Ben yaptım canım.Hamburgeri siz mi yaptiniz hazir mi aldiniz?
Bende aynı durumdayım. Dün akşam erken yemek yedim. Sonra da hiç birşey yememiştim ama artıdayımGunaydin kizlar mutsuzum diyebilirim cunki artidayim karsiniza bole gelmek istemezdim ama carsamba sabah eksiyi gorup bugun arti cikmak moralimi bozdu resmen ac yattim aksam
Gecen hafta 64.0
Bu hafta 64.4
Fark +400
Yuzde 0.62
Karsiniza bole geldigim icin ozur dilerim telafi edicem onumizdeki hafta
Izne.ayrilacaktim ama ayrilmicam tekrar basa donmek istemiyorum artik
10 gun diyebiliriz canim toplam gune birde cok yeni almistim belki ondan gitmistirtebrikler canım
1 haftalık fark mı bu canım? Çok fazla değil mi 4.5 kilo
tebrikler canım
Te brik ederim. Çok kıskandım kaptanımGünaydın kızlar gördüğüm kadarıyla bu hafta oldukça kötü durumdayız liste olarak. Eskiler batırmış. Yenilerin maşallahı var. Kilo veren herkesi kocaman tebrik ediyorum yeniler çok güzel vermiş. B Ballarin annesi @haldenlos @Sadece-Ben süpersiniz maşallah. @Sadece-Ben canım hoş geldin hatırladığım kadarıyla tanışamadık. Ben Ebru. Sınavlarım var hafta sonu o yüzden bu hafta maalesef buralarda olamadım. Gelince bol bol tanışırız
Bildirimimi yapayım
Geçen hafta :60.9
Bu hafta 59.8 yuppiiiiiiiiiiiii
Veeeeeee izninizle bu hafta mezun olabilirim.
Günaydın kızlar gördüğüm kadarıyla bu hafta oldukça kötü durumdayız liste olarak. Eskiler batırmış. Yenilerin maşallahı var. Kilo veren herkesi kocaman tebrik ediyorum yeniler çok güzel vermiş. B Ballarin annesi @haldenlos @Sadece-Ben süpersiniz maşallah. @Sadece-Ben canım hoş geldin hatırladığım kadarıyla tanışamadık. Ben Ebru. Sınavlarım var hafta sonu o yüzden bu hafta maalesef buralarda olamadım. Gelince bol bol tanışırız
Bildirimimi yapayım
Gunaydin kizlar mutsuzum diyebilirim cunki artidayim karsiniza bole gelmek istemezdim ama carsamba sabah eksiyi gorup bugun arti cikmak moralimi bozdu resmen ac yattim aksam
Gecen hafta 64.0
Bu hafta 64.4
Fark +400
Yuzde 0.62
Karsiniza bole geldigim icin ozur dilerim telafi edicem onumizdeki hafta
Izne.ayrilacaktim ama ayrilmicam tekrar basa donmek istemiyorum artik
Geçen cuma:59,5
Bu cuma: 58,9
Fark: -600 g
Kilo bildirimi
Baslangic 83
Bugun 78.5
Fark 4.5 kilo
Kizlar tartiya ciktigimda inanamadim ama gercekten boyle yeni almistim ondan gitti belki de cok mutluyum
merhaba kizlar bende kilomu bildireyim dedim
Carsamba 68kg
Bugün 67kg
Fark -1kg (kesin ödemdir)
Günaydın kızlar gördüğüm kadarıyla bu hafta oldukça kötü durumdayız liste olarak. Eskiler batırmış. Yenilerin maşallahı var. Kilo veren herkesi kocaman tebrik ediyorum yeniler çok güzel vermiş. B Ballarin annesi @haldenlos @Sadece-Ben süpersiniz maşallah. @Sadece-Ben canım hoş geldin hatırladığım kadarıyla tanışamadık. Ben Ebru. Sınavlarım var hafta sonu o yüzden bu hafta maalesef buralarda olamadım. Gelince bol bol tanışırız
Bildirimimi yapayım
Gunaydin hepinize kizlar. Kilo bildirimi yapiyorum
Geçen hafta 68.2
Bu hafta 67.00
Fark -1.2
Aslinda tartim 66.7 gosteriyor ama ben inanamadigim icin dun sabahki kilom olan 67.00 diyorum kizlar. Cnku o kadar olamaz caniimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?