Meyve sınırını aşmış olursun canımSaol kaptanım.......bişey soracağım biz bu şekersiz diyeti yaparken hurma yiyebilir miyiz.ben haftaya 5 günlük hurma diyeti yapmak istiyordum da.
Sabah öğle akşam her öğünde 7 hurma 1 kase yoğurtla oluyor canım.Hurma diyeti nasil oluyor canim
Anladım canım. Bakalim ona Gerek falan kalmaz belki zaten 21 gün şekersiz kaçamaksız dikkat ettikten sonraMeyve sınırını aşmış olursun canım
21 hurma var onda
Yarım tabak pilav ne demek canım ya neyaptin sen.hadi özendin bikac kaşık alsaydın.öğle ve akşam yemişsin bide.bunları eritmek için 2 saat yuruyus yapman lazım ona göre..insan yerken yiyiyor ama sonradan çok pişman oluyor. Ben geçen ay nenemizin mevlidinde hiç pilav yemedim çorba nohut aldım az bisey ekmeksiz.düğün olduğunda da yemek yoktu pilav vardı sadece.bende 2 ayran içtim. Okadar güzel bi sonuç aldım ki 2 Kilo gitti o iki hafta da.yemiş olsaydım pişmanlık yemeyince fark benimle beraber.oyuzden dikkat etmek lazım.Dünkü menüm
7.30 sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
15.00 öğlen
Yarîm tabak etli pilav
1 ayran
Yarım dilim revani
19.00 akşam
Yarım tabak etli pilav
Yoğurt
2 lt su
Annemlerde mevlüd vardı kaçamaklı bir menü oldu
Anladim canim zormus gerci hurma icin farkli seyler var sadece onu yiyerek yasanabiliyormus ama ben emzirdigim ocin yapamam sanirim ama denemek isterdim kesin muthis kilo verdirirSabah öğle akşam her öğünde 7 hurma 1 kase yoğurtla oluyor canım.
Kaptanım bana kızabilir bu tarz diyetleri pek uygun görmüyor sağlık açısından canım.bende pek doğru bulmuyorum ama biraz toparlanmak açısından denemek istedim bakalım bilmiyorum.
Meger ben kendimi bildim bileli sekersiz diyeti uyguluyomusumHer gün mutlaka en az 2,5 lt su içiyoruz ve mümkün olduğunca siyah çay, neskafe içmemeye çalışıyoruz. Bol bitki çayı içiyoruz. Türk kahvesi günde 1 fincanı geçmemeye çalışıyoruz
Gelelim programa, buyrun 21 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol
Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)
Listeyi @Phoenix_32 in diyet günlükleri sayfasından aldım.
işe yaradımı pekmez canım kanszlık için ..... benim iştahımı çok açıyor pekmez o yüzden içmiyorum...Meger ben kendimi bildim bileli sekersiz diyeti uyguluyomusumsadece pekmezi sabahlari 1 kasik iciyorm o da kansizlik yuzunden
Sabahlari ac karnina 1 bazen 2 kasik keçiboynuzu pekmezi iciyorum degerlerimi henuz olcturmedim ama cok şükür eskisi gibi yorgun hissetmiyorun kendimi. Ya benim istahimi da cok tatli oldugu icin hemen kesiyoişe yaradımı pekmez canım kanszlık için ..... benim iştahımı çok açıyor pekmez o yüzden içmiyorum...
Çok iyi bir fikir canım ama onu ayrı listeleyelim. Ben varım onun listesini de sen tutar mısın?LAydLiNe canım bide saat 18.00 dan sonra hiç bir şey yememe listeside mi yapsak bir fındık dahi yenilmeyecek en azından bir hafta düzenli disipli bi şekilde takımla denesek.... evet belki yapan var aramızda ama listelesek mi bir haftada ne kadar fark edecek görsek ))
21 tane hurma bir gün için çok fazla canım. Şeker koması gibi bişey. Ayrıca metabolizmayı çok sarsarsın. Biliyorsun böyle diyetleri hiç onaylamıyorum. Zaten şekersiz 21 günde ben eminim çok güzel gidecek kilolar.Saol kaptanım.......bişey soracağım biz bu şekersiz diyeti yaparken hurma yiyebilir miyiz.ben haftaya 5 günlük hurma diyeti yapmak istiyordum da.
Bu gün öğle yemeğinde nohut vardı yemekhanede. Sırf yarın tartı günü diye dışarı çıktım yemek yemeyeBu arada yarın tartı günü kızlar yediklerimize dikkat edelim. Nohut kuru fasulye mercimek ten uzak duralim he..benim akşamdan kalan nohut um vardı aklıma gelmese yiyecektim oyuzden hatırlatayım dedim.
Pilav ve revani olmamış canım. Keşke dikkat etseydin.Dünkü menüm
7.30 sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
15.00 öğlen
Yarîm tabak etli pilav
1 ayran
Yarım dilim revani
19.00 akşam
Yarım tabak etli pilav
Yoğurt
2 lt su
Annemlerde mevlüd vardı kaçamaklı bir menü oldu
Toparlanacak bişeyin yok canım senin. Yukarıda da söylediğim gibi 21 gün sonra güzel sonuçlar gelecek inanıyorum.Sabah öğle akşam her öğünde 7 hurma 1 kase yoğurtla oluyor canım.
