Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cnm çay kahve su yerine geçmiyor
Sade içmeyi dene suyu

Yarın tartıl canım kaç kg farkediyor onu bildirmemiz lazım. Aradaki farkı bulalım

Menum
Sabah 09.00
2 kofte
2 catal patates
Yarim dilim peynir

12.00
Yarim tabak yogurt
5 badem
3 kayisi

14.00
1 fincan dibek kahvesi
1 dilim kek

16.00
Cig kofte durum
1 bardak ayran

2 litre su
Canım sen artık listedesin ve bu hafta kilo veremedin ona rağmen patates ve kek yemişsin. Lütfen artık biraz iradeli ol. Ben bugün eğitimdeydim. Eğitim güzel bir oteldeydi. İkramlar müthişti. Ben hiç birini yemedim. Yemekte nefis bir tatlı vardı yemedim. Hatta sabah bir sürü eksi çıkmışken yiyebilirdim ama yemedim. Sizin de artık dikkat etmeniz gerekiyor.

Çayı kahveyi azalt canım o zaman vücut su istiyor.

Onlarsız başım ağrıyor bağımlı oldum resmen
Keyif veriyor bana çay
Ama denicem yinede

Yarın tartılırim ins.bakalım. tok halimle pek oynama yok gibi geldi bana ama.aradan da iki gün geçmiş olacak cumadan beri.yarın konuşuruz ins.tartıdan sonra

Kızlar bugün bir suru misafir ağırladım akşam yemeği hazırlığı cay hazırlığı derken misafirler gece 1 de gitti bütün gün yazamadım. Ayrıca bugün diyet ve düzen namına hic güzel bir gün olmadı. 21gün 1 gün bile sürmedi ciss lar çok menüm de yazmaya da yüzüm yok. Yapmayayım dedikce daha da çok kaçamak yapıyorum.

Canım benimde benzer bi gündü

Gelen misafir bile darılıyor yemeğince
(Aaa bizi yediriyorsun kendin yemiyorsun)
Ya diyesim var en sonunda başınıza silah mı dayıyorum yemeyin kardeşim bunların hepsi zarar üzülürsünüz sonrabakın bana 5 Aydır uğraşıyorum şu 10 kiloyu vermek için

Yaz yaz menüyü bekliyorum.

Ben öyle olsada yemiyorum canım yarışıyoruz sonuçta. İş yerinde beni kovalayacaklar nerdeyse yemiyorum diye. Yee nolcak ki bi taneden diyorlar. Olmaz yarışıyorum diyorum.

Dun cok bisey yemedim onun icin yemistim keki bide seker orucuna girmeden yeyim diye dusunmustum aklim kalmasin diye ama inan farkindayim listede oldugumun daha dikkatli olurum insallah

Dun cok bisey yemedim onun icin yemistim keki bide seker orucuna girmeden yeyim diye dusunmustum aklim kalmasin diye ama inan farkindayim listede oldugumun daha dikkatli olurum insallah
Ben dün neler yemedim ki şekersiz diyete girecem diye abarttım yani

Günaydın hepinize
Bende bugün başlıyorum şekersiz diyete
Tartıdaki rakamı görünce gözlerim yuvasından fırlatacaktı

Merhaba kızlar ,

Bugun dip kose temizlik yaptim parka gidecegiz gitmeden yemeğimi yiyip gidecem parkta yürürum eve gelip su cay yatış )

Tarti bugun biraz goz kırptı bana ) resmen oturmus kilo bana yaaa oyle hemen gitmeyecek gibi ....

Ben dün neler yemedim ki şekersiz diyete girecem diye abarttım yani

Günaydın hepinize
Bende bugün başlıyorum şekersiz diyete
Tartıdaki rakamı görünce gözlerim yuvasından fırlatacaktı
Yaaa hemen yiyince yada kacamak olunca hemen geliyor kilo offf pufff... kizimin kres müdürü 1 cocuk annesi gorun sıfır beden resmen... boyu uzun rahat 1.78 falandir... oyle zayıf kiii görünce hayranlikla bakiyorum genetikmis bide cok sekerli seyler yemem tuzlu seylere bayilirim diyor.. pogacaya, böreğe asla hayir demem diyor
..

Dünkü menüm

8.00 sabah
1 tavada yumurta
1 dilim peynir
1dilim ekmek
Domates salatalık

15.00 öğlen
1.5 biber dolması küçük
Yoğurt salata bol

19.30 akşam
2 parça et
Salata

2.5 lt su
Menu guzel canim birazda spor olaydiiiii tadindan yenmezdiiii ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…