Pazartesi kilo bildirimi kalktı mı kızlar kimse yapmamış.
Ben cuma kılomla aynıyım şükür
55.2
Çok teşekkür ederim canimKızlar aklımdaydı aslında ama unutmuşum sizinle paylaşmayı.3oglanannesi de söylemişti karnemi paylaşamadım diye şimdi aklıma geldi hemen paylaşayım. İşte size @umudum2 nin o harika karnesi
Darısı sizlere inşallah
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-76#post-56503877
Kızlar aklımdaydı aslında ama unutmuşum sizinle paylaşmayı.3oglanannesi de söylemişti karnemi paylaşamadım diye şimdi aklıma geldi hemen paylaşayım. İşte size @umudum2 nin o harika karnesi
Darısı sizlere inşallah
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-76#post-56503877
Afiyet olsun canım. Bu saat olmuş senden başka kimse menü yazmamış. Nerdesiniz kızlar?Bugün ki menum
Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 salatalık
Öğle 13:30
1 parmak kalınlığında ananas
2 dilim peynir
2 ceviz
2 salatalık
Ara 16:30
1 tane sütlü kahve büyük fincanda
1 avuç beyaz leblebi
Akşam 19:00
7 kaşık patlıcan Musakka
1 kase cacık
1 dilim ekmek
Ara 22:00
1 çay bardağı zerdecalli kefir
1 saat tempolu yürüyüş
2,75 lt su yatana kadar 3 olur geçebilir de
LAydLiNe
Bence o öğünü atlayabilirsin çok erken olmuş. Yararından çok zararı olmasın. Bugünden itibaren içme bi bakalım bir değişiklik olacak mı
Tamamdır canım seni de eklerim free listeye.
Böyle zamanlarda bana telefondan yaz canım. Hafta sonları ve evdeyken çok fazla oturamıyorum bilgisayar başına. Cep telefonundan da buraya bakmak zoruma gidiyor. Ama bu gibi acil durumlarda hiç çekinme yaz lütfen.
Canım senin çok fazlan yok o yüzden akşam belli bir saatten sonra ne olursa olsun yememen ve şekersiz çay, kahveden başka bir şey içmemen lazım. O yüzden dedim. Gün içinde tüketebilirsin.
Akşamı hafif atlatmakla dengelemişsin. Kalori hesabı yaparsan sana bir zararı olmaz ama menün çok sağlıksız görünüyor. Bugünden itibarende kefirli öğüne ara ve istersen ya da sadece kefir iç zerdeçalı koyma içine.
İyi tatiller canım çok bırakma kendini bizi de aklından çıkarma
Çok sağlıksız bir öğün olmuş canım. Metabolizmanı çok zorluyorsun. Böyle kilo veremezsin. Ayrıca kendine zarar veriyorsun. Yakında vitaminsizlikten hasta olacaksın. Suyunda çok az olmuş.
Böyle zamanlarda ben bir tane haşlanmış yumurta yiyip çıkıyorum evden. Sana da tavsiye ederim. Evden çabuk çıkmam gereken zamanlarda uyanır uyanmaz bir cezvenin içinde haşlıyorum yumurtayı ben üzerimi giyip hazırlanana kadar haşlanmış oluyor. Evden çıkmadan da iki dakika içinde yiyorum. Hem metabolizmam çalışmaya başlıyor hem de tok tutuyor öğle yemeğine kadar.
Canım çok ama çok kötü bir menü. Sağlıksız ve yememen gereken her şeyi yemişsin. Artık kendine gelmen lazım son zamanlarda bıraktın yine iyice kendini.
Kahvaltı sofranı gördüm dikkat et diyecektim de kızı rahatsız etmeyeyim tatilde diye ses çıkartmadım
Poğaça haricinde çok güzel bir menü.