Kaptanım bana kızabilir bu tarz diyetleri pek uygun görmüyor sağlık açısından canım.bende pek doğru bulmuyorum ama biraz toparlanmak açısından denemek istedim bakalım bilmiyorum.
Ani verilen kilolar tekrardan aynı hızla geri alınır canım. O yüzden böyle diyetlere çok fazla rağbet etmemek lazım. Amacımız sağlıklı beslenmeyi öğrenmek. Sağlıklı beslenince kilolar kendiliğinden gidiyor.Anladim canim zormus gerci hurma icin farkli seyler var sadece onu yiyerek yasanabiliyormus ama ben emzirdigim ocin yapamam sanirim ama denemek isterdim kesin muthis kilo verdirir
Benim de hiç farkım yok zaten canım ama arada kaçamak yapıyoruz yaaa bu 21 gün o kaçamak işini kaldıracak ortadan. Var mısın sen de?Meger ben kendimi bildim bileli sekersiz diyeti uyguluyomusumsadece pekmezi sabahlari 1 kasik iciyorm o da kansizlik yuzunden
Keçi boynuzu pekmezi namı diğer harnup pekmezi doktor tavsiyeli bir numaralı kansızlık düşmanı. Küçük kızımdan biliyorum ayrıca bağışıklık sistemini de güçlendiriyor. Çocuklarınıza da tavsiye ederim.Sabahlari ac karnina 1 bazen 2 kasik keçiboynuzu pekmezi iciyorum degerlerimi henuz olcturmedim ama cok şükür eskisi gibi yorgun hissetmiyorun kendimi. Ya benim istahimi da cok tatli oldugu icin hemen kesiyo
tartıyı götürme fikri güzel canımtebrik ederim canim. karnen hayirli olsun. seni tanimak buyuk mutluluktu. samimiyetini grupta hep hissetmistim. iyi ki varsin. seni seviyoruz
ayy cok tatlisin.
mayista dugun var ona da denk geliyo zaten. sis sis giderim artik
yarin cuma ama biz pazar günü donucez insallah canim. halamlarda tarti var ama guvenemem simdi. tartimi yanimda götürcemyarin bildirim yaparim, insallah unutmam. alarm kurarim olmazsa.
ben de ben de ben deeeeeŞekersiz 21 gün Listesi
1- LAydLiNe
2- ada81
3- Turan16
Var mı arttıran
bugün sabah bal yedim pazartesi başlasak olmaz mı kiBen şu dakikadan itibaren başladımYarına bırakmamak lazım. Yasaklı listesini de atayım şimdi.
tartıyı götürme fikri güzel canım
ben de ben de ben deeeeeama ama yapabilir miyim bilmiyorumm ben bal yiyorum arada
bugün sabah bal yedim pazartesi başlasak olmaz mı ki
tamam o zmn yarın diyelimSen yarından başla canım. Ne kadar ertelersek o kadar kötü. Bugün başladım ben. Bugün başlayamayanlar yarın başlar. Listeye günlerimizi yazarız.
Bende bugün itibariyle başladım canım çayımı kayisiyla ictim.kayısı sınırı var mı. 2 kayısı yedim.Sen yarından başla canım. Ne kadar ertelersek o kadar kötü. Bugün başladım ben. Bugün başlayamayanlar yarın başlar. Listeye günlerimizi yazarız.
Süpersin valla.hadi kızlar yarını bilmem ama haftaya 1.çi kesin biziz ins.ona göre..Şekersiz 21 gün Listesi
1- LAydLiNe
2- ada81
3- Turan16
4- cankizzzz
5- burcugncy
6- zerra
7- Nurdan1616
8- umudum2
9- aylahl
Var mı arttıran
Sınırı var canım ama şuan tam emin değilim. Takımın ilk mesajında yazıyor porsiyonlar. Oradan bir bak. Olmazsa araştırırız.Bende bugün itibariyle başladım canım çayımı kayisiyla ictim.kayısı sınırı var mı. 2 kayısı yedim.
Gule gule kullan simdiden merak ediyorum nasıl olacakKızlar bu arada bu akşam yeme işini istisnasız herkes 18:00 de bitirsin lütfen. Yarın inşallah az da olsa hepimizi güzel sonuçlar görürüz. Ben şimdi çıkıyorum. Önce eve uğrayıp şarj aletimi alacağım. Arkasından kuaföre gideceğim. Saçlarım maviydi bir süredir. Yıkana yıkana yeşil oldu. Aslında çok seviyorum rengini ama çok yıprandı. Birazcıkta kendimde değişiklik olsun istiyorum. Kısa kestireceğim ve sarıya döneceğim. Çok kısa değil ama şu ankinden kısa olacak. Dua edin istediğim gibi bişey olsun çünkü burada henüz kendimi gözlerim kapalı bırakabileceğim bir kuaför bulamadım. Gelmeye çalışırım ara ara gelemezsem de bırakmayın kendinizi. Unutmayın yarın C U M A A A A A A A A A A A A ...........
InsallahhhhhSüpersin valla.hadi kızlar yarını bilmem ama haftaya 1.çi kesin biziz ins.ona göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?