Tamam canim bir daha oyle yazip paylasirim farkindayi. Cuma diye biraz kacirdimsabah fazla olmuş canım sadece ama o da aksama kadar gitmiştir diye düşünüyorum
canım menü yazarken alt alta yazar misin bir de öğünler arasına boşluk birakirsan bizim için okumak daha kolay olur
kh ağırlıklı olmuş canım menü protein miktarını arttırıp salatayla destekleyebilirsinöğün aralarına boşluk birakirsan okumak daha hızlı ve kolay olur canım bizim için
tartıda yanlış bile olsa 54 u görmek güzel bir hoş olsa gerek çok güldüm ya
Farkindayim canim oglum hic uyumadi gece kahvalti sarkti o yuzden menum de onceki gunku acliktan ve misafirlikten oyle oldu daha dikkatli olucam insallahSabah çok abartmışsın Burcu. Bu hafta artık kaçamaksın geçirmem lazım. Tamam mı?
Pestil olmamış onun haricinde güzel olmuş. Bu arada ben mezun olunca da gitmeyeceğim canım. Yerime benim gibi bir kaptan yetiştirene kadar bırakamam burayı. Gönül borcum var :)
Menün çok kötü canım. Kahvaltı saati hiç olmamış. Kek olmamış. Patates olmamış. Daha dikkatli olman lazım. Kaçamak yapma artık. Haftaya listeye gireceksin.
Lavaş haricinde bence güzel olmuş.
Süperiz yaaaa maşallah
Seni ikinci kez mezun edeceğim desene :)
İhmal etme canım cumadan önce al mutlaka tartını. Biliyorsun her gram takım için çok önemli
Cankız seni dövecem. Nasıl olmaz? Olur tabii ki. Kaçacağın hepsi zararlı. Sabahı akşamı yok
Hoşgeldin canım
Sabah çok abartmışsın Burcu. Bu hafta artık kaçamaksın geçirmem lazım. Tamam mı?
Pestil olmamış onun haricinde güzel olmuş. Bu arada ben mezun olunca da gitmeyeceğim canım. Yerime benim gibi bir kaptan yetiştirene kadar bırakamam burayı. Gönül borcum var :)
Menün çok kötü canım. Kahvaltı saati hiç olmamış. Kek olmamış. Patates olmamış. Daha dikkatli olman lazım. Kaçamak yapma artık. Haftaya listeye gireceksin.
Lavaş haricinde bence güzel olmuş.
Süperiz yaaaa maşallah
Seni ikinci kez mezun edeceğim desene :)
İhmal etme canım cumadan önce al mutlaka tartını. Biliyorsun her gram takım için çok önemli
Cankız seni dövecem. Nasıl olmaz? Olur tabii ki. Kaçacağın hepsi zararlı. Sabahı akşamı yok
Az önce gittim tartıldım
Yatmadan birdaha bakarım sabah kalkınca birdaha ayy ins kilo yapmaz
Bak şimdi birşey dicem gene kızacaksın
Şimdi ben bütün gün az yedim ya daha uyumuyorumda bence erir ya
Çok iyi canım geçen hafta kötüydük
Önümüzdeki haftada inşallah güzel bir derece için çalışalım
Çok sağol canım
Sizde beni unutmayın emi
Hoş geldiniz aramıza tekrar
Kaptanımız bir tanedir bizim
Afiyet olsun canım
Bence senin kuzu senin kilo verme olayından sıkıldı tartıyı halletti
İyi yapıyorsun canım
Küçük oğlumda 2 yıl ücretsiz izin almıştım tam benlik evde olmak
Selam kizlar bugun bahcemize kahvaltiya geldik kacamak yapmadim yapmicam daLAydLiNe bu hafta iyi bir kilo vericm dikkatli beslnemce sporumuda yapicm
Afiyet olsun canım yinede dikkat et malum açık havada iştah açılıyorSelam kizlar bugun bahcemize kahvaltiya geldik kacamak yapmadim yapmicam daLAydLiNe bu hafta iyi bir kilo vericm dikkatli beslnemce sporumuda yapicm
Aynen içim huzur dolu çünkü artık sokakta yaşayabilir. Hergün kontrol edeceğim onu yine de.Kolay gelsin canım sana
Alışınca çok zorlanıyor insan ama merhamet başka birşeyiyileştirmişsin ya onun huzuru yeter insana
