Onu ben halledeceğim canım. Listenin eklenmiş halini koyacağım birazdan buraya.chentig girecekse yeni uye mi yazacağız onları bilmiyorum yani hangi etapta ayrılmış falan onuda cehntig yanına not olarak yazarsan canım sevinirim...
Birlikte mi mezun olsak acabaBilemiyorum kaptanım önce sonucu görelim sen nasıl dersen o
Pazartesi 61.2
Şuan 60.8
Yarın nasıl olur bilemem
Mezuniyet şartlarını taşırsan ol tabii ki canım. Sonrasında yavaş yavaş kalanı verirsin ve korumayı öğrenirsin.Canım aslında tereddüt teyim kaptanım hakkı mezuniyetbeni ilaçlar iyi yönde etkiledi
İlaçları bırakınca yine eskiye dönmem umarım
İnsanın yedikleri bünyesinde 4 -5 gün kalırsa nasıl kilo versin
O yüzden kendimi mezun gibi hissetmiyeceğim ama takıma girecek arkadaşlar varsada bekletmiyeyim
Tamamem kaptanıma bırakıyorum benim için farketmez nasıl olsa yine burda olucam
Aman canım dikkat et bol su iç. Sağlık önemli30 dakika tempolu yürüyüş yaptım daha fazla yürüyecektim ama rahatsızlığım izin vermedi... ishalden dolayı makat çatlaklığım ağrısı azıttı yürüdükçe daha çok ağrımaya başladı bıraktım mecbur....
liste işi canım yarın kaptanımızın işi var ben elimden geldikçe yardımcı olacam... üyelerin yarışmaya katılırken yeni üye mi yoksa eskiden herhangi bir takımda yarışmış mı bilgisini bilmek gerekiyor o yüzden kaptanıma sordum)
Sağolasın canımgeçmiş olsun canım .
İşin ilginci dün akşam ve bu sabah aynıydı kilommenü güzel hatta akşam yokmuş az gibi .... yarın gelsin eksilerrrrr
Aslen Samsun canımyolculuk nereye zerracım , sen kayserili değilmisin ?
Dikkat et canım ishal çok halsiz bırakırbenimde ishal devam ediyor sürekli acıkıyorummikrop kapttım herhal bol su içiyorum ki vucud atsın..
Geçmiş olsun canımGünaydin kizlarr
Artık spor yapamicam dr dedi
Ne kullanıyorsun ki canımYok canım benim keşke birlikte mezun olsak
Wc problemi yüzünden doktora çıktım bir haftadır ilaç içince durum bu
Belkide gerçek kilom değil ama tartı eksi gösterince bi mezun olayım dedim
İlacı bırakırsam bu kiloya bidaha inemem dşye korkuyorum
Sağol tatlımHayırlı yolculuklar canım
Kayısı kurusu yedim biraz geçti açlığımPsikolojiktir canım çok takılma dayan biraz. Farz et ki oruç tutuyorsun.
Valla bilmem artık eğer kilo veremezsen bozuşuruz ona göre ayarla kendini. Ben baştan söyleyeyim de
Tabii canım merak etme sen. Mutlaka paylaşırım. Bugün olmazsa yarın sabah erken kalkar hallederim. Çünkü @chentiq listeye girecek bu hafta.
Geçmiş olsun canım sorun neymiş? Anlat bi doktor ne dedi?
Ol canım o zaman zaten bizimlesin. O zaman yarın seni mezun ediyoruz inşallah öyle mi
Tabii yapacaksın canım. Listeye hemen giremiyorsun ama dediğim gibi iki hafta deneme süremiz var.LAydLiNe canım ben yarın bildirim yapacak mıyım,bugün güzel başladım güzel gidiyorum bakalım akşam sizler nasıl bulacaksınız
Hayırlı yolculuklar canım
bence de bırakma canımCanım tabiki burda olucam zaten bırakırsam gelir kilolar geri
canımmm dikkat et kendine30 dakika tempolu yürüyüş yaptım daha fazla yürüyecektim ama rahatsızlığım izin vermedi... ishalden dolayı makat çatlaklığım ağrısı azıttı yürüdükçe daha çok ağrımaya başladı bıraktım mecbur....
bende merak ediyorum yarınızerra cım listelerle uğraşırken kaçırmışım senin mesajı. İyi yolculuklar canım. Kırıkkale' den geçeceksin sanırım Samsun' a giderken eğer Amasya üzeri gitmezsen el salla bana
Kilonu bekliyorum yarın ona göreÇatladım meraktan
bilgilendirme için teşekkürler canımGünaydın canlarrrr
Cuma günleri hesaplanmış takım listemizi cuma yarışmaları paylaşım topiğine taşıyoruz canım. Kopyala yapıştışr yapıyoruz ama diğer takımlarda aynı işlemi yaptığı için ara ara karışabiliyor. Orada takımların hepsinin listesi oluyor. Taşıma olarak da listeyi buradan oraya taşımayı kast ediyoruz.
