hayırdır canım moralin niye bozuk ?
Önemli bişey değil cnm geçti
Ben herşeyi çok kafaya takan birisiyim
Bugünkü menüm
Sabah 11de
2dilim nutellalı ekmek
Öğlen 15 de
5kasik manti
Az önce 1tane magnum
1tane activia
2litre su
1saat yürüyüs
Bugün yine hiç iyi olmadi menüm
Sırf zararlı şeyler yedim
Takma boşver diyeceğim ama bazen insanın elinde olmuyor
Evet bugün hiç olmamış. Akşam magnum olmasaydı günü kurtarirdi belki ama. Listeye uyamamam diyorsun ama bi denesen hatta zorlasan kendini. Bi düzen oturtunca öyle devam eder gider zaten
Bence o öğünü atlayabilirsin çok erken olmuş. Yararından çok zararı olmasın. Bugünden itibaren içme bi bakalım bir değişiklik olacak mıkızlar ben adet oldum ama daha olmamam lazımdı çok erken. arife akşamı olmuştum zaten. 16 günde bir daha oldum.
zerdeçalın özelliklerine baktımda hamilelerin içmemesi tavsiye edilmiş. kasılmalara sebep olurmuş. acaba akşam içtiğim zerdeçallı kefir mi sebep oldu ki
kafamda deli sorular
Kızlar günaydın.
Hala diyet modunda değilim ama biraz ara vermek iyi geldi. Vücudum kitlemişti kendini bir şeyi kafamda çok büyütünce hep böyle oluyor bu yüzden izne ayrılmak gerekiyordu. Şu an daha iyiyim dün tartıldım ama yazma fırsatım olmadı.
Geçen cuma 75.7
Bu cuma 74.9
Fark 800gr
Şimdilik free listede devam etmek isterimLAydLiNe
Cuma bildirimlerini okudum kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
3oglanannesi senin de mezuniyetin hayırlı olsun canım
Yetişin kızlaaar
Sürekli açım tatlı bişeyler istiyor canım
Su içtim bekledim yok olmadı
Kızıma simit almıştım ucundan o azıcık yedi gerisini ben yedim.
Keşke bununla kalsaydı
Bi de üstüne gidip eti nin pastamia adında tatlisindan aldım yedim.
Gözüm dönüyor resmen
Ne yesem ne yesem diye dolaşıyorum evde
Suyumu kabuk tarcın atıcam başka ne yapabilirim?
Suan verdiğim 10 kiloyu geri almis gibi hissediyorum
Kurtarın beniii
Canım senin çok fazlan yok o yüzden akşam belli bir saatten sonra ne olursa olsun yememen ve şekersiz çay, kahveden başka bir şey içmemen lazım. O yüzden dedim. Gün içinde tüketebilirsin.Akşam Kefir Bana İyi Geliyor.
Gidip Şimdi içeyim bari
Akşamı hafif atlatmakla dengelemişsin. Kalori hesabı yaparsan sana bir zararı olmaz ama menün çok sağlıksız görünüyor. Bugünden itibarende kefirli öğüne ara ve istersen ya da sadece kefir iç zerdeçalı koyma içine.Bugün ki berbat menum
Kahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 salatalık
12-13 arası öğle
Yaklaşık bir simit
1 tane eti pastamia
17:00
Sütlü tarçınlı kahve
19:00
Bir kase cacık
22:00
Zerdecalli kefir
Tempolu yürüyüş yapamadım ama dışarıdayım suan
2,5 lt su
LAydLiNe
İyi tatiller canım çok bırakma kendini bizi de aklından çıkarmaSelam kızlar biz şimdi yola çıkıyoruz gelemezsem haberiniz olsun bir kaç gün arada uğrarım kaptanın haberi var herkese hayırlı akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah yok
Öğlen yok
Akşam 16.30
2tane sandviç
1fincan kahve
2saat bisiklet sürdüm
1bucuk litre su
Böyle zamanlarda ben bir tane haşlanmış yumurta yiyip çıkıyorum evden. Sana da tavsiye ederim. Evden çabuk çıkmam gereken zamanlarda uyanır uyanmaz bir cezvenin içinde haşlıyorum yumurtayı ben üzerimi giyip hazırlanana kadar haşlanmış oluyor. Evden çıkmadan da iki dakika içinde yiyorum. Hem metabolizmam çalışmaya başlıyor hem de tok tutuyor öğle yemeğine kadar.30 haziran cmt menü
Bugün Sabah ünv. Sınavı Vardı. Kahvaltı Yapamadım
13.30
Et haşlama 1 kase
1 dilim dukan ekmek
16.00
1 bardak kefir
19.30
1 dilim dalyan köfte
1 dilim tb ekmeği
1.5 l su
Bugünkü menüm
Sabah 11de
2dilim nutellalı ekmek
Öğlen 15 de
5kasik manti
Az önce 1tane magnum
1tane activia
2litre su
1saat yürüyüs
Bugün yine hiç iyi olmadi menüm
Sırf zararlı şeyler yedim
