Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hamilelikte alınan kilolar yerleşmeden dikkat edilince veriliyormuş onu anladım tam 5 ay önce 99 kiloydum doğumdan 1 gün sonra 93. Toplam 26 kilo aldım simdi çoğu gitti şükür ama verilecek daha çok kilom var yolum uzun ama kararliyim

Kızlar hazır olun haftaya zerra nın mezuniyet partisi var
zerra mezun olacak onun adına seviniyorum ama bir taraftan da üzülüyorum açıkçası çok alışmıştım hic kotu sözünü duymadım şimdiye kadar. Bizi unutma zerra

maşallah canım sana artik kilonu koruma zamanı tebriklerr

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : Lafraisee
İsim (İsteğe Bağlı ): Ecem
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.72
Kilonuz: 83
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : hamilelik ve dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :özgüveni yüksek, saglıklı ve daha mutlu olabilmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : katıldım

Neden 13. Takım? : Daha öncede 13.takım sayesinde hedef kilomla mezun oldum. Tek sebep su ki; kaptanımızın geri geldigini ögrenmem oldu :)

Saol canım bende onları yapıyorum

Benim daha 6 kilom var canım hedef kiloma merak etme

Kızlar bizde yarın sabah öğrencilerle kahvaltıya gideceğiz açık büfe.en az zararla kurtarmaya çalışacağım ins.bakalım.umarım kaçırmam menüyü görünce.

Afiyet olsun cnm

Afiyet olsun cnm iyi yapmissin

Bu arada benim mübarek yavrumun biri tartımi bozdu hassas ayak yerini kirdi.taktik ama beni 54 gösteriyor.mezun olabilirim artik kizlar hedef kilomun altina indim.yeter anne ugrasma dedi galiba yavrum ben seni indirim hedef kilona.artik yeni bi tartı alıcam bakalım cumaya kadar alırım ins.

Hosgeldin cnm benm artik sk sk buralardayim eski nesemizi bulalim.dimi

Var var bendede ama bende çok zayıflayınca yüzüm çöksün istemiyorum bu karar iyi şu 3 kilocuk da gitsin kafi

Hahaa bendemi çocukların eline versem tartıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…