Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hurma diyeti nasil oluyor canim
Sabah öğle akşam her öğünde 7 hurma 1 kase yoğurtla oluyor canım.
Kaptanım bana kızabilir bu tarz diyetleri pek uygun görmüyor sağlık açısından canım.bende pek doğru bulmuyorum ama biraz toparlanmak açısından denemek istedim bakalım bilmiyorum.

Yarım tabak pilav ne demek canım ya neyaptin sen.hadi özendin bikac kaşık alsaydın.öğle ve akşam yemişsin bide.bunları eritmek için 2 saat yuruyus yapman lazım ona göre..insan yerken yiyiyor ama sonradan çok pişman oluyor. Ben geçen ay nenemizin mevlidinde hiç pilav yemedim çorba nohut aldım az bisey ekmeksiz.düğün olduğunda da yemek yoktu pilav vardı sadece.bende 2 ayran içtim. Okadar güzel bi sonuç aldım ki 2 Kilo gitti o iki hafta da.yemiş olsaydım pişmanlık yemeyince fark benimle beraber.oyuzden dikkat etmek lazım.
Elh.pilav konusunda kesin tavırliyim hiç tatmam bile çünkü güzel olunca bırakamıyor insan.bide diğer kaçamaklara sinir koyarsak harika olacak inş. Bakalim.

Anladim canim zormus gerci hurma icin farkli seyler var sadece onu yiyerek yasanabiliyormus ama ben emzirdigim ocin yapamam sanirim ama denemek isterdim kesin muthis kilo verdirir

Meger ben kendimi bildim bileli sekersiz diyeti uyguluyomusum sadece pekmezi sabahlari 1 kasik iciyorm o da kansizlik yuzunden

işe yaradımı pekmez canım kanszlık için ..... benim iştahımı çok açıyor pekmez o yüzden içmiyorum...
Sabahlari ac karnina 1 bazen 2 kasik keçiboynuzu pekmezi iciyorum degerlerimi henuz olcturmedim ama cok şükür eskisi gibi yorgun hissetmiyorun kendimi. Ya benim istahimi da cok tatli oldugu icin hemen kesiyo

Çok iyi bir fikir canım ama onu ayrı listeleyelim. Ben varım onun listesini de sen tutar mısın?

Saol kaptanım.......bişey soracağım biz bu şekersiz diyeti yaparken hurma yiyebilir miyiz.ben haftaya 5 günlük hurma diyeti yapmak istiyordum da.
21 tane hurma bir gün için çok fazla canım. Şeker koması gibi bişey. Ayrıca metabolizmayı çok sarsarsın. Biliyorsun böyle diyetleri hiç onaylamıyorum. Zaten şekersiz 21 günde ben eminim çok güzel gidecek kilolar.

Bu arada yarın tartı günü kızlar yediklerimize dikkat edelim. Nohut kuru fasulye mercimek ten uzak duralim he..benim akşamdan kalan nohut um vardı aklıma gelmese yiyecektim oyuzden hatırlatayım dedim.
Bu gün öğle yemeğinde nohut vardı yemekhanede. Sırf yarın tartı günü diye dışarı çıktım yemek yemeye
Pilav ve revani olmamış canım. Keşke dikkat etseydin.

Toparlanacak bişeyin yok canım senin. Yukarıda da söylediğim gibi 21 gün sonra güzel sonuçlar gelecek inanıyorum.

Anladim canim zormus gerci hurma icin farkli seyler var sadece onu yiyerek yasanabiliyormus ama ben emzirdigim ocin yapamam sanirim ama denemek isterdim kesin muthis kilo verdirir
Ani verilen kilolar tekrardan aynı hızla geri alınır canım. O yüzden böyle diyetlere çok fazla rağbet etmemek lazım. Amacımız sağlıklı beslenmeyi öğrenmek. Sağlıklı beslenince kilolar kendiliğinden gidiyor.
Meger ben kendimi bildim bileli sekersiz diyeti uyguluyomusum sadece pekmezi sabahlari 1 kasik iciyorm o da kansizlik yuzunden
Benim de hiç farkım yok zaten canım ama arada kaçamak yapıyoruz yaaa bu 21 gün o kaçamak işini kaldıracak ortadan. Var mısın sen de?

Sabahlari ac karnina 1 bazen 2 kasik keçiboynuzu pekmezi iciyorum degerlerimi henuz olcturmedim ama cok şükür eskisi gibi yorgun hissetmiyorun kendimi. Ya benim istahimi da cok tatli oldugu icin hemen kesiyo
Keçi boynuzu pekmezi namı diğer harnup pekmezi doktor tavsiyeli bir numaralı kansızlık düşmanı. Küçük kızımdan biliyorum ayrıca bağışıklık sistemini de güçlendiriyor. Çocuklarınıza da tavsiye ederim.

tartıyı götürme fikri güzel canım

Şekersiz 21 gün Listesi

1- LAydLiNe
2- ada81
3- Turan16

Var mı arttıran
ben de ben de ben deeeee ama ama yapabilir miyim bilmiyorumm ben bal yiyorum arada

Ben şu dakikadan itibaren başladım Yarına bırakmamak lazım. Yasaklı listesini de atayım şimdi.
bugün sabah bal yedim pazartesi başlasak olmaz mı ki

tartıyı götürme fikri güzel canım

ben de ben de ben deeeee ama ama yapabilir miyim bilmiyorumm ben bal yiyorum arada

bugün sabah bal yedim pazartesi başlasak olmaz mı ki

Sen yarından başla canım. Ne kadar ertelersek o kadar kötü. Bugün başladım ben. Bugün başlayamayanlar yarın başlar. Listeye günlerimizi yazarız.

Sen yarından başla canım. Ne kadar ertelersek o kadar kötü. Bugün başladım ben. Bugün başlayamayanlar yarın başlar. Listeye günlerimizi yazarız.
Bende bugün itibariyle başladım canım çayımı kayisiyla ictim.kayısı sınırı var mı. 2 kayısı yedim.

Bende bugün itibariyle başladım canım çayımı kayisiyla ictim.kayısı sınırı var mı. 2 kayısı yedim.
Sınırı var canım ama şuan tam emin değilim. Takımın ilk mesajında yazıyor porsiyonlar. Oradan bir bak. Olmazsa araştırırız.

Kızlar bu arada bu akşam yeme işini istisnasız herkes 18:00 de bitirsin lütfen. Yarın inşallah az da olsa hepimizi güzel sonuçlar görürüz. Ben şimdi çıkıyorum. Önce eve uğrayıp şarj aletimi alacağım. Arkasından kuaföre gideceğim. Saçlarım maviydi bir süredir. Yıkana yıkana yeşil oldu. Aslında çok seviyorum rengini ama çok yıprandı. Birazcıkta kendimde değişiklik olsun istiyorum. Kısa kestireceğim ve sarıya döneceğim. Çok kısa değil ama şu ankinden kısa olacak. Dua edin istediğim gibi bişey olsun çünkü burada henüz kendimi gözlerim kapalı bırakabileceğim bir kuaför bulamadım. Gelmeye çalışırım ara ara gelemezsem de bırakmayın kendinizi. Unutmayın yarın C U M A A A A A A A A A A A A ...........

Gule gule kullan simdiden merak ediyorum nasıl olacak ) insallah guzel olur... bende oyle burada gozu kapali bi kuafor bulamadim ... herseyi bi yerde yaptiriyom.. birine kas biyik gidiyorum.. birine fone gidiyorum. Birine kesim icin ne yapayim hepsi bi arada yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…