Sabah (10:00)
1 hşl yumurta
1 kase süt içine 1 yulaf ezmesi
4 zeytin
2 tk salça
2 galeta
Ara (16:00)
2 yk kabak salatası
3 zeytinyağlı kelem sarma
Akşam (18:00)
1 kase domates çorbası kaşarlı
1 kase yoğurt içine 1yk yulaf ezmesi
Kızlar günlük üç litre su içerdim ama bugün 2 bile bitmedi bıkkınlık verdi ssnki içemiyorum
Limonlu zencefil li tarçın lı hepsinden sıkıldım
Biraz ara mı versem bilemedim artık tiksindim
Çay kahve içiyorum bol bıl onlarda kansızlık yapıcak
Yarın tartıl canım kaç kg farkediyor onu bildirmemiz lazım. Aradaki farkı bulalımSpor yok dedim kızlar ama ben hergün mutlaka egzersiz yapıyorum 15dk.bugün sabah kalkınca limonlu suyumu içtim aç karına egzersizleri yaptım 20 şer kere hepsinden basen göbek bacak vs.
Bu arada benim tartımi eşim tamir etmişti ben onunla devam ediyordum tartı alacaktım kalmamıştı.sağolsun benim yaramaz oğlum tartıyı sakladığım yerden bulmuş diğer sağlam olan dijital ayağını koparmış tamamen gitti çöpe. Bende bugün yenisini aldım. Artık onunla bildirim yapacağım umarım arasında çok değişiklik olmaz.
Canım sen artık listedesin ve bu hafta kilo veremedin ona rağmen patates ve kek yemişsin. Lütfen artık biraz iradeli ol. Ben bugün eğitimdeydim. Eğitim güzel bir oteldeydi. İkramlar müthişti. Ben hiç birini yemedim. Yemekte nefis bir tatlı vardı yemedim. Hatta sabah bir sürü eksi çıkmışken yiyebilirdim ama yemedim. Sizin de artık dikkat etmeniz gerekiyor.Menum
Sabah 09.00
2 kofte
2 catal patates
Yarim dilim peynir
12.00
Yarim tabak yogurt
5 badem
3 kayisi
14.00
1 fincan dibek kahvesi
1 dilim kek
16.00
Cig kofte durum
1 bardak ayran
2 litre su
Çayı kahveyi azalt canım o zaman vücut su istiyor.Kızlar günlük üç litre su içerdim ama bugün 2 bile bitmedi bıkkınlık verdi ssnki içemiyorum
Limonlu zencefil li tarçın lı hepsinden sıkıldım
Biraz ara mı versem bilemedim artık tiksindim
Çay kahve içiyorum bol bıl onlarda kansızlık yapıcak
Canım sade hiç içemiyorumCnm çay kahve su yerine geçmiyor
Sade içmeyi dene suyu
Onlarsız başım ağrıyor bağımlı oldum resmenYarın tartıl canım kaç kg farkediyor onu bildirmemiz lazım. Aradaki farkı bulalım
Canım sen artık listedesin ve bu hafta kilo veremedin ona rağmen patates ve kek yemişsin. Lütfen artık biraz iradeli ol. Ben bugün eğitimdeydim. Eğitim güzel bir oteldeydi. İkramlar müthişti. Ben hiç birini yemedim. Yemekte nefis bir tatlı vardı yemedim. Hatta sabah bir sürü eksi çıkmışken yiyebilirdim ama yemedim. Sizin de artık dikkat etmeniz gerekiyor.
Çayı kahveyi azalt canım o zaman vücut su istiyor.
