Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 73.9
Bugün : 74
Fark : +100
Çok moralim bozuk. o kadar çok kaçamak da yapmamıştım. anlamadım gitti
LAydLiNe
Tebrik ederim kaptanGünaydın kızlar gördüğüm kadarıyla bu hafta oldukça kötü durumdayız liste olarak. Eskiler batırmış. Yenilerin maşallahı var. Kilo veren herkesi kocaman tebrik ediyorum yeniler çok güzel vermiş. @Ballarin annesi @haldenlosSadece-Ben süpersiniz maşallah. Sadece-Ben canım hoş geldin hatırladığım kadarıyla tanışamadık. Ben Ebru. Sınavlarım var hafta sonu o yüzden bu hafta maalesef buralarda olamadım. Gelince bol bol tanışırız
Bildirimimi yapayım
Geçen hafta :60.9
Bu hafta 59.8 yuppiiiiiiiiiiiii
Veeeeeee izninizle bu hafta mezun olabilirim.
Gecen hafta 69.3
Bu hafta 69.8
Fark + 500 gram
Cok uzgunum galiba ben bu isi beceremiyorum ayrilsam mi gruptan diye dusunuyorum zarar veriyorum gruba
Geçen hafta 61,3
Bu hafta 60,6
0,01
Geçen hafta 71
Bu hafta 71.5
Üzgünüm çok kötü regli olucam belki onun şişkinliğidir
Sagol canim biraz hayatimin ruh halimin karisik oldugu bir zaman bide uzerine oglumun disinden dolayi uykusuzluk beden yorgunlugu eklenince hic verimli olmuyorum ve gruba zarar veriyorum tekrar kilo almaktan korktugum icin net karar da veremiyorum kafam karisik maalesefCnm olurmu ayrılırsan daha fazla kilo alırsın
Sakın bırakma devam et
Sagol canim biraz hayatimin ruh halimin karisik oldugu bir zaman bide uzerine oglumun disinden dolayi uykusuzluk beden yorgunlugu eklenince hic verimli olmuyorum ve gruba zarar veriyorum tekrar kilo almaktan korktugum icin net karar da veremiyorum kafam karisik maalesef
Sagol canim destegin icin seviyorum bu grubu iyiki varsiniz ama gruba zarar veriyorum diye uzuluyorum artik hayatimin her alaninda bir baslangic yapmam gerekCnm benim inan bırakırsan çok daha fazla kilo alırsın
Bu hafta çok dikkat etmeye çalış kaçamak yapma geç saate bırakma akşam yemeğini
Bir hafta daha dene baktın olmuyor izin alırsın kendini iyi hissetiğin zmn geri gelirsin
Sagol canim destegin icin seviyorum bu grubu iyiki varsiniz ama gruba zarar veriyorum diye uzuluyorum artik hayatimin her alaninda bir baslangic yapmam gerek
Haklisin canim birakmamak gerek ipun ucu bir kacinca geri zor oluyor toparlamasi bu haftada deneyim insallah olur umarimCnm birtek kilo alan sen degilsinki
Bizlerde bazen alıyoruz hem burası ne için var kilo vermemiz için
Bu hafta alırsın öteki hafta cook iyi verirsin yavaş yavaş gidicek bu kilolar
Bende sürekli bırakmak istiyordum şimdi iyiki bırakmamışım diyorum
Sen benim rakibimsin seni hicbi yere birakmamGecen hafta 69.3
Bu hafta 69.8
Fark + 500 gram
Cok uzgunum galiba ben bu isi beceremiyorum ayrilsam mi gruptan diye dusunuyorum zarar veriyorum gruba
Ayy cok sagol canim benim burada gordum ki insan hic tanimadigini insanlarla arasinda gonul bagi kurabiliyormus ne guzel tebrik ediyorum rakibim seni bu hafta sen kazandin masallahSen benim rakibimsin seni hicbi yere birakmam
Haklisin canim birakmamak gerek ipun ucu bir kacinca geri zor oluyor toparlamasi bu haftada deneyim insallah olur umarim
Gerçekten de öyle canim teşekkür ederim canisiAyy cok sagol canim benim burada gordum ki insan hic tanimadigini insanlarla arasinda gonul bagi kurabiliyormus ne guzel tebrik ediyorum rakibim seni bu hafta sen kazandin masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?