Bence biraz daha gayret etseydin o düğüne daha ince gidebilirdinCanim ben burdayiimmhala malatyadayim o sebeple fazla giremiyorum menulerimi yazamiyorum ama dikkat ediyorum mesela bu sabah tartildim 62.300 ciktim
Geçmiş olsun canım ben de öğretmensin ya acaba gözetmen olarak mı gittin sınava diye düşünmüştüm. İnşallah istediği yer gelirSınava Oğlum Girdiği İçin Stresten kahvaltı yapamadım... yoksa kahvaltısız asla :)
Bugün Yazlığa geldik.. malum yola çıkana kadar öldük eve geldik yerleş yerleş bitmiyor
Burada havalar sıcak. İş daha çok. Umarım kilo vermeme yardımcı olur
.
Miktar olarak fazla olmasa bile mısır, lahmacun ve gece yediğin meyveler olmamış canım. Yazlığı kendi lehine çevirebilirsin bence deniz var mı yakında? Yoksa yayla mı?Dün menümü yazmamış olabilir miyim... öyle yoğunduk ki... unutmuş olabilirim
Fazla yemediğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Ama Tam Aklımda Değil.
2 temmuz pzt
8.00
1/2 omlet
4 y.zeytin
1 dilim tnb ekmeği
15.00
Adana kebap
Salata
Ayran
18.30
1/2 mısır
19.00
1 küçük lahmacun
24.00
2 dilim karpuz 2 dikin kavun
Ah ah bu olmadı değil mi
Su çok az, içtim
Bence biraz daha gayret etseydin o düğüne daha ince gidebilirdin
Geçmiş olsun canım ben de öğretmensin ya acaba gözetmen olarak mı gittin sınava diye düşünmüştüm. İnşallah istediği yer gelir
Miktar olarak fazla olmasa bile mısır, lahmacun ve gece yediğin meyveler olmamış canım. Yazlığı kendi lehine çevirebilirsin bence deniz var mı yakında? Yoksa yayla mı?
Gece meyveleri yerken zaten hep aklımdaydın.. ama çoook acıkmıştım. Çünkü Akşamı Tek Lahmacunla geçiştirmiştim. Aç karnına uyumam mümkün değildi...
Oğlumun sınavı trajikomik. Sen git ilk sınavda strese gir kilitlen. En İyi olduğun matematikten 5 boş 2 yanlış yap, türkçede göç. Sonraki sınavda da matematiği fulle. Hayali ege tıp ama bu durumda artık zor. Orta karar bir tıp gelebilir. Bakacağız artık... senin çocuklar küçük daha di mi... b ir bakıyorsun boyunu geçmiş bir bakıyorsun ünv. Sınavına giriyor...
Günaydın kızlar. Erken kalktı kızım bu sabah. kahvaltı duş derken anca bakabildim takıma. Bugün diyetisyen kontrolum var ve berbat bir hafta geçirdim + çıkmam inşallah. Yeni liste ile kacamaksiz devam edeceğim inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım. Maşallah okadar oğlun var mı senin.Gece meyveleri yerken zaten hep aklımdaydın.. ama çoook acıkmıştım. Çünkü Akşamı Tek Lahmacunla geçiştirmiştim. Aç karnına uyumam mümkün değildi...
Oğlumun sınavı trajikomik. Sen git ilk sınavda strese gir kilitlen. En İyi olduğun matematikten 5 boş 2 yanlış yap, türkçede göç. Sonraki sınavda da matematiği fulle. Hayali ege tıp ama bu durumda artık zor. Orta karar bir tıp gelebilir. Bakacağız artık... senin çocuklar küçük daha di mi... b ir bakıyorsun boyunu geçmiş bir bakıyorsun ünv. Sınavına giriyor...
Rabbim şifa versin canım.Kızlar yaaa dün benim ufaklık hastalandı. Doktora gittik. Ateşleniyor o yüzden izin alıp eve geldim onunla ilgileniyorum haberiniz olsun merak etmeyin ara ara uğrarım ama artık şu paylaşım konusuna bir çözüm bulmamız lazım böyle olmayacak
Kızlar yaaa dün benim ufaklık hastalandı. Doktora gittik. Ateşleniyor o yüzden izin alıp eve geldim onunla ilgileniyorum haberiniz olsun merak etmeyin ara ara uğrarım ama artık şu paylaşım konusuna bir çözüm bulmamız lazım böyle olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?