Yarın tartılırim ins.bakalım. tok halimle pek oynama yok gibi geldi bana ama.aradan da iki gün geçmiş olacak cumadan beri.yarın konuşuruz ins.tartıdan sonraYarın tartıl canım kaç kg farkediyor onu bildirmemiz lazım. Aradaki farkı bulalım
Canım sen artık listedesin ve bu hafta kilo veremedin ona rağmen patates ve kek yemişsin. Lütfen artık biraz iradeli ol. Ben bugün eğitimdeydim. Eğitim güzel bir oteldeydi. İkramlar müthişti. Ben hiç birini yemedim. Yemekte nefis bir tatlı vardı yemedim. Hatta sabah bir sürü eksi çıkmışken yiyebilirdim ama yemedim. Sizin de artık dikkat etmeniz gerekiyor.
Canım benimde benzer bi gündüKızlar bugün bir suru misafir ağırladım akşam yemeği hazırlığı cay hazırlığı derken misafirler gece 1 de gitti bütün gün yazamadım. Ayrıca bugün diyet ve düzen namına hic güzel bir gün olmadı. 21gün 1 gün bile sürmediciss lar çok menüm de yazmaya da yüzüm yok. Yapmayayım dedikce daha da çok kaçamak yapıyorum.
Kızlar bugün bir suru misafir ağırladım akşam yemeği hazırlığı cay hazırlığı derken misafirler gece 1 de gitti bütün gün yazamadım. Ayrıca bugün diyet ve düzen namına hic güzel bir gün olmadı. 21gün 1 gün bile sürmediciss lar çok menüm de yazmaya da yüzüm yok. Yapmayayım dedikce daha da çok kaçamak yapıyorum.
Ben öyle olsada yemiyorum canım yarışıyoruz sonuçta. İş yerinde beni kovalayacaklar nerdeyse yemiyorum diye. Yee nolcak ki bi taneden diyorlar. Olmaz yarışıyorum diyorum.Canım benimde benzer bi gündü
Gelen misafir bile darılıyor yemeğince
(Aaa bizi yediriyorsun kendin yemiyorsun)
Ya diyesim var en sonundabaşınıza silah mı dayıyorum yemeyin kardeşim bunların hepsi zarar üzülürsünüz sonra bakın bana 5 Aydır uğraşıyorum şu 10 kiloyu vermek için
GünaydınKızlar günaydın ben yine yola çıkıyorum bu saatte. Eğitim bugün de var. Gelemem akşama kadar. Menüleri yazın ve kaçamak yapmayın lütfen
Dun cok bisey yemedim onun icin yemistim keki bide seker orucuna girmeden yeyim diye dusunmustum aklim kalmasin diye ama inan farkindayim listede oldugumun daha dikkatli olurum insallahYarın tartıl canım kaç kg farkediyor onu bildirmemiz lazım. Aradaki farkı bulalım
Adacım sizi takip ediyorum burdayım@fanur
Ben dün neler yemedim ki şekersiz diyete girecem diye abarttım yaniDun cok bisey yemedim onun icin yemistim keki bide seker orucuna girmeden yeyim diye dusunmustum aklim kalmasin diye ama inan farkindayim listede oldugumun daha dikkatli olurum insallah
Yaaa hemen yiyince yada kacamak olunca hemen geliyor kilo offf pufff... kizimin kres müdürü 1 cocuk annesi gorun sıfır beden resmen... boyu uzun rahat 1.78 falandir... oyle zayıf kiii görünce hayranlikla bakiyorum genetikmis bide cok sekerli seyler yemem tuzlu seylere bayilirim diyor.. pogacaya, böreğe asla hayir demem diyorBen dün neler yemedim ki şekersiz diyete girecem diye abarttım yani
Günaydın hepinize
Bende bugün başlıyorum şekersiz diyete
Tartıdaki rakamı görünce gözlerim yuvasından fırlatacaktı
Menu guzel canim birazda spor olaydiiiii tadindan yenmezdiiiiDünkü menüm
8.00 sabah
1 tavada yumurta
1 dilim peynir
1dilim ekmek
Domates salatalık
15.00 öğlen
1.5 biber dolması küçük
Yoğurt salata bol
19.30 akşam
2 parça et
Salata
2.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?