Kahvaltı sofranı gördüm dikkat et diyecektim de kızı rahatsız etmeyeyim tatilde diye ses çıkartmadımMerhaba kızlar nasılsınız? Bir uğrayayim dedim ama kimseler yok galiba. Denizde feci şekilde yandım krem kullanmama rağmen. Sanırım kremden dolayı sadece surdugum yerler acıyor. Yediklerime gelirsek 2 paket bisküvi bir kaç dilim ekmek tavuk ızgara, kahvaltıda da salam patates kızartması sosis kuymak gibi şeyler sadece bir iki dilim. Ay çok kotuyum Allah yardım etsin. Eve dönünce sıkı bir diyete gireceğim çarşamba günü başlarım inşallah tekrardan. Herkese iyi geceler.LAydLiNe
Bugün ki menum
Sabah 09:00 kahvaltı
1dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
Öğle 13:00
1 parmak kalınlığında ananas
2 dilim peynir
2 ceviz
2 salatalık
1 tane mayali poğaça patatesli
Ara 16:30
1 tane sütlü kahve büyük fincanda
Akşam
7 kaşık kıymalı semizotu
1 kase cacık
1 dilim ekmek
Ara 23:30
1 çay bardağı zerdecalli kefir
3,5 lt su
45 dk tempolu yürüyüş
LAydLiNe
Slm kızlar nasılsınız
Ne güzel sohbet edip motive oluyorsunuz kilo veriyorsunuz
Ben hâlâ evi düzene sokmaya çalış bebeği düzene koymaya çalış büyük oğlan bi yandan
Kilo inşaallah gider bu hafta
Büyük oğlanı yaz okuluna verdin
Bebiş te inşaallah biraz rahatlar diş mi çıkaracak acaba acayip huysuz gündüzleri ya gezicek bebek arabasıyla ya kucak
Eşimde işte olucak
Evi epey hallettim gibi artık spora vakit ayırabilirim inşaallah
Merhaba kızlar nasılsınız? Bir uğrayayim dedim ama kimseler yok galiba. Denizde feci şekilde yandım krem kullanmama rağmen. Sanırım kremden dolayı sadece surdugum yerler acıyor. Yediklerime gelirsek 2 paket bisküvi bir kaç dilim ekmek tavuk ızgara, kahvaltıda da salam patates kızartması sosis kuymak gibi şeyler sadece bir iki dilim. Ay çok kotuyum Allah yardım etsin. Eve dönünce sıkı bir diyete gireceğim çarşamba günü başlarım inşallah tekrardan. Herkese iyi geceler.LAydLiNe
Bence o öğünü atlayabilirsin çok erken olmuş. Yararından çok zararı olmasın. Bugünden itibaren içme bi bakalım bir değişiklik olacak mı
Tamamdır canım seni de eklerim free listeye.
Böyle zamanlarda bana telefondan yaz canım. Hafta sonları ve evdeyken çok fazla oturamıyorum bilgisayar başına. Cep telefonundan da buraya bakmak zoruma gidiyor. Ama bu gibi acil durumlarda hiç çekinme yaz lütfen.
Canım senin çok fazlan yok o yüzden akşam belli bir saatten sonra ne olursa olsun yememen ve şekersiz çay, kahveden başka bir şey içmemen lazım. O yüzden dedim. Gün içinde tüketebilirsin.
Akşamı hafif atlatmakla dengelemişsin. Kalori hesabı yaparsan sana bir zararı olmaz ama menün çok sağlıksız görünüyor. Bugünden itibarende kefirli öğüne ara ve istersen ya da sadece kefir iç zerdeçalı koyma içine.
İyi tatiller canım çok bırakma kendini bizi de aklından çıkarma
Çok sağlıksız bir öğün olmuş canım. Metabolizmanı çok zorluyorsun. Böyle kilo veremezsin. Ayrıca kendine zarar veriyorsun. Yakında vitaminsizlikten hasta olacaksın. Suyunda çok az olmuş.
Böyle zamanlarda ben bir tane haşlanmış yumurta yiyip çıkıyorum evden. Sana da tavsiye ederim. Evden çabuk çıkmam gereken zamanlarda uyanır uyanmaz bir cezvenin içinde haşlıyorum yumurtayı ben üzerimi giyip hazırlanana kadar haşlanmış oluyor. Evden çıkmadan da iki dakika içinde yiyorum. Hem metabolizmam çalışmaya başlıyor hem de tok tutuyor öğle yemeğine kadar.
Canım çok ama çok kötü bir menü. Sağlıksız ve yememen gereken her şeyi yemişsin. Artık kendine gelmen lazım son zamanlarda bıraktın yine iyice kendini.
Kahvaltı sofranı gördüm dikkat et diyecektim de kızı rahatsız etmeyeyim tatilde diye ses çıkartmadım
Poğaça haricinde çok güzel bir menü.
Bence o öğünü atlayabilirsin çok erken olmuş. Yararından çok zararı olmasın. Bugünden itibaren içme bi bakalım bir değişiklik olacak mı
Teşekkür ederim kaptancığım
Tamamdır canım seni de eklerim free listeye.