Aa ne güzel :) kaçamak yapmadığın için rahatsındır en azından :) ben de spora ineceğim birazdan. Çok Zor bir cardio ve karın antrenmanı beni bekliyor. Yine buraya yazarım hangi hareketleri yaptığımı, belki bakarsınız yapmak istersiniz.Selam kizlar bugun bahcemize kahvaltiya geldik kacamak yapmadim yapmicam daLAydLiNe bu hafta iyi bir kilo vericm dikkatli beslnemce sporumuda yapicm
Ben geldim kızlar kahvaltı bitti..elh.kaçırmadım bi kucucuk parça simit yedim sadece okadar böreğin içinde.ama çocuklara aldığım bitiremediler patates kizartmalarini bitirdim onlarda çok azdı.onun haricinde peynir salatalık domates yedim çay içtim elh.Bu hafta çok az verdin zaten en azla kurtaracağım deme bence. Açık büfe de iki öğünlük ye ama sağlıklı ye. Çünkü kaçırırsan cumaya kadar zor toplarsın
Ver ver sonra benim gibi yenisini ararsın canım.Hahaa bendemi çocukların eline versem tartıyı
Aynen.9 buçukta gittiK ama tabak hazırla vs.10 olmuştur.Kahvaltıdan bişey olmaz cnm erken yeniliyor ztn
Afiyet olsun canım yinede dikkat et malum açık havada iştah açılıyor
Aa ne güzel :) kaçamak yapmadığın için rahatsındır en azından :) ben de spora ineceğim birazdan. Çok Zor bir cardio ve karın antrenmanı beni bekliyor. Yine buraya yazarım hangi hareketleri yaptığımı, belki bakarsınız yapmak istersiniz.
Gece mi yedin...kız bulgur yerine yoğurt yeseydin ya yada 1 salatalık. Ben çok Açıkirsam kurtarıcım yoğurt.Kızlar ben az önce 5yk bulgur yedim
Midem bulandı açlıktan
Haklısın ama telefondan yazdığım için zor oluyor dikkat ederim amasabah fazla olmuş canım sadece ama o da aksama kadar gitmiştir diye düşünüyorum
canım menü yazarken alt alta yazar misin bir de öğünler arasına boşluk birakirsan bizim için okumak daha kolay olur
kh ağırlıklı olmuş canım menü protein miktarını arttırıp salatayla destekleyebilirsinöğün aralarına boşluk birakirsan okumak daha hızlı ve kolay olur canım bizim için
tartıda yanlış bile olsa 54 u görmek güzel bir hoş olsa gerek çok güldüm ya
Kahvaltıdan sonra yürüyüş iyi olmuş canım en azından patetesleri yakmışsındır.Kahvaltıyi 10 da yaptık..11 buçukta ayrıldık..12 buçuğa kadar da sahilde gezdik yürüdük. Çocuklar parkta oynadı falan..hatta şuan karnım acıktı..şimdi biraz dinleneyim de akşama dogru esimle disariya cikariz heralde yemegi disari da yeriz.sonra da kına var mahalleden gerçi oynamam bu sefer pek kimseyi tanımıyorum.sizler napiyorsunuz kızlar grup pek bu sessiz.
Bu akşam yüzmeye başlıyorum. Şimdi kızımı getirdim. Sanırım bu bana baya kalori yaktırır . Spor eksiğimi kapatabilirim
Yarışmamız 564. Etap birincisi sevgili @Kriziantemcicegi tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Hosbulduumm tesekkür ederim :))
Evettt eveeet :)
Cok güldüm :)
Erimistirrr bileee
Coook tesekkür ederim :) gercekten öyle motive ediyor
Bende çalışıyordum, kızım gecen yaz rahatsızlandı bakıcıyla kalsın istemedim daha fazla isten ayrıldım. Simdi evde oturmak beni cok sıkıyor genelde calısanlar evde oturamaz derler :)
Ama simdi de uzun süredir kızımla yalnız oldugumuz icin ondan ayrılmak fikride korkutuyor. Ne calısarak ne calısmayarak oluyor :) ikiside benlik degil :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?