Evde yapmayı hiç denemedim canım. Aslında yapmak lazım ama işte tembellik.ben de bugün o kadar enerjiktim ki aldım kızımı pazara gittik. dolap boşalmıştı ve evde yiyecekler azalınca ben kaçamak yapıyorum. iyi oldu enginar bile aldımenginar nasıl soyulur pişirilir önerilere açığım kızlar. daha önce 1 kez soyulmuşunu alıp pişirdim sadece
Evdesin sen, senin yerinde olsam vurur kafayı yatardım valla
ben gidip 1 saat daha bahçe kazısı yapıp geldim. Ne zormuş
Ben bugünü hiç sevmedim yaaaaa acayip bir durgunluk var üzerimde. Siz de çok sessizsiniz.
Ben bugünü hiç sevmedim yaaaaa acayip bir durgunluk var üzerimde. Siz de çok sessizsiniz.
Aynen bende otelde denemiştimben otele gittiğimizde falan alır yerim mutlaka çok seviyorum
afiyet olsun canımEve geldim cacığımı salatamı yaptım
Pirincimi ıslattım
Kuru fasulyemi koydum düdüklüye
Biraz dinleniyorum
iki komşum baskın yaptı az önce evim o kadar dağınıktı ki anlatamam. bebeğin bezleri minderi falan hep orta yerde yediğim yemeğin bulaşıkları tezgahta. Allah tan üstümde pijama yoktu. evde rahat rahat takılıyordum bebişimle. yemek de yapamadım enginarlar yarına kaldı
Eve geldim cacığımı salatamı yaptım
Pirincimi ıslattım
Kuru fasulyemi koydum düdüklüye
Biraz dinleniyorum
Ani gelen misafirden bende hoşlanmıyorumiki komşum baskın yaptı az önce evim o kadar dağınıktı ki anlatamam. bebeğin bezleri minderi falan hep orta yerde yediğim yemeğin bulaşıkları tezgahta. Allah tan üstümde pijama yoktu. evde rahat rahat takılıyordum bebişimle. yemek de yapamadım enginarlar yarına kaldı
Sağol canımafiyet olsun canım
Bende yiyemiyeceğim maalesefEn sevdiğim yemekleri ama maalesef diyette pilav yemiyorum
Ani gelen misafirden bende hoşlanmıyorum
Niye çünkü ortalık uygun olmuyor
Ama kendime de kızıyorum
Herzaman düzenli olmak lazım
Sağol canım
Bende yiyemiyeceğim maalesef
Kuruyu pilavsız düşünemiyorum ama
Napalım
samimiyetten değil canım bebek mevlüdü yaptığımızda gelmemişlerdi onun için gelmişler. ben çalıştığım için normalde bana gelen giden olmazdı ama kızım doğduktan sonra misafirim çok oluyor. 1 gün öncesini geçtim 5 dk önceden haber etseler en azından dağınıklığı toplardımBen pek hoşlanmıyorum o tarz komşulardan. Bana gelecek olan insan bir gün önceden haber vermeli çok samimi de olsam
düzenli olmakta fayda varAni gelen misafirden bende hoşlanmıyorum
Niye çünkü ortalık uygun olmuyor
Ama kendime de kızıyorum
Herzaman düzenli olmak lazım
Sağol canım
Bende yiyemiyeceğim maalesef
Kuruyu pilavsız düşünemiyorum ama
Napalım
samimiyetten değil canım bebek mevlüdü yaptığımızda gelmemişlerdi onun için gelmişler. ben çalıştığım için normalde bana gelen giden olmazdı ama kızım doğduktan sonra misafirim çok oluyor. 1 gün öncesini geçtim 5 dk önceden haber etseler en azından dağınıklığı toplardım
Ah canım nerde....teşekkür ederim yine de ama 1.ci olabilmek için 1 buçuk kilo falan vermek lazım ben versem versem 800 grm ya veririm ya veremem.Hele ki bu akşam öyle bi kaçamak yaptım ki valla utandım msjini görünce.Valla iyiki burayı keşfettim kızlar cuma gününü iple çekiyorum
bence bu hafta3oglanannesi birinci olacak aramızda çok istikrarlı görüyorum onu bu aralar
Bu aradaLAydLiNe menülerinde sık sık lavaş çiğköfte görüyorum
Lavaş kaç dilim ekmek yapıyor arada yesem dicem de lavaş korkutuyor beniçünkü ekmeği tamamen çıkardım hayatımdan
Arada yaptığım kaçamaklar hariç
Afiyet olsun canım bende bikac kaşık profiterol yediğim için sana diyecek sözüm yok baklava için. Benim de regl yaklaştı.bilemiyorum on dan mı.Bugunku menum
Sabah
08.00
1 dilim peynir
1 dilim cavdar ekmegi
1 yumurta ile omlet
16.00
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kuru fasulye
1 kasik pirinc pilavi
Bunu utanarak ve pismanlikla yaziyorum sanirim reggleden oldu ve butun cezalari hak ediyorum
2 dilim baklava
2 litre su
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?