Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Diyetisyenden geldim kızlar. Tartıya göre 800 gr vermisim ama yağdan 2 kilo gitmiş

Çok mutli oldum

Ben + çıkarım yağdan diye dusunuyordum hem sevindim hem şaşırdım. Ananas yağ yaktiriyormus onun etkisi oldu sanırım.

Bu hafta kacamaksiz devam inşallah.
Tek sıkıntı hafta sonu üniversiteden arkadaşlarımla bulusacagiz bursa da. Bi gece de kalacağız. Orayı kazasız atlatabilirsem tamam dir

Günaydın canım biran önce kendimizi toparlamamız lazım çok bıraktık kendimizi. Sayımız azaldı, paylaşımımız azaldı bu da ister istemez kilolarımızı etkiliyor.

Evet canım paylasimlara çözüm bulalım. Daha sık burda olalım. Birprensess ile ben sık sık giriyirduk o da tatile gitti. Hadi bakalım 13. Takım güzelleri neredesiniz çıkın meydana

Geçmiş olsun kaptan bende çok şükür evime gidiyorum yoldayım yarından itibaren listelerimi paylaşmaya başlayacağım buralar gerçekten çok sessizlesmis. Telefonumun ekranı gidip geliyor ara ara giriyorum girebildigim kadar. Artık buralardayim. Yarın sabah tartılicam umarım kilo almamışımdır

Evet canım paylasimlara çözüm bulalım. Daha sık burda olalım. Birprensess ile ben sık sık giriyirduk o da tatile gitti. Hadi bakalım 13. Takım güzelleri neredesiniz çıkın meydana
Canımm bende dönüyorum artık tatilde başıma talihsiz bir olay geldi telefonumu bagajın oraya koymuştum eşyaları yerleştirirken bagajı kapattıktan sonra aklıma geldi baktığımda zaten ekranı param parca olmuş iç ekranı da kayıyor bazen gidiyor, dün kaptana haber vermiştim gelemezsem telefonsuzluktan diye ama ara ara girebiliyorum. Yinede gelemezsem haberiniz olsun telefonum tamamen gitmiş demektir. Yapacak birşey yok canımızdan önemli değil olsun

Inşallah almamissindir canim

Aynen öyle cana geleceğine mala gelsin. Yaptırılır ekranı. Nasıl geçti tatil?

Inşallah almamissindir canim

Aynen öyle cana geleceğine mala gelsin. Yaptırılır ekranı. Nasıl geçti tatil?
Çok güzeldi canım annem kız kardeşim falan gittik yazlığa dayımların yanına dayımlar çalıştığı için yengemlerle kız kıza tatil yaptık kazasız belasız çok şükür eşimde almaya geldi aslında yarın dönecektim ama dedim cumaya az kalıyor döneyim 1 gün 1 gündür

Bugün ki menum
Kahvaltı 09:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek üstüne labne sürdüm
1 parmak kalınlığında ananas

Öğle 14:30
7 kaşık patlıcan Musakka
1 kase cacık
1 dilim ekmek

Ara16:00
1 bardak süt

Akşam 19:00
4 kaşık karabugdaydan yapılmış bir tabak salata
1 kase cacık

Ara 22:00
1 çay bardağı kefir

2 lt su
1 saat tempolu yürüyüş

Not: yemek saatleri diyetisyene aç gitmem gerektiği için oynadı biraz ve suyu da çok icemedim bu nedenle. Akşam ki ara listeye göre süt ama gündüz içtiğim için bir de evde ki kefirin bitmesi için kefir olarak değiştirdim.

LAydLiNe

Bu haftaki listem karabugday agirlikli. Geçen gün ki açlık krizlerimden bahsettim diyetisyenime o yüzden vermiş. Eve gelince baktım da faydalarina kan şekerini kontrol ediyormuş tok tutuyormus vs. Istah kontrolü için aklınızda bulunsun

Çok güzel gidiyorsun canım maşallah. Kaçamaksiz devam inş. Hadi bakalım.

