Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Leblebili kurabiye nasıl bişey? Akşamın çok geç kalmış canım.

Pişman olma, ağlama zararlı bişey yememişsin. Sadece yarın sakın tartılma

Az önce gittim tartıldım
Yatmadan birdaha bakarım sabah kalkınca birdaha ayy ins kilo yapmaz
Bak şimdi birşey dicem gene kızacaksın
Şimdi ben bütün gün az yedim ya daha uyumuyorumda bence erir ya

Genel olarak güzel bence kızlar 4. Olmuşuz
Çok iyi canım geçen hafta kötüydük
Önümüzdeki haftada inşallah güzel bir derece için çalışalım
Çok sağol canım
Sizde beni unutmayın emi

Hoş geldiniz aramıza tekrar
Kaptanımız bir tanedir bizim

Kızlar bizde yarın sabah öğrencilerle kahvaltıya gideceğiz açık büfe.en az zararla kurtarmaya çalışacağım ins.bakalım.umarım kaçırmam menüyü görünce.
Afiyet olsun canım
Bence senin kuzu senin kilo verme olayından sıkıldı tartıyı halletti

Var var bendede ama bende çok zayıflayınca yüzüm çöksün istemiyorum bu karar iyi şu 3 kilocuk da gitsin kafi
Seninde birşey kalmadı tatlım Nisan sonunda sende mezun olursun
Kızlar ben az önce 5yk bulgur yedim
Midem bulandı açlıktan
Afiyet olsun canım
Ne diyoruz vaktinde ye az yeme sağlıklı ye
2 yk ıspanak yada az tavuk
Sebze 7-8 kaşık yemelisin tavuk yine fazla
Protein ve sebze çünkü
Afiyet olsun canım benim güzel

Bugün tartı geçince bakliyatlar bulgurlar kisirlar yenilmiş ohh afiyet olsun hepimize
Afiyet olsun canım akşamki sarma çok geldi vaktin geçliğinden
Nohutum 2 gün önce vardı Cuma öğlene bıraktım sarmayıda kızım 2 haftadır pişir diye bekliyor
Hadi dedim yapalım bugün cuma
Anne ödül günün mü diyor
Çocuklar da girdi diyetli hayatımıza
İyi ki sen kaptan felan değilsin valla hep beraber kilo alırız takımcak

Hep bir arada olurduk mezun olamazdık iştefena mı

Kızlar bizde yarın sabah öğrencilerle kahvaltıya gideceğiz açık büfe.en az zararla kurtarmaya çalışacağım ins.bakalım.umarım kaçırmam menüyü görünce.

Şöyle düşün, hepsinin tadını biliyorsun be doyunca yaptığın kaçamaklardan pişman olacaksın

Bence de tartılma

Ben dün 4lt su içtim ve çok fazla birşey yememiştim, uyumadan önce tartılayım dedim ağlayacaktım meredeyse

Sırf onun stresinden erken uyanıp tekrar tartıldım normale dönmüşüm.

Akşam yediklerine göre yemek saatin geç mi olmuş canım sanki? Çünkü yediklerin de mesela et dşn sindirilmesi zor şeyler, sarma olmasaymış daha güzel olurmuş.
3 tanesi bile bir sonraki menüde ‘Dün temiştim bir şey olmamıştı ‘ deyip tekrar bu tarz şeyler yeme isteği doğurabilir. En azından bende öyle oluyor.
Kurabiye kötü bir şey yeme onu Cıs o

Günaydın kızlar
Huzurlu sağlıklı bir hafta sonu diliyorum
Çalışanlarımıza da rabbim kolaylık versin
Günaydın

Ben kesinlikle tartılmam sabah dışında
Geçen gece annemde herkes bi meraklandı tartıldı hadi diyorlar banada çıkmammm dedim içmişim bir demlik çay çıkarmıyım
Psikolojim bozulur dedim

Günaydın

Ben kesinlikle tartılmam sabah dışında
Geçen gece annemde herkes bi meraklandı tartıldı hadi diyorlar banada çıkmammm dedim içmişim bir demlik çay çıkarmıyım
Psikolojim bozulur dedim

Benim bozuldu gerçekten
Ama sabah tekrar düzeldi
O kadar su içince kilom ne olacak acaba diye merak etmiştim, hem hamama gitmişim hem spor yapmışım daha düşük olması lazımken uçtu gitti

O kadar halsizim ki kalkıp kahvaltı yapamadım, kahvaltımı yapıp evi temizleyip spora gitmem lazım ama kolumu kaldıramıyorum. Beynim de uyuşmuş gibi

Canım sen ne işler yapıyosundur iş yerinde iki odayı temizlemek mi zor gelicekbi başla başlanmış iş bitmiş demektir
Köpüşün nasıl oldu iyileştimi

Bide köpek evi dağıtmıyormu benşm ki bahçeyi talan ediyor çok yaramaz ne hamak bırakmış ne saksı dün topladım şimdi gene aynı ya sabır dedim işe koyuldum gene

Canım sen ne işler yapıyosundur iş yerinde iki odayı temizlemek mi zor gelicekbi başla başlanmış iş bitmiş demektir
Köpüşün nasıl oldu iyileştimi

Bide köpek evi dağıtmıyormu benşm ki bahçeyi talan ediyor çok yaramaz ne hamak bırakmış ne saksı dün topladım şimdi gene aynı ya sabır dedim işe koyuldum gene

Köpüş yüzünden evi günde 3 defa temizliyordum, temizlik dediğim bildiğin yere yapışıp yerleri siliyordum. Balkonda duruyordu kendisi ve mama kabıyla oynamayı çok seviyordu, içi mama dolu kabı sürekli ters çeviriyordu bir de onu toplamak var, kakası çişi desen aslında o da bir çeşit spordu.

İltihap söküldü ama bacağı hala aksıyor, eskisinden çok daha iyi ama.
Dün akşam bıraktım, daha fazla alışsın ya da alışayım istemedim.

Şimdi evi tamamen temizlemem gerek çünkü minik bir kedi gelecek.

Kalkıp bu gibi duşa girsem kendime gelirim bence,

Kolay gelsin canım sana
Alışınca çok zorlanıyor insan ama merhamet başka birşey iyileştirmişsin ya onun huzuru yeter insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…