- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63
Verilecek kilolar azalınca daha zor zayıflanıyor canım. Direnç kazandı kilolarımız
Seni cok iyi anliyorun benimde 5 bucuk aylik bebegim var ama digeride 28 aylik ufaklik gece uyumasada sabahin korunde kalkiyoruzcanım 6 aylık bebeğim var dün gece çok fazla uyandı ben de haliyle uykusuz kalınca uyuyabildiğim kadar uyumaya çalıştım
Geçen cuma:59,5
Bu cuma: 58,9
Fark: -600 g
Harikasin canim superrKilo bildirimi
Baslangic 83
Bugun 78.5
Fark 4.5 kilo
Kizlar tartiya ciktigimda inanamadim ama gercekten boyle yeni almistim ondan gitti belki de cok mutluyum
Mesjlar bende kızlar, tek aylahl yazmış. Şimdi de umudum yazdı
Bugunku menum
Sabah10
1has.yumurta
1kk peynir
5 6 zeytin
Domates salatalik
Ara 13.00
1fincan cay
Birkac biskuvi
Ogle17.00
4y.k nohut
1kase yogurt
Aksam
18.30
1kase corba
1 dilim t.b ekmek
Ara 21.30
2 bardak cay sekersiz
2hurma
1nektar
Su2.5lt.
Spor 30mekik
40jj
LAydLiNe
tebrikler canımGeçen cuma:59,5
Bu cuma: 58,9
Fark: -600 g
1 haftalık fark mı bu canım? Çok fazla değil mi 4.5 kiloKilo bildirimi
Baslangic 83
Bugun 78.5
Fark 4.5 kilo
Kizlar tartiya ciktigimda inanamadim ama gercekten boyle yeni almistim ondan gitti belki de cok mutluyum
tebrikler canım
Hamburgeri siz mi yaptiniz hazir mi aldiniz?10 mayıs menü
Saat 09:00
Salatalık
domates
kuzu kulağı
peynir
yeşil çay
Saat 17:00
Tam buğday ekmekli hamburger
2-3 dilim patates
2 litre su
Doğru biliyorsun canım ama saat 14:00 değilde ben 15:00 ten sonrasın da diye söylüyorum hep. Ama dediğin gibi meyve şekeri bizim bildiğimizin aksine hiç masum değil.(3)Menü gayet güzel gözüküyor. Ama bildigime göre saat 14 den sonra özellikle aksam yenen meyveler yag olarak depolaniyor fazla hareket edilmedigi icin. 40jj nedir?
tebrikler kaptanım seni de mezun ediyoruz ramazan öncesiGünaydın kızlar gördüğüm kadarıyla bu hafta oldukça kötü durumdayız liste olarak. Eskiler batırmış. Yenilerin maşallahı var. Kilo veren herkesi kocaman tebrik ediyorum yeniler çok güzel vermiş. B Ballarin annesihaldenlos Sadece-Ben süpersiniz maşallah. Sadece-Ben canım hoş geldin hatırladığım kadarıyla tanışamadık. Ben Ebru. Sınavlarım var hafta sonu o yüzden bu hafta maalesef buralarda olamadım. Gelince bol bol tanışırız
Bildirimimi yapayım
Geçen hafta :60.9
Bu hafta 59.8 yuppiiiiiiiiiiiii
Veeeeeee izninizle bu hafta mezun olabilirim.
Teşekkür ederim canımtebrikler kaptanım seni de mezun ediyoruz ramazan öncesi
Gunaydin hepinize kizlar. Kilo bildirimi yapiyorum
Geçen hafta 68.2
Bu hafta 67.00
Fark -1.2
Aslinda tartim 66.7 gosteriyor ama ben inanamadigim icin dun sabahki kilom olan 67.00 diyorum kizlar. Cnku o kadar olamaz caniimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?