Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

liseden çok yakın bir arkadaşım yarın safra kesesi ameliyatı olacak. yarın akşam kızımı anneme bırakıp yanında kalmaya gidebilirim. aslında ablası var ama abla demeye bin şahit ister. bugün sen benim neyime geldin ki filan deyip kavga çıkarmış(öyle bişey yok aslında tam tersi kendi hiç kardeşinin yanında olmadı. her zaman ki gibi ameliyatında da olmayacak anlaşılan) arkadaşım da onu istemiyor. sabah teyzesi olacak yanında. (annesi lise 1. sınıftayken vefat etti) iftara doğru o eve gececek ben gideceğim. kızımıda en son çok ufakken anneme bırakmıştım daha anlamıyordu. 1geceliğine arkadaşımın kınasına gitmiştim şehir dışına. durup durmaycağından emin değilim. eşimin de iş yerinin iftarı var geç gelecek ve eve gelir yatar o saatten sonra. akşam annemlere gelebilseydi onunla dururdu iyi olurdu. nasıl olacak bilmiyorum

diyetisyen randevum da var. hastaneye geçmeden ona da gitmem lazım. tam kızın uyku saatinde randevu.uyumadan gidip anneme geçebilsem de annem de uyusa çok iyi olacak ama zor gibi. uyurken çıksam uyanınca aldanır dedesine filan yoksa uyanıkken çıkınca anında başlar beni aramaya

nasıl gececek yarın hiç bilmiyorum

Allah kolaylık versin canım. Senin için zor bir gün olacak sanırım.

kardeşinin bebeği hayırlı olsun canım. hedefine bu kadar az kalmışken kaçırma ipin ucunu dikkat et. kıyafet de yavaş yavaş alınır. büyük beden olanları ikinci el sayfalarından sat hem elinden çıkmış olur hem de ordan gelen parayla yenilerini alırsın. gerçi ucuza gider ama olsun

Yazık ya Allah yardım etsin git canım çok iyi olur.
Allah ablasına vicdan versin

Bende tartildim bugun ama +100 gr görünüyorum ic acici bi rakam degil malesef

Aynen canim valla yeter bugunde cok canim istedi ama tuttum kendimi gercektende reglim yaklasti haftasonu olmam gerekiyor kesin ondandir ya cubuk tarcinim vardi evde yarin suyuma atip mutlaka deneyecegim canim cok sagol

Yeter ki sen iste elbette basarirsin millet ne kilolar veriyorlar vallahi bizim neyimiz eksik insallah canim ben kararinin arkasinda durup basaracagina inaniyorum

en azından gündüz yemeye çalışırsan, o bile kar
afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…