Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok iyi ve bana göre çok az

afiyet olsun

Ben varııı. Bana bayan basen diyebilirsiniz, ben zayıfken yani belim 60 cmken basenlerim kocamandı. Kilo aldım belim de kalınlaştı gerçi.

Sporla basenlerimi eritmiştim biraz. Squat lunge bir de yana bacak açma hareketi çok işe yarıyor

Akşam evet fazla olmuş ama sporun var en aZından :)

Afiyet olsun canım, saatinin erken olması güzelmiş

Cnm inanki bunları bile zorla yedim
Karnım ağrıyor dizim belim çok agriyor
gecmis olsun canim. regl doneminde bn de bir sey yiyemiyorum. canim hic istemiyor, acikmiyorum da.
Gerçekten ya niye azcık azcık gidiyor kilolar
1. Olamasakta ilk üçe girseydik bari
Zerracım bizde yağ kalmadı sanırım artık kemiklerimi eritiyoruz acababöyle yavaş gittiğine göre

Hoşgeldin cnm kilon kaç simdi

Hosbuldummm canım, 83 :)

Hosgeldin canım. Malesef hepimiz hamilelikte abartıp kilo alıp veremeyenlerdeniz...birlikte ins.güzel olacak herşey.

Ayyy sormaaaa cok fenaaa simdi yaz gelirken söyle bir silkelenip eski fotograflarıma baktımdaa oyy oy insallaahhh bu takımın enerjisi baskaa

Canim hosgeldin hatirladin mi.beni bilmiyorum. Ayni donem takimdaydik bebisin hayirli olsun benimde 2.5 yasinda bir kizim var ve bende hala dogim kilosu verme pesindeyim

Hosbuullduummm canımm, yaa biliyor musun dün üyeligimi geri almaya calısırken arkadaslarımda gördüm seni sonra burada ahaaa hemen ısık yandı :)yasasın eskiler toplanıyoruz :))

Yaaa canım canımm sen olmayınca buralarında tadı olmuyor bir kere dogumdan sonra deneyeyim demistimde ııhh ıh olmamısstııı. İnanır mısın içim kıpır kıpır canım takım, canım kaptan!
Ben hazırım senin sözünden cıkmayacagım bu sefer :)
Saglıklı kilo verecegim bu sefer yolum coookkk uzun
Eski kullanıcı adım lafraise tekrar onu alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…