afiyet olsun canım gayet iyiKızlaar ben geldiiiim :) dün şehirler arası yolculuk şarjın bitmesi gece çok geç dönüş derken ben baya kendimden geçtim hem de çok geç kalmışım özür dilerim dünkü menümü yazıyorum
09 nisan menüm
Kahvaltı saati tam hatırlamıyorum ama 8di galiba
1 haşlanmış yumurta
Bir parça beyaz peynir
Dereotu maydonoz boolca( karaciğerimde yaplanma var muhtemelen o yüzdem kahvaltılarımda hep bunları görceksiniz)
Öğlen 14:00
Bir kase sebze çorbası
Akşam 18:00
Şimdi biraz karışık olacak ama şöyle;
Fırın tepsisine kereviz, mantar, kapya biber, karnabahar, köfte attım soslayıp.
Küçük kahvaltı tabakları olur ya, ona bu hazırladığım sebze bombasını doldurdum. Yani herşeyden azar azar
Ve 1 kase sebze çorbası ve 1 portakal
2.5 lt su yine çok su içemedim yollardaydım bir de. Lavabo korkusundan hep bunlar.
Çok güzel spor yaptım kol kalça bacak
25 dk bisiklet
20 dk koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş.
Ama karnım git gide şişiyor regl olacağım Be çok fazla tatlı istiyor canım. Meyveyle geçiştiriyorum umarım bir an önce olurum da şu istek gider.
Şimdi geçmişi okuyayım
cok dogru diyosun canim. hep kontrol etmeye calisiyorum ama her sey olcagina varıyor her turlu.Benimde canım çekiyor birşeyleri sma erteliyorum katmerde kahvaltıda fena olmaz ama yok yemeyelim
Aynen canım dağıttıysak bile 3 gün toparlanma için gayet güzel bir süre
Peynir fazla bulgur da fazla geldi canım
Afiyet olsun
İyi istirahatler canım
İnşallah canım
Herşey olacağına varır sen geleceği düşünme anı yaşamaya
Şu sn için ne yapman gerekiyorsa ona odaklanmaya çalış canım
Çiğ badem fındık ceviz olabilir canım
Meyvelerin şeker oranı da yüksek maalesef
Sınırlamakta fayda var
İyi yapmışsın canım
Evet çok güzel
Bırakmıyor tam gaz devam ediyoruz canım
yazdim canim ama gec kalmisim. neyse artik sorun degil. unutmusum benim hatamcankizzzz 6-7-8-9 nisan
@polokey2244 ayın 4 den beri mesaj sayın yok devam ediyormusun canım
mrskulkedisi 5-6-7-8-9 nisan
@Kriziantemcicegi 4 nisan
@duygu06_26 4 den itibaren
öğlene kadar rica ediyorum
öğlen mesaj sayılarını kaptana bildireceğim kızlar
göndermeyenler 0(sıfır) kabul ediliyor
cankızzz bugün kahvaltı var dimi kuzu
Eline sağlık canım uğraşıp emekveriyorsunolur ufak tefek yanlışlıklar
harikaVar cnm var :)
Hemde sabah 8de
iyidir iyiben gidip 1 saat daha bahçe kazısı yapıp geldim. Ne zormuş
Sevindim senin adına canımVar cnm var :)
Hemde sabah 8de
Forumda hareket yok. Ben yorgunum kollarım kalkmıyor ki iki satır yazayım.Ben bugünü hiç sevmedim yaaaaa acayip bir durgunluk var üzerimde. Siz de çok sessizsiniz.
BendeBen bugünü hiç sevmedim yaaaaa acayip bir durgunluk var üzerimde. Siz de çok sessizsiniz.
Bahar yorgunluğu gibi bişey sanırım benim ki eve gidip yatasım var. Hiç sevmem böyle hallerimi. Yemek yapasım bile yok.Forumda hareket yok. Ben yorgunum kollarım kalkmıyor ki iki satır yazayım.
Evdesin sen, senin yerinde olsam vurur kafayı yatardım valla
canım bulgurlu yaptım ıspanağı pirinçle pişirmedim. yani çok az zaten ekmek yerine geçecek kadar bulgur yok içindeSağol canım
Benimde salı günü kuru pilav cacık var
Bizdeki katmer çok kalorili sizinki inşallah değildir canım afiyet olsun canım
Beğenince şımarıp bozuyorsun canım çünkü
Bikaç gün üst üste güzel menü görürsem beğenirim
Sağol canım
Akşamki ekmek fazla mı olmuş bulgurda varmış
Afiyet olsun canım
Yemek üzüntüyü almıyor
Tam tersi dahada kötü hissediyorsun
Biraz daha sabır canım
ama nedennnn tartıya o kadar takılma canım. cumaya kadar gider merak etmeBen bugünü hiç sevmedim yaaaaa acayip bir durgunluk var üzerimde. Siz de çok sessizsiniz.
Aslında böyle yazmayı da hiç sevmem. Size de kötü enerjinin geçmesini istemem. Ama cidden bi tuhaflık var üzerimde. Umarım geçer en kısa zamanda.canım bulgurlu yaptım ıspanağı pirinçle pişirmedim. yani çok az zaten ekmek yerine geçecek kadar bulgur yok içindehatta doymayınca 1.5 tabak yaptım yoksa gece dolap önünde kedi misali olurdum
ama nedennnn tartıya o kadar takılma canım. cumaya kadar gider merak etme
evet yaBen bugünü hiç sevmedim yaaaaa acayip bir durgunluk var üzerimde. Siz de çok sessizsiniz.
yaz ycanım yaz hareket gelsinForumda hareket yok. Ben yorgunum kollarım kalkmıyor ki iki satır yazayım.
anladım canım nedense bulgur ağırlıklı olarak düşündümcanım bulgurlu yaptım ıspanağı pirinçle pişirmedim. yani çok az zaten ekmek yerine geçecek kadar bulgur yok içindehatta doymayınca 1.5 tabak yaptım yoksa gece dolap önünde kedi misali olurdum
ama nedennnn tartıya o kadar takılma canım. cumaya kadar gider merak etme
ben bugünlerde hep öyleyimAslında böyle yazmayı da hiç sevmem. Size de kötü enerjinin geçmesini istemem. Ama cidden bi tuhaflık var üzerimde. Umarım geçer en kısa zamanda.
geçer canım merak etmeAslında böyle yazmayı da hiç sevmem. Size de kötü enerjinin geçmesini istemem. Ama cidden bi tuhaflık var üzerimde. Umarım geçer en kısa zamanda.
afiyet olsun canım hazır yapılmışını yemiştimben de bugün o kadar enerjiktim ki aldım kızımı pazara gittik. dolap boşalmıştı ve evde yiyecekler azalınca ben kaçamak yapıyorum. iyi oldu enginar bile aldımenginar nasıl soyulur pişirilir önerilere açığım kızlar. daha önce 1 kez soyulmuşunu alıp pişirdim sadece
ben otele gittiğimizde falan alır yerim mutlaka çok seviyorumafiyet olsun canım hazır yapılmışını yemiştim
evdekilerden talep olmayınca hiç denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?