Böyle zamanlarda bana telefondan yaz canım. Hafta sonları ve evdeyken çok fazla oturamıyorum bilgisayar başına. Cep telefonundan da buraya bakmak zoruma gidiyor. Ama bu gibi acil durumlarda hiç çekinme yaz lütfen.
Canım senin çok fazlan yok o yüzden akşam belli bir saatten sonra ne olursa olsun yememen ve şekersiz çay, kahveden başka bir şey içmemen lazım. O yüzden dedim. Gün içinde tüketebilirsin.
Akşamı hafif atlatmakla dengelemişsin. Kalori hesabı yaparsan sana bir zararı olmaz ama menün çok sağlıksız görünüyor. Bugünden itibarende kefirli öğüne ara ve istersen ya da sadece kefir iç zerdeçalı koyma içine.
İyi tatiller canım çok bırakma kendini bizi de aklından çıkarma
Çok sağlıksız bir öğün olmuş canım. Metabolizmanı çok zorluyorsun. Böyle kilo veremezsin. Ayrıca kendine zarar veriyorsun. Yakında vitaminsizlikten hasta olacaksın. Suyunda çok az olmuş.
Böyle zamanlarda ben bir tane haşlanmış yumurta yiyip çıkıyorum evden. Sana da tavsiye ederim. Evden çabuk çıkmam gereken zamanlarda uyanır uyanmaz bir cezvenin içinde haşlıyorum yumurtayı ben üzerimi giyip hazırlanana kadar haşlanmış oluyor. Evden çıkmadan da iki dakika içinde yiyorum. Hem metabolizmam çalışmaya başlıyor hem de tok tutuyor öğle yemeğine kadar.
Canım çok ama çok kötü bir menü. Sağlıksız ve yememen gereken her şeyi yemişsin. Artık kendine gelmen lazım son zamanlarda bıraktın yine iyice kendini.
Kahvaltı sofranı gördüm dikkat et diyecektim de kızı rahatsız etmeyeyim tatilde diye ses çıkartmadım
Poğaça haricinde çok güzel bir menü.
Baya düzenin oturmuş canım. At arabasına bebeğin keyifli sen keyifli yürü bol bol. Verirsin kiloları canim
Diyetten çıkmadin ki tekrar baslayasin canım. Sıkısi bol u yok dikkat edebildigin kadar et canım.
Zerdecal bugün son zaten. Ondan olup olmadığına emin değilim. Kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor ve Belim ağrıyor. Bi gebelik testi alicam bugün hiç zannetmiyorum ama. Yarın kadın doğuma da giderim diyetisyene gidince.
Yaa yedim yedim. Ne kadar dengelemeyi calissam da +500 u gördüm bu sabah. Bugünden itibaren dur dedim kendime. Hatta dün akşamdan dur dedim. Arkadaşımın oğlunun doğum gününe gittik ağzıma tek lokma sürmedim. Yediğim poğaça yi da oraya yapmıştım. Sıcak sıcak dayanamadım yedim.
Baya düzenin oturmuş canım. At arabasına bebeğin keyifli sen keyifli yürü bol bol. Verirsin kiloları canim
Diyetten çıkmadin ki tekrar baslayasin canım. Sıkısi bol u yok dikkat edebildigin kadar et canım.
Zerdecal bugün son zaten. Ondan olup olmadığına emin değilim. Kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor ve Belim ağrıyor. Bi gebelik testi alicam bugün hiç zannetmiyorum ama. Yarın kadın doğuma da giderim diyetisyene gidince.
Yaa yedim yedim. Ne kadar dengelemeyi calissam da +500 u gördüm bu sabah. Bugünden itibaren dur dedim kendime. Hatta dün akşamdan dur dedim. Arkadaşımın oğlunun doğum gününe gittik ağzıma tek lokma sürmedim. Yediğim poğaça yi da oraya yapmıştım. Sıcak sıcak dayanamadım yedim.
Evet diyetten çıkmadım ama geldiğimden beride diyet yapmıyorum o yüzden dedim sıkı bir diyete başlayacağım diye
Tamam kaptanım denize gidiyoruz sabahtan akşama kadar ordayız zaten inşallah geriye kilo almamış dönerim deniz çok aciktiriyor insanı bugünde gideceğiz nasip olursa dikkat edecegimTatili bir avantaja çevirebilirsin yediklerine dikkat ederek. Eğer denize gidip yüzeceksen çok güzel kalori harcarsın. Yediklerine de dikkat edersen güzel bir avantaj olur.
Günaydın kaptanım. Sayfaya girer girmez sizin mesajınızla karşılaşmak mutlu etti beni..nede olsa kaptanımızsiniz öküzden sanırım...Günaydın Kızlar
Bu hafta açılışı ben yapayım inşallah çok güzel bir hafta olsun. Herkes bırakmış kendini. Artık toparlanma zamanı hadi bakalım kendimize gelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?