Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım zaman zaman bana da oluyor ama kendini frenlemen lazım bizi düşün ve yeme olayını yarından itibaren bitir

her menünde 4 dilim peynir oluyor canım. peynir sütten çok daha yoğun bu yüzden faydalı. hatta şöyle söyliyim 5 litre sütten 1 kilo peynir ancak çıkar. ama miktarını azaltırsan senin için iyi olur

Kizlar herkese iyi geceler yarin nobetciyim ben iyi bir dinleneyim gorusmek uzere
iyi geceler canım

kendim katmmadım malesef eşim almış bekliyordu dolapta son kullanma tarihi gelince içtim ben de. normalde içmem böyle şeyler

Kızlar ben de kaçıyorum. Biraz kitap okuyup uyurum. Kocaman öpüyorum hepinizi. Yarın çok güzel bir gün olsun inşallah. İyi geceler
iyi geceler canım

zor bir süreç senin için Allah işlerini yoluna koysun canım.

sagol canim insallah

Ben su acidqn sevmiyorum yani senin menun icin bir sknti yok sen hep ole yiyosun benimde canim istio ama kendimi frenleyemiyorum ben simitte o nedenle sevmiom
70 kılo iken gitmiştim canım ozaman her ara öğünde meyve verdi bana.meyvenin zararı var mıdır ki...peki ben acıkınca ne yiyeyim.yoğurt yada salatalık olabilir mi meyve olmaz dersen.çünkü bi saat 10 da ara yapıyorum bi de 3 yada 4 gibi..akşam da yapıyordum ama kestim.

Bu arada saat okadar geç olmuş ki.işlerim ancak bitti evleri toparladim bilirsiniz calisan kadin ve anne olmak zor.ve sporu yapmadan yatmak istemedim.1 mil leslie 15 dk...15 dk da egzersizleri yaptım 100 ip atladım aynen yazdığım gibi sonra duş vs.çok terletiyor leslie 15dk.ama güzel bence.şimdi yatıyorum ancak.umarım yarın kalkabilirim.öpüyorum sizi iyi geceler..

İyi geceler kızlar bugunun gzüel olmasını umut etmiştim ama maalesef benim için kötü bir gündü.
Yarın herşey tam gaz devam edicem inşallah

Allah kabul etsin canim.bende. afiyet olsun.
Sağol canım
Kuru fasulye bakliyat canım sıkıntı yok sadece perşembe akşamı yemeyelim diye anlaştık.benimde yarınki menüm kuru fasulye.isladim şimdiden.
Benimde salı günü kuru pilav cacık var
9 nisan listem
Kahvalti 8.00
1 tane pepekuslu katmer ( mslatyaya has bi ot)
Peynir
Zeytin
Cay

Ara yarim muz

Aksam 7.30
dayanamadim yine katmer yedim yaa :-(
Ayran
Mercimek çorbası

2 litre su
10 dk tvster
100 ip atlama
30 dk farkli sporlar
Bizdeki katmer çok kalorili sizinki inşallah değildir canım afiyet olsun canım
Ayy yine mi beğenmedin menümü
Beğenince şımarıp bozuyorsun canım çünkü
Bikaç gün üst üste güzel menü görürsem beğenirim
Sağol canım
Akşamki ekmek fazla mı olmuş bulgurda varmış
Afiyet olsun canım
Yemek üzüntüyü almıyor
Tam tersi dahada kötü hissediyorsun
Biraz daha sabır canım

Benimde canım çekiyor birşeyleri sma erteliyorum katmerde kahvaltıda fena olmaz ama yok yemeyelim
Aynen canım dağıttıysak bile 3 gün toparlanma için gayet güzel bir süre
Peynir fazla bulgur da fazla geldi canım
Afiyet olsun
Kizlar herkese iyi geceler yarin nobetciyim ben iyi bir dinleneyim gorusmek uzere
İyi istirahatler canım
Kızlar ben de kaçıyorum. Biraz kitap okuyup uyurum. Kocaman öpüyorum hepinizi. Yarın çok güzel bir gün olsun inşallah. İyi geceler
İnşallah canım
Herşey olacağına varır sen geleceği düşünme anı yaşamaya
Şu sn için ne yapman gerekiyorsa ona odaklanmaya çalış canım
Çiğ badem fındık ceviz olabilir canım
Meyvelerin şeker oranı da yüksek maalesef
Sınırlamakta fayda var
İyi yapmışsın canım
İyi geceler kızlar bugunun gzüel olmasını umut etmiştim ama maalesef benim için kötü bir gündü.
Yarın herşey tam gaz devam edicem inşallah
Evet çok güzel
Bırakmıyor tam gaz devam ediyoruz canım

Zamanla alisicak diye dedim birden yuklenmeyim diye

Hımmm ben yarısını yedikten sonra bırakabiliyorum. Bir de benim simit sert olan simitlerden. Hani yumuşak açma tarzı simitlerden değil. İzmirlilerin gevrek dediklerinden. Diğerlerini asla yemem. Yenmemeli zaten

Bende hep o sertlerden yerim ama yarida.duramiyorum ben

canım emziriyorum ve dişlerim kırılıyor 2 seferdir kalsiyum eksik diye düşünerek süt yoğurt tüketmeye çalışıyorum

Himm anladim cnm ben emzirdigini unutmusum

Meyve sekerinin fazlasi vucutta yakilmaz yag olarak depolanir cnm yani sabh ara ogununde 1 porsiyon olabilir ama oglen ve aksamda tercih etme. Yogurt salatalik turk kahvesi havuc olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…