İnşallah canım yaaaa. Bakalım ne kadar gidecek cumaya.Cumaya kadar vermiş olursun cnm üzülme
Yok canım yaaa öyle sorunumda yok. Sanırım artık cumaya kadar tartılmayacağım. Çünkü tartı beni kötü etkiliyor.
İlginç valla ilk kez böyle bişey başıma geliyor. Bakalım cumaya ne olacak. Bu akşam da kendim yürümeyi düşünüyorum. Normalde havuz günü ama gidemeyebilirim.
Allah kolaylık versin canım nöbet zor iş.
Yanlış anlamışsın canım. Düne göre +100 deyim. Yani cuma 62.4 tüm bu sabah 63.6 çıktım. Dün 63.5 tim.
Bence bu anlık kilolar bünyeyle de alakalı değil canım. Öyle olsa geçen hafta 1,4 veremezdim. Bakalım nasıl olacak. Töbeliyim artık hedefe ulaşana kadar lokma kaçamak yok. Bir hafta sonunun derdini koca bir hafta çekiyorum.Simdi bos bis oturmayim dedim 30 dk eliptik yaptim bence odemdir diye dusunuyorum. Benimde basima ilk defa gelio dikkat ediyorum ama istedigim.gibi veremiyorum 5 sene onceyle ayni degil demek ki bunye ebru
güveç güzel fikirBende güveçte türlü ve bulgur pilavi yapmayi düşünüyorum son dakika karar degistirmezsem
canını sıkma ebrucumBu sabah canım sıkıldı benim yaaaaa. Düne göre bile +100 çıktım. Halbuki dün çok dikkatliydi menüm. Sporda yaptım. Ödem olma ihtimalide yok. İlk günden de kas yapmaya başlamış olamam her halde. Şu her gün tartılmak işi bana göre değil ama hafta sonu kaçamağından sonra takip etmek istedim kendimi. Bugün de sinirlerimi zıplattı tartı.
bol gazlı günler bizi bekliyorbende de aynısı var sanırım :) dün eşim eve geç gelince yemek bu güne kaldı
bulguru yeni yaptım çocuklarda kurunun yanında pirinci daha çok seviyorAynen benim menüm de de kuru fasulye ye var.cacık yapayım bende ozman yaNisa güzel fikir oldu saol.pilav olarak mı yapsam bulgur yapacaktım ama bulgur yaparsam kendim de yerim. Pirinç yaparsam asla yemem.hangisini yapsam acaba.
günaydın canımGünaydın kızlarr
öğlen ayran yoğurt yada salata ekleyebilirsin canımÖğlen için but yapıyorum fırında
Akşamda sulu patatesli tavuk yemeği pilav salata
güveç güzel fikir
önümüzdeki günlerde etli patlıcan güveç düşünüyorum bende
canını sıkma ebrucum
dikkat edince gidecek biliyorsun
cumaya hiç artı kalmayacak
eksi bile göreceksin eminim
bol gazlı günler bizi bekliyorafiyet olsun canım
bulguru yeni yaptım çocuklarda kurunun yanında pirinci daha çok seviyor
günaydın canım
öğlen ayran yoğurt yada salata ekleyebilirsin canım
yeşil salatadan az yağlı yemede sınır yok
[tr]
[td]ÜYE ADI[/td]
[td]04.04.2018[/td]
[td]05.04.2018[/td]
[td]06.04.2018[/td]
[td]07.04.2018[/td]
[td]08.04.2018[/td]
[td]09.04.2018[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cankizzzz[/td]
[td]30[/td]
[td]42[/td]
[td]30[/td]
[td]17[/td]
[td]26[/td]
[td]32[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zerra[/td]
[td]19[/td]
[td]17[/td]
[td]19[/td]
[td]16[/td]
[td]7[/td]
[td]10[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umudum2[/td]
[td]19[/td]
[td]30[/td]
[td]13[/td]
[td]18[/td]
[td]10[/td]
[td]25[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurdan1616[/td]
[td]12[/td]
[td]11[/td]
[td]14[/td]
[td]15[/td]
[td]8[/td]
[td]18[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aylahl[/td]
[td]8[/td]
[td]9[/td]
[td]7[/td]
[td]7[/td]
[td]15[/td]
[td]6[/td]
[/tr]
[tr]
[td]polekey2244[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]2[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]7[/td]
[/tr]
[tr]
[td]burcugncy[/td]
[td]10[/td]
[td]12[/td]
[td]11[/td]
[td]2[/td]
[td]4[/td]
[td]0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kriziantemcicegi[/td]
[td]0[/td]
[td]14[/td]
[td]11[/td]
[td]10[/td]
[td]10[/td]
[td]5[/td]
[/tr]
[tr]
[td]turan16[/td]
[td]20[/td]
[td]17[/td]
[td]16[/td]
[td]4[/td]
[td]6[/td]
[td]10[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duygu06_26[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]muh-seyda[/td]
[td]10[/td]
[td]13[/td]
[td]8[/td]
[td]5[/td]
[td]6[/td]
[td]0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mrskulkedisi[/td]
[td]10[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[/tr]
Bence bu anlık kilolar bünyeyle de alakalı değil canım. Öyle olsa geçen hafta 1,4 veremezdim. Bakalım nasıl olacak. Töbeliyim artık hedefe ulaşana kadar lokma kaçamak yok. Bir hafta sonunun derdini koca bir hafta çekiyorum.
Afiyet olsun canımÖğlen için but yapıyorum fırında
Akşamda sulu patatesli tavuk yemeği pilav salata
Afiyet olsun canım
Ben de bu diyetimde anladım 5 yıl öncesiyle şimdi çok farklı bünyem ben bu 10 kiloyu en geç 1 ayda vermeliydimSimdi bos bis oturmayim dedim 30 dk eliptik yaptim bence odemdir diye dusunuyorum. Benimde basima ilk defa gelio dikkat ediyorum ama istedigim.gibi veremiyorum 5 sene onceyle ayni degil demek ki bunye ebru
Teşekkür ederim canımAman canım dikkat et 80 i görme sakın. İnşallah en kısa zamanda yerleşirsiniz.
9 nisan mesajimi.yollamistim ben
Ayni bende ole anlik zevkler hosuma gidio galiba kendimi frenlemekte cok zorlaniyorum
Hoşgeldin canımkulaklarım çınlıyoooorrrr
yettim yettim. napıyoruz şimcik
Eline sağlık canım uğraşıp emekveriyorsunmuh-şeyda 5 nisandan itibaren bugünkü de olacak kaymış yeni üye
Sordum bakalım cevap gelmedi henüz. İnşallah olurkulaklarım çınlıyoooorrrr
yettim yettim. napıyoruz şimcik
Heemen bakıp gönderiyorum çok unutkanım özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?