Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canım gayet iyi

cok dogru diyosun canim. hep kontrol etmeye calisiyorum ama her sey olcagina varıyor her turlu.
yazdim canim ama gec kalmisim. neyse artik sorun degil. unutmusum benim hatam

canım bulgurlu yaptım ıspanağı pirinçle pişirmedim. yani çok az zaten ekmek yerine geçecek kadar bulgur yok içinde hatta doymayınca 1.5 tabak yaptım yoksa gece dolap önünde kedi misali olurdum

Ben bugünü hiç sevmedim yaaaaa acayip bir durgunluk var üzerimde. Siz de çok sessizsiniz.
ama nedennnn tartıya o kadar takılma canım. cumaya kadar gider merak etme

Aslında böyle yazmayı da hiç sevmem. Size de kötü enerjinin geçmesini istemem. Ama cidden bi tuhaflık var üzerimde. Umarım geçer en kısa zamanda.

Ben bugünü hiç sevmedim yaaaaa acayip bir durgunluk var üzerimde. Siz de çok sessizsiniz.
evet ya
dün ben çok ypğundum az uğrayabildim
bugün işler sakin kimse yok burada sıkıldım
Forumda hareket yok. Ben yorgunum kollarım kalkmıyor ki iki satır yazayım.
yaz ycanım yaz hareket gelsin
anladım canım nedense bulgur ağırlıklı olarak düşündüm

ben de bugün o kadar enerjiktim ki aldım kızımı pazara gittik. dolap boşalmıştı ve evde yiyecekler azalınca ben kaçamak yapıyorum. iyi oldu enginar bile aldım enginar nasıl soyulur pişirilir önerilere açığım kızlar. daha önce 1 kez soyulmuşunu alıp pişirdim sadece

Aslında böyle yazmayı da hiç sevmem. Size de kötü enerjinin geçmesini istemem. Ama cidden bi tuhaflık var üzerimde. Umarım geçer en kısa zamanda.
ben bugünlerde hep öyleyim
çalışmak içimden gelmiyor
eve kendimi atınca bi ohhhh çekiyorum

afiyet olsun canım hazır yapılmışını yemiştim
evdekilerden talep olmayınca hiç denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…