Anneni özlemişsin canım bu yemeklerini yiyeceksin anlamına gelmiyor. Sakın ama sakın kilo alayım deme oklavayla kovalarım. CiddiyimYok ben dayanamam annem geldi onun yemeklerinden yerim kilo için söz veremem dersen yarın izne ayırayım seni rahat rahat ye. Ama bana sorarsan ne izne ayrıl ne ye derim. Ama bak en baştan söylüyorum + kilo ile gelirsen her türlü işkenceyi yapabilirim sana.
Aynen canım akşamın geç olmuş. Güne geç başlamışsın. Bu aralar seni çok az görür olduk. Daha sık uğramaya çalış olur mu?
Korkma korkma korktukça başına gelir. Yapacak bir şey bulamıyorsun maalesef. Şükür benim kızım doğuştan zararlı yiyeceklere karşı uzak duruyor çikolata hariç. Umarım seninki de öyle olur
mezuniyet zamanı gelmiş ne güzel canım hayırlı olsun. hafif şeyler ye akşam sorun olmazKızlar ben bugün hiçbirşey yemeyip yarın mezun mu olsam
Tartı bugün eksi gösteriyor yarın herşey değişebilir
ne güzel canım yeter ki bol gelsin giysilerin yeni ciciler alırsınNeyse pes etmek yok devam artık kıyafetler belimde dònüyor o kadar bollaştı eski kıyafetlerimi hep vedim bir daha zayıflayamam diye şimdide nasıl pişmanım hep bol kıyafetlerim
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar
dün migrenim tuttu akşam uğrayamadım akşam da yemek yiyemedim bulantıdan
ilaç filan aldım biraz daha iyiyim çok şükür
yolculuk iyi gelir insana canım öyle düşünme. tadını çıkarmaya bakyarın yola çıkacağım annemlere
hiç sevmiyorum yolculuğu
eşyaları hazırla vs gözümde büyüyor
bide dönüş kısmı
zor iş gurbette olmak
ben sade su içiyorum canım aromalı sevmiyorum. protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorumAllah bağışlasın canım bebeğini. Online diyet takip aldım bakalım ona uyacağım. Kendime su hazırladım elma, limon, çubuk tarçın,çok az zencefil 2 lt hazırladım koydum dolaba taze nane olsa onu da katacaktım
geçmiş olsun canım neyin varmış?Günaydin kizlarr
Artık spor yapamicam dr dedi
geçmiş olsun canım30 dakika tempolu yürüyüş yaptım daha fazla yürüyecektim ama rahatsızlığım izin vermedi... ishalden dolayı makat çatlaklığım ağrısı azıttı yürüdükçe daha çok ağrımaya başladı bıraktım mecbur....
kolay gelsin canımbende merak ediyorum yarını
pazartesi çok güzeldi kilolar
teşekkür ederim canım
yok canım kırıkkale üzerinden gitmiyoruz
kayseri boğazlıyan yozgat alaca çorum merzifon samsun
şimdi çıkıyorum işten yarın için alışveriş yapıcam evde ütü valiz hazırlama işim çok
kolay gelsin bana
Ellerine saglik kaptanim tamam bisey olursa haberlesiriz***13.TAKIM 567. ETAP***
cankizzzz (87.8///%)
umudum2 (59.9///%)
LAydLiNe (62.2///%)
Nurdan1616(62///%)
aylahl(78.2///%)
polekey2244(67.9///%)
burcugncy(65.6///%)
Kriziantemcicegi(73.7///%)
duygu06-26 (65.5///%) Geçen hafta bildirim yapmayan üyenin yüzdesi ikiye bölündü.
