Bak işte ben bu menüye şapka çıkartırımŞu akşamın saatini de bir ayarlayabilsek şakır şakır gidecek o kilolarda bakalım ne zaman ayarlayabileceğiz
4 Haziran menü
Sahur
2 ızgara köfte
Salata
Bir dilim tb ekmeği
İftar
Yarım kase domates çorbası
4 yemek kaşığı kıyma kavurması
1 yemek kaşığı yoğurt
1 tane salatalık turşusu
Saat 21:30
Filtre kahve sütlü
6 kiraz
sonundaaaaa
hadi bunu tatlıyla kutlayalım
kilom cumayla aynı, 61,2 (dün kaçtı acaba, tartılamamıştım)
mens bir türlü gelemedi
şişkinlik de geçmiyor
akşam saatlerini ayarlamam gerçekten zor çünkü eve 7 de gidebiliyoruz
benim eve gitmeden yemeğimi yemem lazım
o da pek mümkün görünmüyor
ama şartlarımı zorluyorum
mesela sabah kalktım akşam yemeğimi pişirdim
en azında hemen sofraya otururuz eve gittiğimizde, o da kâr
Günaydın 13.Takım hatunları
Günaydın hanımlar yarın iftara misafirlerim var bugün temizlik+ alış-veriş derken baya koşturmacalı bir gün olacak
Kilo verilir sorun degilde sen sagligina dikkat et canim. Acaba tuz kullanmıyor musun? Hem oructa gunler uzun hemde vucut tuzsuz kaldiysa tansiyonun tetiklermis çünküGunaydin kizlar ben cumaya gore +500deyim regli olcm ama cumaya kadar eksiye duserim bole gidersem ama.2 gundur oruc cok sarsio tansiyonum filan dusuo artik dayanabildigim kadar
ben yaptım
cuma 96
bugün 95.4
Evet canım ya ödem yapıyor malesef. Ama zaten çok küçüktü. Canım da isteyince yedim.çok güzel menü olmuş
turşunun ödem yaptığını da hatırlatmak isterim
tartıda artışlara neden oluyor bu yüzden
Ben geçen cumaya göre en azından bir kilo inmek istiyorum. Bu da 70.5 denk geliyor. Bu cuma hedef 70.5 bakalım inşallah olur.Size tezahürat yapayım içimden geldi
Haydi kızlar haydi kızlar haydiiiiiiiii
Tam zaman tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Şimdi herkes bana bu cuma tartıda görmek istediği rakamı yazsın bakalım kim neler görmek istiyor
Bi uyusam sonra uyansam bi baksam ki 60 kilo olmusumSize tezahürat yapayım içimden geldi
Şimdi herkes bana bu cuma tartıda görmek istediği rakamı yazsın bakalım kim neler görmek istiyor
Benim gecen hafta 67.6du bu hafta 66.5olsam super olurSize tezahürat yapayım içimden geldi
Dunku menum
Sahur
1 yumurta omleti
2dilim cavdar ekmegi
2 hurma
1 bardak sut
Iftar
1 kase mercimek corbasi
1 tabak yesil fasulye
7 8 tane yaprak sarma
1 hurma
Salata
3 4 karpuz
Toplam 2 litre su
ben tartılmayı unuttum canım iftar sofrası telaşındanbugün kimse kilo bildirimi yapmadı mı ben mi göremedim kızlar?
bu kadar emek vermişken bırakmak istemiyorum zaten canım. Bir süre sonra yoruluyor insan malesefYeter ki sen iste elbette basarirsin millet ne kilolar veriyorlar vallahi bizim neyimiz eksik insallah canim ben kararinin arkasinda durup basaracagina inaniyorum
kolay gelsin canımGünaydın hanımlar yarın iftara misafirlerim var bugün temizlik+ alış-veriş derken baya koşturmacalı bir gün olacak
kolay gelsin canım halledersin sen merak etmeKızlar cumartesiye kadar çok aktif olamayabilirim. Şu kalan son dersimin bütünlemesi var. O kadar kolay bir dersmiş ki bir kez okusam geçecekmişim. Ama işte başka insanların lafına güvenip nasılsa zormuş sonra bakarım dediğim için şimdi ramazanın son haftası rezil oldu
Hiç içimden de gelmiyor ders çalışmak ama mecburen çalışacağım. O yüzden sık gelemezsem merak etmeyin. Önemli bir durum olursa da diğer taraftan ulaşabilirsiniz. Herkeste numaram var sayılır.
[/QUOTE] cacık bulgur pilavı ikilisine bayılırım canım güzel bence menüDomates çorbası
Pilav
Fırın poşetinde tavuk çöp şiş
Cacık
(Salata,hurma,zeytin,karpuz)
Bu menüye pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yapsam uygun olur mu sizce? Azıcık kendimede uygun yapmaya çalışıyorum da
ben pek ümitli değilim ama 73.9 u görsem sevinirim galibaSize tezahürat yapayım içimden geldi
Geçen hafta 96 ideal 95 olmasi 1 kilo ama 94 leri görmeyi umuyorum. 1400 diyebiliriz yani hedef 94.6Size tezahürat yapayım içimden geldi
Dunku menum
Sahur
1 yumurta omleti
2dilim cavdar ekmegi
2 hurma
1 bardak sut
Iftar
1 kase mercimek corbasi
1 tabak yesil fasulye
7 8 tane yaprak sarma
1 hurma
Salata
3 4 karpuz
Toplam 2 litre su
Herkes görmek istediği rakamı yazsın ki hep birlikte bir şey deneyeceğiz
Daha önce ben denemiştim ve hep güzel sonuçlar elde etmiştim. Herkes yazdıktan sonra söyleyeceğimGeçen hafta 96 ideal 95 olmasi 1 kilo ama 94 leri görmeyi umuyorum. 1400 diyebiliriz yani hedef 94.6
Afiyet olsun canım domalar pirinçli değil ise gayet iyi
Ne deneyeceğiz çok merak ettim
Ne güzel maşallah. Önemli olan yağdan gitmesi. Ödemi bir şekilde atarsın. Çok güzel ilerliyorsun maşallah canım 41 kere.Diyetisyene gittim. Kendi aradı erken gelebilir misin diye. Çok iyi oldu kızım uyumadan işimi hallettim anneme geçtim. Burda uyuttum. Bırakıp hastaneye arkadaşımın yanına gideceğim.
Geçen haftaya göre 1100 gr gözüküyor tartıda ama yine ödem var. 2 kilo yağdan gitmiş. Diyetisyenim ramazan dan dolayi da olabilir. Ramazan dan sonra gider diye düşünüyorum dedi. O kadar maydonoz bana misin dememiş.
Listem değişti atacagim sana tekrarLAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?