Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Simdi bos bis oturmayim dedim 30 dk eliptik yaptim bence odemdir diye dusunuyorum. Benimde basima ilk defa gelio dikkat ediyorum ama istedigim.gibi veremiyorum 5 sene onceyle ayni degil demek ki bunye ebru

Simdi bos bis oturmayim dedim 30 dk eliptik yaptim bence odemdir diye dusunuyorum. Benimde basima ilk defa gelio dikkat ediyorum ama istedigim.gibi veremiyorum 5 sene onceyle ayni degil demek ki bunye ebru
Bence bu anlık kilolar bünyeyle de alakalı değil canım. Öyle olsa geçen hafta 1,4 veremezdim. Bakalım nasıl olacak. Töbeliyim artık hedefe ulaşana kadar lokma kaçamak yok. Bir hafta sonunun derdini koca bir hafta çekiyorum.

Bende güveçte türlü ve bulgur pilavi yapmayi düşünüyorum son dakika karar degistirmezsem
güveç güzel fikir
önümüzdeki günlerde etli patlıcan güveç düşünüyorum bende
canını sıkma ebrucum
dikkat edince gidecek biliyorsun
cumaya hiç artı kalmayacak
eksi bile göreceksin eminim
bende de aynısı var sanırım :) dün eşim eve geç gelince yemek bu güne kaldı
bol gazlı günler bizi bekliyor afiyet olsun canım
Aynen benim menüm de de kuru fasulye ye var.cacık yapayım bende ozman yaNisa güzel fikir oldu saol.pilav olarak mı yapsam bulgur yapacaktım ama bulgur yaparsam kendim de yerim. Pirinç yaparsam asla yemem.hangisini yapsam acaba.
bulguru yeni yaptım çocuklarda kurunun yanında pirinci daha çok seviyor
Günaydın kızlarr
günaydın canım
Öğlen için but yapıyorum fırında
Akşamda sulu patatesli tavuk yemeği pilav salata
öğlen ayran yoğurt yada salata ekleyebilirsin canım
yeşil salatadan az yağlı yemede sınır yok

Salata yapicam cnm ztn

9 nisan mesajimi.yollamistim ben

Ayni bende ole anlik zevkler hosuma gidio galiba kendimi frenlemekte cok zorlaniyorum

Ben de bu diyetimde anladım 5 yıl öncesiyle şimdi çok farklı bünyem ben bu 10 kiloyu en geç 1 ayda vermeliydim
Kaç Aydır uğraşıyorum şimdi metabolizma yavaşlıyor vermek güçleşiyor bence

Kızlaar ben geldiiiim :) dün şehirler arası yolculuk şarjın bitmesi gece çok geç dönüş derken ben baya kendimden geçtim hem de çok geç kalmışım özür dilerim dünkü menümü yazıyorum

09 nisan menüm

Kahvaltı saati tam hatırlamıyorum ama 8di galiba

1 haşlanmış yumurta
Bir parça beyaz peynir
Dereotu maydonoz boolca( karaciğerimde yaplanma var muhtemelen o yüzdem kahvaltılarımda hep bunları görceksiniz)

Öğlen 14:00

Bir kase sebze çorbası

Akşam 18:00

Şimdi biraz karışık olacak ama şöyle;

Fırın tepsisine kereviz, mantar, kapya biber, karnabahar, köfte attım soslayıp.
Küçük kahvaltı tabakları olur ya, ona bu hazırladığım sebze bombasını doldurdum. Yani herşeyden azar azar

Ve 1 kase sebze çorbası ve 1 portakal

2.5 lt su yine çok su içemedim yollardaydım bir de. Lavabo korkusundan hep bunlar.

Çok güzel spor yaptım kol kalça bacak
25 dk bisiklet
20 dk koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş.
Ama karnım git gide şişiyor regl olacağım Be çok fazla tatlı istiyor canım. Meyveyle geçiştiriyorum umarım bir an önce olurum da şu istek gider.

Şimdi geçmişi okuyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…