Turan16 (69.5///%)
fanur (72.3///%) 564. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üyenin yüzdesi 4'e bölündü
chentiq (63.1///%) Yeni üye Mezun olan üye geri döndü Baş.Tar:13.04.2018 Baş.Kil.63.1 Hedef:59.7
13. Takım ortalaması: %
13. TAKIM 566. Etap Free Liste
merryangel(71.6///%) Yeni Üye Baş. Tar: 04 Mart 2018 Baş.Kil:73 Hedef: 58
ada81 (71.5///%) 562. Etapta izne ayrılan üye
muh_seyda (71.8///%) Yeni Üye Baş.Tar: 04 Nisan 2018 Baş.Kil:72 Hedef:60
My Jale (///%) Yeni Üye Baş. Tar: 2 Mart 2018 Baş.Kil:76.4 Hedef: 65
UcukMavi (69.3///%) 313. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu ekstrem durum A/2 ye göre 254' e bölündü.
UcukMavi (76.8///%)
13. Takım free ortalaması:%
Kullaniyorum canim sagol, benimki artik kronik otesi bi durum... fitil kullaniyorum catlak derindeymiş
bence de bırakma canım
yoksa hemenn geri geliyor kilolar
tecrübeyle sabit
canımmm dikkat et kendine
krem oluyor makat için kullansaydın iyi gelirdi
Tesekkurler canimbilgilendirme için teşekkürler canım
evet farkındayım bu aralar çok yazamıyorum vakit buldukça gelmeye çalışıyorum
mezuniyet zamanı gelmiş ne güzel canım hayırlı olsun. hafif şeyler ye akşam sorun olmaz
ne güzel canım yeter ki bol gelsin giysilerin yeni ciciler alırsın
geçmiş olsun canım
yolculuk iyi gelir insana canım öyle düşünme. tadını çıkarmaya bak
ben sade su içiyorum canım aromalı sevmiyorum. protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum
geçmiş olsun canım neyin varmış?
geçmiş olsun canım
kolay gelsin canım
Bugun guzel menu olmadi zaten haslanmis makarna sade yaptim onu yedim......bi kase yogurt tamda persembe gunu ama ne yapayim saglik iyiki listede degilim..Sağolasın canım
İşin ilginci dün akşam ve bu sabah aynıydı kilom
Aslen Samsun canım
Üniversite ye Kayseri ye geldim
Kayserili ile evlendim
Dikkat et canım ishal çok halsiz bırakır
Hafif tuzlu ayran iç
Geçmiş olsun canım
Ayağını zorlamayacak spor yaparsın
Ne kullanıyorsun ki canım
Sağol tatlım
Kayısı kurusu yedim biraz geçti açlığım
Zaten öğlende yaklaşmıştı
Ama şöyle birşey var
Sahur yapmadan oruç tutsam bile günboyu açlık olmuyor
Ama normal günlerde yemek vakti gelince acıkıyorum
Allah sabır veriyor oruç tutarken
tamamdır canım sen Kırıkkale de misim benim eşim de Kırıkkale liTabii yapacaksın canım. Listeye hemen giremiyorsun ama dediğim gibi iki hafta deneme süremiz var.
valla ne yalan söyleyeyim bende sevmedim aromalı suyu bir daha yapar mıyım bilmembilgilendirme için teşekkürler canım
evet farkındayım bu aralar çok yazamıyorum vakit buldukça gelmeye çalışıyorum
mezuniyet zamanı gelmiş ne güzel canım hayırlı olsun. hafif şeyler ye akşam sorun olmaz
ne güzel canım yeter ki bol gelsin giysilerin yeni ciciler alırsın
geçmiş olsun canım
yolculuk iyi gelir insana canım öyle düşünme. tadını çıkarmaya bak
ben sade su içiyorum canım aromalı sevmiyorum. protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum
geçmiş olsun canım neyin varmış?
geçmiş olsun canım
kolay gelsin canım
Bekunis canım ilacın adıSağolasın canım
İşin ilginci dün akşam ve bu sabah aynıydı kilom
Aslen Samsun canım
Üniversite ye Kayseri ye geldim
Kayserili ile evlendim
Dikkat et canım ishal çok halsiz bırakır
Hafif tuzlu ayran iç
Geçmiş olsun canım
Ayağını zorlamayacak spor yaparsın
Ne kullanıyorsun ki canım
Sağol tatlım
Kayısı kurusu yedim biraz geçti açlığım
Zaten öğlende yaklaşmıştı
Ama şöyle birşey var
Sahur yapmadan oruç tutsam bile günboyu açlık olmuyor
Ama normal günlerde yemek vakti gelince acıkıyorum
Allah sabır veriyor oruç tutarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?