- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Bende sabahtan beri dinlene dinlene iş yapıyorum resmen çok uyuşukluk var üzerimde havalar çok nemli hiç sevmiyorum klima şart resmensabahtan beri evi süpüreceğim sıra getiremedim. kahvaltı yaptık dışarı çıktık az parka uğradık markete gittik bişeyler aldık. öğle yemeği saatinde hazır olsun diye direk mutfağa girdim. yemekleri yaptım. kızım uyuyacağım dedi yatırdım.o uyurkende süpüremem artık uyanınca inşallah
Hoşgeldin canım buna kaptanımız laydline karar verir inş. Cvp yazar mutlaka sana.umarım hedefine ulaşırsın sevgilerle..Merhaba Yen'i üyeye ihtiyacınız var mı ayıptır söylemesi 25 kilo fazlam var beni aranıza aldırsanız çok sevinirim motivasyona ihtiyacım var(
Anladım canım sağol zaten ben bi ayak uyduramadım hala zararlı şeyler yiyorum durduramadım kendimi toparlanması zor oluyor gerçekten dün pazar vardı burda yetişemedim yarın da uzak bir yerde var inşallah eşim arabayı bırakırsa gideceğim marketlerde doğru düzgün sebze olmuyor. Inşallah biran önce toparlanirim
Hoşgeldin canım buna kaptanımız laydline karar verir inş. Cvp yazar mutlaka sana.umarım hedefine ulaşırsın sevgilerle..
Anladım canım sağol zaten ben bi ayak uyduramadım hala zararlı şeyler yiyorum durduramadım kendimi toparlanması zor oluyor gerçekten dün pazar vardı burda yetişemedim yarın da uzak bir yerde var inşallah eşim arabayı bırakırsa gideceğim marketlerde doğru düzgün sebze olmuyor. Inşallah biran önce toparlanirim
Bende sabahtan beri dinlene dinlene iş yapıyorum resmen çok uyuşukluk var üzerimde havalar çok nemli hiç sevmiyorum klima şart resmen
Iyi akşamlar herkese kızlar
Bugün ki menüm
Dondurma doritos çikolata ne kadar zararlı birşey varsa hepsinden yedim kendimi durduramıyorum
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk krem peynir
Öğle
Yarım normal ekmek arası domates peynir
Akşam 17:00
1 yk pilav
1 kase çorba
2-3dilim tam buğday ekmeği
2 yk yoğurt
4 tane nagıt
2 lt su 2.5 yaparımLAydLiNe
Afiyet olsun canım. Ekmek çok olmuş sanki
afiyet olsun canım nutella hiç olmamış farkındasın zaten. muzu da geç yemişsin.kalorisi yüksek bi meyve o da olmamış bence
4 temmuz menü
Saat 09:30
Bir kk beyaz peynir
Bir domates
Bir salatalık
Saat 13:00
Filtre kahve sütlü
Bir kare bitter çikolata
Saat 16:00
4 fındık
Saat 19:00
Bir kase cacık
4 kaşık makarna domatesli
2 litre su
Gelelim listeme
4 temmuz çarşamba
11.00
1 dilim tb ekmek
1 haşlanmış yımırta
1 kk peynir
8 y.zeytin
13.00
2 top çikolatalı dondurma
15.00
1 parça çok az yağda pişmiş şnitzel
yağsız salata
20.00
1 kase yayla çorba
1 sk et sote
30 dk yüzme
30 dk yürüyüş
2 l su
Kendimi resmen kontrol edemiyorum yarın tartıda + çıkacağımBiran önce toparlanmaya bak canım. Markettekiler iyi olmuyor ama pazara gidemezsen de bu hafta idare edersin al marketten. Ne yemek yapacagim diye düşünürken kolaya kaçıp abur cuburla doyurmak karnını.
2-3 günde olsa tatil yaptın ya canım. Tatil modundan cikamamissindir geçer bi kac güne. Klima da çarpıyor insanı ya
Afiyet olsun canim.Öğlen normal ekmek yerine tam buğday tercih etseydin keşke. Akşam da ekmek çok olmuş. Pilav da çorba da ekmek yerine geçiyor.zaten abur cuburlar da var.
Benim geçen haftaki halim gibisin. Gözüm dönmüştü herseyi yiyesim vardı. Bu hafta karabugday verdi. Aktardan aldım. Bir gece önceden islat sabah 15 dk hasla dedi diyetisyen. Ben bi kaç saat bekletip Hasladim. Koydum dolaba. Öğünlerde ekmek yerine onu yiyorum. Kan şekerini düzenliyor. Istah kontrolü sağlıyor. Bir dene istersen sende canım
Amin inşallah. Herkes için..nasılsınız kızlar..bende dün doktora gittim bugün kan verdim öğleden sonra sonuclar çıkar bakalım.vitamin için..yarında 20 lik dış çekimim var dua edin.Rabbim kimseyi doktor eline düşürmesin. Yarınki çekimi de atlatirsam hayırlısıyla bakalım.Günaydın takımımızın güzel hatunları. Yarın tartı günü olduğuna göre bugün bol bol eksili bir gün olsun inşallah
Kendimi resmen kontrol edemiyorum yarın tartıda + çıkacağım
Amin inşallah. Herkes için..nasılsınız kızlar..bende dün doktora gittim bugün kan verdim öğleden sonra sonuclar çıkar bakalım.vitamin için..yarında 20 lik dış çekimim var dua edin.Rabbim kimseyi doktor eline düşürmesin. Yarınki çekimi de atlatirsam hayırlısıyla bakalım.
Tatlım sen eski üye değil misin?Merhaba Yen'i üyeye ihtiyacınız var mı ayıptır söylemesi 25 kilo fazlam var beni aranıza aldırsanız çok sevinirim motivasyona ihtiyacım var(
Eski uyeyim Ebru cum nasilsin? Verdigim kilolari fazlasiyla Alip geri dondum burasi bana Iyi gelmisti eski takimim, yine yapabilecegimi dusunuyorum :)Tatlım sen eski üye değil misin?
Hoş geldin canım yeniden aramıza. Anlatsana biraz ne zaman yarışmıştın? Seninle aynı zamanda yarıştık diye hatırlıyorum sanki. Mezun olmuş muydun? Eski nickin neydi? Gönül’ müydü adın?Eski uyeyim Ebru cum nasilsin? Verdigim kilolari fazlasiyla Alip geri dondum burasi bana Iyi gelmisti eski takimim, yine yapabilecegimi dusunuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?