Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pazartesi kilo bildirimi kalktı mı kızlar kimse yapmamış.
Ben cuma kılomla aynıyım şükür
55.2

Bildirim yapmayı bırak canım normal muhabbete bile geçemiyoruz artık. Bu aralar bir durgunluk var takımın üzerinde. İnşallah aşarız en kısa zamanda.

Bugün ki menum
Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 salatalık

Öğle 13:30
1 parmak kalınlığında ananas
2 dilim peynir
2 ceviz
2 salatalık

Ara 16:30
1 tane sütlü kahve büyük fincanda
1 avuç beyaz leblebi

Akşam 19:00
7 kaşık patlıcan Musakka
1 kase cacık
1 dilim ekmek

Ara 22:00
1 çay bardağı zerdecalli kefir

1 saat tempolu yürüyüş
2,75 lt su yatana kadar 3 olur geçebilir de
LAydLiNe

Afiyet olsun canım. Bu saat olmuş senden başka kimse menü yazmamış. Nerdesiniz kızlar? cankizzzz merryangel latiska B burcugncy polokey2244 huuuuu ses verin?

Canim ben burdayiimm hala malatyadayim o sebeple fazla giremiyorum menulerimi yazamiyorum ama dikkat ediyorum mesela bu sabah tartildim 62.300 ciktim

Sınava Oğlum Girdiği İçin Stresten kahvaltı yapamadım... yoksa kahvaltısız asla :)
Bugün Yazlığa geldik.. malum yola çıkana kadar öldük eve geldik yerleş yerleş bitmiyor
Burada havalar sıcak. İş daha çok. Umarım kilo vermeme yardımcı olur
.

Dün menümü yazmamış olabilir miyim... öyle yoğunduk ki... unutmuş olabilirim

Fazla yemediğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Ama Tam Aklımda Değil.

2 temmuz pzt

8.00
1/2 omlet
4 y.zeytin
1 dilim tnb ekmeği

15.00
Adana kebap
Salata
Ayran

18.30
1/2 mısır

19.00
1 küçük lahmacun

24.00
2 dilim karpuz 2 dikin kavun

Ah ah bu olmadı değil mi

Su çok az, içtim

Canim ben burdayiimm hala malatyadayim o sebeple fazla giremiyorum menulerimi yazamiyorum ama dikkat ediyorum mesela bu sabah tartildim 62.300 ciktim
Bence biraz daha gayret etseydin o düğüne daha ince gidebilirdin

Geçmiş olsun canım ben de öğretmensin ya acaba gözetmen olarak mı gittin sınava diye düşünmüştüm. İnşallah istediği yer gelir
Miktar olarak fazla olmasa bile mısır, lahmacun ve gece yediğin meyveler olmamış canım. Yazlığı kendi lehine çevirebilirsin bence deniz var mı yakında? Yoksa yayla mı?

Gece meyveleri yerken zaten hep aklımdaydın.. ama çoook acıkmıştım. Çünkü Akşamı Tek Lahmacunla geçiştirmiştim. Aç karnına uyumam mümkün değildi...
Oğlumun sınavı trajikomik. Sen git ilk sınavda strese gir kilitlen. En İyi olduğun matematikten 5 boş 2 yanlış yap, türkçede göç. Sonraki sınavda da matematiği fulle. Hayali ege tıp ama bu durumda artık zor. Orta karar bir tıp gelebilir. Bakacağız artık... senin çocuklar küçük daha di mi... b ir bakıyorsun boyunu geçmiş bir bakıyorsun ünv. Sınavına giriyor...

Kötü olmuş canım ama hayırlısı olsun hakkında üzüldüm şimdi inşallah gelir Ege tıp Benim büyük 7. sınıf oldu bu sene küçüğüm de ana sınıfına başlayacak inşallah. Zaman gerçekten çok çabuk geçiyor. Daha dün doğdu şimdi 5 yaşında. Biz henüz sınav stresine başlamadık ama bu sene başlayacağız liselere geçiş sınavı için. İyi bir liseye gitsin istiyorum inşallah o yüzden ne kadar erken başlarsak o kadar iyi. İnşallah çocuklarımız için hep hayırlısı olur

Ben de bu sabah uyanamadım normalde atıştırmadan evden çıkmazdım ama bu gün kahvaltı yapmadım. Simitte almak istemedim. Kantinde de hiç sağlıklı bir şey yok. Mecburen aç aç oturuyorum şu an

Günaydın kızlar. Erken kalktı kızım bu sabah. kahvaltı duş derken anca bakabildim takıma. Bugün diyetisyen kontrolum var ve berbat bir hafta geçirdim + çıkmam inşallah. Yeni liste ile kacamaksiz devam edeceğim inşallah

Günaydın canım biran önce kendimizi toparlamamız lazım çok bıraktık kendimizi. Sayımız azaldı, paylaşımımız azaldı bu da ister istemez kilolarımızı etkiliyor.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Maşallah okadar oğlun var mı senin.

Kızlar yaaa dün benim ufaklık hastalandı. Doktora gittik. Ateşleniyor o yüzden izin alıp eve geldim onunla ilgileniyorum haberiniz olsun merak etmeyin ara ara uğrarım ama artık şu paylaşım konusuna bir çözüm bulmamız lazım böyle olmayacak

Rabbim şifa versin canım.

Çok geçmiş olsun canim. Rabbim şifa versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…