150 ip
Süperiz yaaaa maşallah
Seni ikinci kez mezun edeceğim desene :)Hosbuldummm canım, 83 :)
Ayyy sormaaaa cok fenaaa simdi yaz gelirken söyle bir silkelenip eski fotograflarıma baktımdaa oyy oy insallaahhh bu takımın enerjisi baskaa
Hosbuullduummm canımm, yaa biliyor musun dün üyeligimi geri almaya calısırken arkadaslarımda gördüm seni sonra burada ahaaa hemen ısık yandı :)yasasın eskiler toplanıyoruz :))
Yaaa canım canımm sen olmayınca buralarında tadı olmuyor bir kere dogumdan sonra deneyeyim demistimde ııhh ıh olmamısstııı. İnanır mısın içim kıpır kıpır canım takım, canım kaptan!
Ben hazırım senin sözünden cıkmayacagım bu sefer :)
Saglıklı kilo verecegim bu sefer yolum coookkk uzun
Eski kullanıcı adım lafraise tekrar onu alamadım.
İhmal etme canım cumadan önce al mutlaka tartını. Biliyorsun her gram takım için çok önemliBu arada benim mübarek yavrumun biri tartımi bozdu hassas ayak yerini kirdi.taktik ama beni 54 gösteriyor.mezun olabilirim artik kizlar hedef kilomun altina indim.yeter anne ugrasma dedi galiba yavrum ben seni indirim hedef kilona.artik yeni bi tartı alıcam bakalım cumaya kadar alırım ins.
Cankız seni dövecem. Nasıl olmaz? Olur tabii ki. Kaçacağın hepsi zararlı. Sabahı akşamı yokKahvaltıdan bişey olmaz cnm erken yeniliyor ztn
sabah fazla olmuş canım sadece ama o da aksama kadar gitmiştir diye düşünüyorumSabah 08.30
2 yk kuymak
Yarim simit
Yarim haslanmis yumurta
Domates salatalik
1 kk peynir
6 zeytin
1 elmali kurabiye
Ogle 12.30
1 dilim anans
5 badem
Ara 15.00
1 salatalik
Aksam 18.15
1 kase haslanmis et
Buyuk bi kase salata
3 litre su
Spor yok
canım menü yazarken alt alta yazar misin bir de öğünler arasına boşluk birakirsan bizim için okumak daha kolay olurBugün ki menu 7:00 2 adet yumurta arabada işe giderken kahvaltı ancak bu kadar oluyor 12:00 pırasalı yumurta çay ezme yarım lahmacun 18:30 ıspanak çorbası bir kase 3 kaşık yoğurt
kh ağırlıklı olmuş canım menü protein miktarını arttırıp salatayla destekleyebilirsinMenum
12.00
1 yumurta ve 5 dilim sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
15.00
5 tane mercimek kofte
Yarim dilim kek
3 cilek
17.30
4 kofte
Cok az patates
2 litre su
tartıda yanlış bile olsa 54 u görmek güzel bir hoş olsa gerek çok güldüm yaBu arada benim mübarek yavrumun biri tartımi bozdu hassas ayak yerini kirdi.taktik ama beni 54 gösteriyor.mezun olabilirim artik kizlar hedef kilomun altina indim.yeter anne ugrasma dedi galiba yavrum ben seni indirim hedef kilona.artik yeni bi tartı alıcam bakalım cumaya kadar alırım ins.
Biz sana o yüzden diyoruz sabahtan beri. Canın istemese de vaktinde be zamanında yiyeceksin
Kuzum bu pilavı erken yeseydin eritirdin şimdiye kadar ama olsun yarın daha dikkatli olursun
Canım akşam yeseydin keşke Nyse yarın bol spor yap bari
Sabah çok abartmışsın Burcu. Bu hafta artık kaçamaksın geçirmem lazım. Tamam mı?
Pestil olmamış onun haricinde güzel olmuş. Bu arada ben mezun olunca da gitmeyeceğim canım. Yerime benim gibi bir kaptan yetiştirene kadar bırakamam burayı. Gönül borcum var :)
Menün çok kötü canım. Kahvaltı saati hiç olmamış. Kek olmamış. Patates olmamış. Daha dikkatli olman lazım. Kaçamak yapma artık. Haftaya listeye gireceksin.
Lavaş haricinde bence güzel olmuş.
Süperiz yaaaa maşallah
Seni ikinci kez mezun edeceğim desene :)
İhmal etme canım cumadan önce al mutlaka tartını. Biliyorsun her gram takım için çok önemli
Cankız seni dövecem. Nasıl olmaz? Olur tabii ki. Kaçacağın hepsi zararlı. Sabahı akşamı yok
Menüm
Kahvaltı (09:00)
Yarım simit
5 tane siyah zeytin
Öğle (12:15)
3-4 yk tavuk döner
3-4 yk salata
1 kutu ayran
18:30
1 tabak kısır
Domates, salatalık
4-5 tane küçük kornişon turşu
1 bardak ayran
2 lt su spor yok
(Korkumdan yarın tartılmayacağım kısır bende fena şişkinlik yapıyor. Bi de turşu yedim
6 nisan
10.00
2 yumurtadan yulaflı peynirli omlet
1 hurma
14.30
1 tabak nohut
2 tane sarma
Birkaç parca haşlanmış kusbasi et
16.00
1 adet Leblebili kurabiye
20.00
1 kase tarhana
1 tabak haşlanmış et
3 tane sarma
Salata
2 litre su
Yarim saat yürüyüş
Kızlar biz cuma günleri anneme yemeğe gidiyoruz. Kızım bütün gün yine huysuzdu ve burada uyuyunca eve gitmekten vazgeçtik sırf uyusun diye sarjim çok az kalmış. Bu yüzden artık iyi geceler demem gerek öpüyorum sizleri. Tatlis ruyalarrr
İyi ki sen kaptan felan değilsin valla hep beraber kilo alırız takımcakAma erken yenirse akşama kadar erir o
Yada erimezaman tmm tmm kizma
Leblebili kurabiye nasıl bişey? Akşamın çok geç kalmış canım.6 nisan
10.00
2 yumurtadan yulaflı peynirli omlet
1 hurma
14.30
1 tabak nohut
2 tane sarma
Birkaç parca haşlanmış kusbasi et
16.00
1 adet Leblebili kurabiye
20.00
1 kase tarhana
1 tabak haşlanmış et
3 tane sarma
Salata
2 litre su
Yarim saat yürüyüş
Pişman olma, ağlama zararlı bişey yememişsin. Sadece yarın sakın tartılmaEvet öyle yapicam
Şuan ağlıcam okadar pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?