Merhaba Yen'i üyeye ihtiyacınız var mı ayıptır söylemesi 25 kilo fazlam var beni aranıza aldırsanız çok sevinirim motivasyona ihtiyacım var (

Kızlaaaar merhaba!
Ayyy taşınma telaşı ile yazamadım bayadır. Kusura bakmayın. Neyseki taşındım ve yerleştim şükür. Artık buradayım ama henüz internetim yok. Uzun süre de olmayacak sanırım. Binamız yeni bina olduğu için alt yapı yokmuş bir süre bekleyeceğiz. O nedenle eskisi kadar giremeyeceğim ama mümkün olduğunca bakacağım buraya.

Gelelim bugün kü menüme
3 Temmuz menü

Saat 09:30
Bir domates
Bir salatalık
Bir kk peynir

Saat 12:30
Kahve sütlü

Saat 15:00
Bir kase tarhana

Saat 19:00
6 ızgara köfte
salata

Saat 22:00
Kahve sütlü
bir avuç çekirdek

2 litre su

Sınavlarda başarı büyük oranda öğrenciye bağlı... Bir Çocuğun kapasitesi varsa okul önemli. değil derdim ama arkadaş çevresi hatta veli profili bile çok önemli. Bu yıl sistem yine değişti ve çok az okul sınavla öğrenci alıyor artık. Herkesin Mahallesindeki Okula Gitmesi sağlanmaya çalışılıyor... umarım hayallerin gerçek olur

Hadi geçmiş olsun canim taşınma telaşı bitmiş şükür.

Afiyet olsun menün güzel

Inşallah canım

Günaydın kızlarr çok çok eksili bol motivasyonlu bol muhabbetli bir gün olsun

Günaydın canim

Tartıldım ve 96.7 kg çıktım güncel 95.6 idi cuma hedefim de 95 idi umarım ödem yapmıştır yoksa 2-3 günde mümkün mü 1.1 kg almak@LAydLiNe

Günaydın

Dünkü menümü yazmamışım

3 temmuz salı

10.30
1 dilim kaşarlı ekmek
1 kk peynir
10 zeytin
söğüş domates salatalık
1 tatlı kaşığı nutella
1 dilim ekmek

16.00
1 kepçe mantar çorba
1 dilim ekmek

20.00
1 kaşık menemen
1 dilim ekmek
Z.y. taze fasulye

21.00
1 muz
4 ceviz

2 l su
Bol bol temizlik de spor olsun

Hadi geçmiş olsun canim taşınma telaşı bitmiş şükür.

Afiyet olsun menün güzel
Saol canım

Afiyet olsun canım. Ekmek çok olmuş sanki

Tartıldım ve 96.7 kg çıktım güncel 95.6 idi cuma hedefim de 95 idi umarım ödem yapmıştır yoksa 2-3 günde mümkün mü 1.1 kg almak@LAydLiNe

2-3 günde o kadar olmaz canım yolculuktan da ödem oluyor vücutta. inersin cuma ya kadar. bu arada hani biz fazla kaçırınca akşam yememezlik yapıyoruz ya. diyetisyenim dedi ki öyle bir durumda ekmek den ve yiyeceğiniz ara öğünden fedakarlık yapın. yemeğinizde kesmeyin dedi aklında olsun canım sıkı diyet yapacağım diye öğün atlama sakın.

afiyet olsun canım nutella hiç olmamış farkındasın zaten. muzu da geç yemişsin.kalorisi yüksek bi meyve o da olmamış bence

sabahtan beri evi süpüreceğim sıra getiremedim. kahvaltı yaptık dışarı çıktık az parka uğradık markete gittik bişeyler aldık. öğle yemeği saatinde hazır olsun diye direk mutfağa girdim. yemekleri yaptım. kızım uyuyacağım dedi yatırdım.o uyurkende süpüremem artık uyanınca inşallah

Anladım canım sağol zaten ben bi ayak uyduramadım hala zararlı şeyler yiyorum durduramadım kendimi toparlanması zor oluyor gerçekten dün pazar vardı burda yetişemedim yarın da uzak bir yerde var inşallah eşim arabayı bırakırsa gideceğim marketlerde doğru düzgün sebze olmuyor. Inşallah biran önce toparlanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…