- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
GünaydınGunaydin kizlar
Gunaydin kizlar
Oluyo arada öyleCok komigim menuyu yanlis bir topige yazdim ve hemen duzelttim Allahtan cok alakasiz olacakti
Patates, beyaz ekmekler ve pirinç pilavı olmamış canım. Akşam yemeğinin saati çok geç olmuş. Su ve spor güzel. Bir de nescafe yi nasıl içiyorsun?Dunku menum
Sabah
08.00
1 dilim peynir
Omlet
1 dilim cavdar ekmegi
Yesillik
14.00
1 tabak Kurumus biberli patatesli sote
Yarim tabak yogurt
2 dilim beyaz ekmek misafirlikteydim
16.00
Nescafe
20.00
1tabak bamya yemegi
2 kasik pirinc pilavi
2.5 litre su
30 dk yuruyus
Dunku menum
Sabah
08.00
1 dilim peynir
Omlet
1 dilim cavdar ekmegi
Yesillik
14.00
1 tabak Kurumus biberli patatesli sote
Yarim tabak yogurt
2 dilim beyaz ekmek misafirlikteydim
16.00
Nescafe
20.00
1tabak bamya yemegi
2 kasik pirinc pilavi
2.5 litre su
30 dk yuruyus
Evet olmadi misafirlikteydim.Oluyo arada öyle
Patates, beyaz ekmekler ve pirinç pilavı olmamış canım. Akşam yemeğinin saati çok geç olmuş. Su ve spor güzel. Bir de nescafe yi nasıl içiyorsun?
Hemde cok gec oldu ama misafirlikte oldugum icin mudahale edemedimAfiyet olsun cnm
Akşam yemeğin çok geç olmuş
Ooooooo naptın canım sen. Çok ama çok zararlı öyle içmek. Sade içemiyorsan evde sütle kendin yap ama asla ve asla hazır satılan ikisi bir arada ve 3 ü bir arada olanlardan içme. Benim 85 kiloya çıkmamın en büyük sebeplerinden biri o kahveler.Evet olmadi misafirlikteydim.
3u bir arada
Hadi ya o kadar mi kalorililer ben haftada 2 ya da 3 ictigim icin o kadar etkilemez diye dusunuyordum ama evde kahvem bitmisti bidaha sadece kavanozda olandan alip sutle yapiyim o zaman belki daha cok gram gider tesekkur ederim canim dikkat edicemOoooooo naptın canım sen. Çok ama çok zararlı öyle içmek. Sade içemiyorsan evde sütle kendin yap ama asla ve asla hazır satılan ikisi bir arada ve 3 ü bir arada olanlardan içme. Benim 85 kiloya çıkmamın en büyük sebeplerinden biri o kahveler.
Aman öyle olsun canım. İyi ol da önemli değil. Toplantı demişken dün ben de unutmuşum okula gitmeyiGünaydın kızlar
Bir sıkıntı yok kaptanım
LAydLiNe yoğundum gelemedim
Dün oğlumun okul toplantısını bile unutmuşum yoğunluktan
kutlamalar sürüyorAman öyle olsun canım. İyi ol da önemli değil. Toplantı demişken dün ben de unutmuşum okula gitmeyi
Nasıl gidiyor mezuniyet
yok artık bitti
Aman dikkatli kutla sonra zor oluyor
horon da güzel spor bence canımDun sporumu yazmayi unuttum ben spor yapacakken esim resim cizmeye başladı onu izlerken yine spor gitti... Sadece 15 dakila horon cektim15dk da gunluk spor yapabildm. Oysa aklimda neler vardiiii...
Cok komigim menuyu yanlis bir topige yazdim ve hemen duzelttim Allahtan cok alakasiz olacakti
nasıl kutlamalar canım bunlar?kutlamalar sürüyor
horon da güzel spor bence canım
farketmen iyi olmuş canım oluyor arada öyle
nasıl kutlamalar canım bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?