Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunku menum
Sahur
1kk peynir
Bir parca pide
1bardak sut

Iftar
1kase corba
5yk kuru fasulye
Salata

22.00
2bardak cay
3hurma

Su 2lt.
LAydLiNe

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım. tatlı olmasa o kadar kötü bir menü değil bence. pilav da olmasa iyi olurdu ama ekmek yememişsin dengelemiştir.

emziriyorsun tutma bencede canım. biz bi arkadaşla beraber gidiyoruz diyetisyene. o da daha emziriyor 19 aylık oğlu var. emzirdiği için onun listesi farklı. ondan alıyım yazarım sana örnek olur. sen yine de git tabi

Tmm cnm çok saol
Gitmek istiyorum ama 2 çocukla bir türlü vakit bulamıyorum.

Merhaba herkese

26 ve 27 mayıs listelerimi -aklımda kaldığı kadarıyla - yazıyıorum

26.05.2018

10.30

1 haş. yum
1 kk peynir
söğüş domates salatalık
1/4 tahinli (sahi adı ne onun, kurabiye değil, poğaça değil)
şekersiz çaylar

15.30
6 sarma
1 lahmacun (adana lahmacunu, küçük yani)
ayran

23.00
1 adana
1 dilim ekmek
salata

40 dk yürüyüş
2 L su

kötü bir liste biliyorum, hem yediklerim hem de saatleri açısından
ama diyeti düşünmediğim bir gündü

27.05. 2018

6.45
türk kahvesi

10.30
1,5 haş yum
1 kk peynir
3 zeytin
söğüş domates salatalık

16.30
2 adana lahmacun
söğüş domates salatalık

19.30
yağsız salata
1 nektarin

45 dk yürüyüş
1,5 L su

lahmacunu saymazsak idare eder bir liste

sabah tartıldığımda 62.0 kiloydum

listede sizin adınız geçtiği için ben de size göndermiştim mesaj sayılarını

merhaba
leblebi ile bademi saymazsak- ki biraz fazla gibi görünüyorlar, akşam değil de öğle arası olsaydı çok daha iyi olurdu- listen detoks listesi gibi olmuş
sıvı sadece
3 su bardağı süt içmek hem de sabah sabah... büyük başarı
ben olsam

afiyet olsun

güzel liste

afiyet olsun

kesinlikle yemelisin
az yemeye çalış
akşamı hafiflet bitti gitti

Afiyet olsun canım. Sen zaten ne yapman gerektiğini biliyorsun. Dikkat edeceğine eminim

Kızlar çok kötü üşütmüşüm mide bulantısı karın ağrısı bir de niyetliyim bozmak istemiyorum Allah yardımcım olsun artık

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah. Çok kötü olursan Boz kendine eziyet etme. Sonra bir gün tutarsın yerine

Ne guzel ya bizde onceki seneler iftar sonrasi neredeyse her aksam cikardik artik hiicc cikmiyoruz cok tembellestik galiba masallah sana
Bizde oyleydik bu sene esimde bende yerimizden kalkamiyoruz vucud direncimiz tukenmis sanki... ramazanin son gunleri bu halsizliği yasardik simdi ilk gunlerinden basladi bi halsizlik...

Merhaba herkese ,
Sabah ev temizledim sildim süpürdum toz aldim... koltuga yığıldım kaldim bogazim kurudu....

Canım bende geçen sene bebeğim 3.5 aylıkken tutmadım ama sanırım ek gıda alınca pek etkilemiyor yani beni etkilemedi 15 aylık bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…