Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam canim bir daha oyle yazip paylasirim farkindayi. Cuma diye biraz kacirdim

Farkindayim canim oglum hic uyumadi gece kahvalti sarkti o yuzden menum de onceki gunku acliktan ve misafirlikten oyle oldu daha dikkatli olucam insallah

Hoşgeldin canım

Hosbulduumm tesekkür ederim :))

Evettt eveeet :)

Az önce gittim tartıldım
Yatmadan birdaha bakarım sabah kalkınca birdaha ayy ins kilo yapmaz
Bak şimdi birşey dicem gene kızacaksın
Şimdi ben bütün gün az yedim ya daha uyumuyorumda bence erir ya

Cok güldüm :)
Erimistirrr bileee

Coook tesekkür ederim :) gercekten öyle motive ediyor

İyi yapıyorsun canım
Küçük oğlumda 2 yıl ücretsiz izin almıştım tam benlik evde olmak

Bende çalışıyordum, kızım gecen yaz rahatsızlandı bakıcıyla kalsın istemedim daha fazla isten ayrıldım. Simdi evde oturmak beni cok sıkıyor genelde calısanlar evde oturamaz derler :)
Ama simdi de uzun süredir kızımla yalnız oldugumuz icin ondan ayrılmak fikride korkutuyor. Ne calısarak ne calısmayarak oluyor :) ikiside benlik degil :))

Selam kizlar bugun bahcemize kahvaltiya geldik kacamak yapmadim yapmicam da LAydLiNe bu hafta iyi bir kilo vericm dikkatli beslnemce sporumuda yapicm
Aa ne güzel :) kaçamak yapmadığın için rahatsındır en azından :) ben de spora ineceğim birazdan. Çok Zor bir cardio ve karın antrenmanı beni bekliyor. Yine buraya yazarım hangi hareketleri yaptığımı, belki bakarsınız yapmak istersiniz.

Bu hafta çok az verdin zaten en azla kurtaracağım deme bence. Açık büfe de iki öğünlük ye ama sağlıklı ye. Çünkü kaçırırsan cumaya kadar zor toplarsın
Ben geldim kızlar kahvaltı bitti..elh.kaçırmadım bi kucucuk parça simit yedim sadece okadar böreğin içinde.ama çocuklara aldığım bitiremediler patates kizartmalarini bitirdim onlarda çok azdı.onun haricinde peynir salatalık domates yedim çay içtim elh.

Afiyet olsun canım yinede dikkat et malum açık havada iştah açılıyor

Yok cnm yok irademe sahip cikiom

Yapmadim cnm sukur spor bugun bilmiyorum yapamam herhalde

Kahvaltıyi 10 da yaptık..11 buçukta ayrıldık..12 buçuğa kadar da sahilde gezdik yürüdük. Çocuklar parkta oynadı falan..hatta şuan karnım acıktı..şimdi biraz dinleneyim de akşama dogru esimle disariya cikariz heralde yemegi disari da yeriz.sonra da kına var mahalleden gerçi oynamam bu sefer pek kimseyi tanımıyorum.sizler napiyorsunuz kızlar grup pek bu sessiz.

Haklısın ama telefondan yazdığım için zor oluyor dikkat ederim ama

Kahvaltıdan sonra yürüyüş iyi olmuş canım en azından patetesleri yakmışsındır.

Hafif bir şeyler ye öğlen yine de, yeterince karbonhidrat almışsındır yine de patatesle. Salata gibi balık gibi...

Bu akşam yüzmeye başlıyorum. Şimdi kızımı getirdim. Sanırım bu bana baya kalori yaktırır . Spor eksiğimi kapatabilirim

Yüzme mükemmel bir spordur tüm kas geuplarını çalıştırır ve en önemlisi huzur verir insana. Ben vücudumdan utanıyorum şu an o yüzden giremiyorum havuza, oysaki sitenin havuzu var. Girmek istesem de bikinilerim olmaz gerçi. Her türlü zayıflamam gerek yani...

Aynen bende çalışıp çalışmamak arasında git gellerdeym annem falan olsa hiç düşünmem çalısırım ama bakıcı ya maasın yarısını vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…