hamilelikte alınan kilolar yerleşmeden dikkat edilince veriliyormuş onu anladım tam 5 ay önce 99 kiloydum doğumdan 1 gün sonra 93. Toplam 26 kilo aldım simdi çoğu gitti şükür ama verilecek daha çok kilom varZayıflarsan eğer daha çabuk oluyor biliyor musun? Ben daha önce 85 ten 61.8 e indiğim de hamile olduğumu öğrendim. Tam mezun oldum. Bi baktım hamileyim şaka gibi. Önce ufak bir şok yaşadım. Sonra tekrar 83 e kadar çıktım
zerra mezun olacak onun adına seviniyorum ama bir taraftan da üzülüyorum açıkçası çok alışmıştım hic kotu sözünü duymadım şimdiye kadar. Bizi unutmaKızlar hazır olun haftayazerra nın mezuniyet partisi var
maşallah canım sana artik kilonu koruma zamanı tebriklerrkızlar 5 aralıkta buraya başladım 13. takıma 73 kg dim
hedefim 60 kg di ama son 2-3 yıldır kilo konusunda diyet konusunda gelgitler yaşadım
2 verip 2 aldım
dedimki beni anca kk paklar
2011 yılında 70-79 topiğinde 20 kg vermiştim
dedim daha önce yaptım yine yaparım
ama yarışmak hesap vermek zorunda olmak diğer arkadaşlardan mesul olmak güzel bir şey
sorumlu hissediyorsun
çok şükür uzun bir zaman oldu ama 12 kg verdim
başta kaptanım ve takım arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyorum
buranın kıymetini bilelim
Saol canım bende onları yapıyorumBen varııı. Bana bayan basen diyebilirsiniz, ben zayıfken yani belim 60 cmken basenlerim kocamandı. Kilo aldım belim de kalınlaştı gerçi.
Sporla basenlerimi eritmiştim biraz. Squat lunge bir de yana bacak açma hareketi çok işe yarıyor
Benim daha 6 kilom var canım hedef kiloma merak etmeSağol canım, bebeğim bu hafta yine kötüleşti. Okula da başladım, çok darlanmıştım, zaten bir ay oldu hastalıkla uğraşalı. Biraz toparlayım oğlumu kendimi, yeniden sizlerle olacağım. Tabii siz hedeflediğiniz kiloya geldiyseniz o başka :)
Bugünkü menüm
Sabah 8:00
2 dilim köy peyniri 1 yumurta tavada
Domates marul maydanoz
10:30
Sade Türk kahvesi
Yeşil çay
13:00
3 yk nohut susuz
6-7 yk yeşil fasulye
Ayran
17:00
1 tane lavaş( kızım güzel bir sos yapmış üstüne)
18:00
Bulgurlu kara lahana sarması 1 tabak
Ayran(akşamım fazla oldu)
3 lt su
35 dakika tempolu yürüyüş
150 ip
Bugun menu
1 yagda yumurta
Biraz cecilpeynir
5 yeşil zeytin
Marul
1 ader kizarmis form ekmek
Ara
8 badem
8 fındık
Aksam 16.00
6 yk patlican tava
1 yk bulgur pilavi
1 kase cacik
60 dakika tempolu yürüyüş yapildi canimLAydLiNe
Veee aksam yemeginden sonra agzima bi parcacik bisey atmadim
gecmis olsun canim. regl doneminde bn de bir sey yiyemiyorum. canim hic istemiyor, acikmiyorum da.
cankizzzz
Bugun ki menün yine çok kötü olmuş kuzum neden böyle neden bedenine acı çektiriyorusn çok aç kalmıyormsn yahu.
Böyle yapınca yediğin an geri alırısn bence
Bu arada benim mübarek yavrumun biri tartımi bozdu hassas ayak yerini kirdi.taktik ama beni 54 gösteriyor.mezun olabilirim artik kizlar hedef kilomun altina indim.yeter anne ugrasma dedi galiba yavrum ben seni indirim hedef kilona.artik yeni bi tartı alıcam bakalım cumaya kadar alırım ins.
Kızlar bizde yarın sabah öğrencilerle kahvaltıya gideceğiz açık büfe.en az zararla kurtarmaya çalışacağım ins.bakalım.umarım kaçırmam menüyü görünce.
Hosgeldin cnm benm artik sk sk buralardayim eski nesemizi bulalim.dimiHosbuldummm canım, 83 :)
Ayyy sormaaaa cok fenaaa simdi yaz gelirken söyle bir silkelenip eski fotograflarıma baktımdaa oyy oy insallaahhh bu takımın enerjisi baskaa
Hosbuullduummm canımm, yaa biliyor musun dün üyeligimi geri almaya calısırken arkadaslarımda gördüm seni sonra burada ahaaa hemen ısık yandı :)yasasın eskiler toplanıyoruz :))
Yaaa canım canımm sen olmayınca buralarında tadı olmuyor bir kere dogumdan sonra deneyeyim demistimde ııhh ıh olmamısstııı. İnanır mısın içim kıpır kıpır canım takım, canım kaptan!
Ben hazırım senin sözünden cıkmayacagım bu sefer :)
Saglıklı kilo verecegim bu sefer yolum coookkk uzun
Eski kullanıcı adım lafraise tekrar onu alamadım.
Cnm regl oldum çok agrım vardı
Hiç bişey yemicektim zorladım kendimi okadar yiyebildim
Hosgeldin cnm benm artik sk sk buralardayim eski nesemizi bulalim.dimi
Var var bendede ama bende çok zayıflayınca yüzüm çöksün istemiyorum bu karar iyi şu 3 kilocuk da gitsin kafiİnşallah canım
Çok sağol umudum bende sizleri çok sevdim
Farkında olmadan bu süreçte gönül bağı oluştu aramızda
Olmamış kuzum
Sadece doymak değil sağlıklı beslenme ile kilo vermek amacımız
Teşekkür ederim canım haftaya mezuniyetimi isteyeceğim
Ama biraz daha takılırım buralara
Sizi bırakmam
Yolun açık olsun canım
Senin yağ kalmamıştır ama benim var biraz daha
Ama ben böyle seviyorum kendimi kızzzz
Geçmiş olsun canım kötü olmuş
Sabah olduğu için çok sıkıntı olmaz ama bu haftaki kaçamak hakkın bitmiş canım
Hahaa bendemi çocukların eline versem tartıyıBu arada benim mübarek yavrumun biri tartımi bozdu hassas ayak yerini kirdi.taktik ama beni 54 gösteriyor.mezun olabilirim artik kizlar hedef kilomun altina indim.yeter anne ugrasma dedi galiba yavrum ben seni indirim hedef kilona.artik yeni bi tartı alıcam bakalım cumaya kadar alırım ins.
Hoşgeldin canımArtıkkk bendee ama takımın enerjisi cok güzel geçiyor
Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?