Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende sabahtan beri dinlene dinlene iş yapıyorum resmen çok uyuşukluk var üzerimde havalar çok nemli hiç sevmiyorum klima şart resmen

Merhaba Yen'i üyeye ihtiyacınız var mı ayıptır söylemesi 25 kilo fazlam var beni aranıza aldırsanız çok sevinirim motivasyona ihtiyacım var (
Hoşgeldin canım buna kaptanımız laydline karar verir inş. Cvp yazar mutlaka sana.umarım hedefine ulaşırsın sevgilerle..

toparlanırsın canım ben çözümü leblebide buldum tavsiye ederim. geçen ki açlık krizlerinden sonra yine çok açıktım ara öğün olarak sütlü kahve vardı yanında leblebi de yedim bir avuç iyi geldi bastırdı açlığımı. evde yararlı atıştırmalık bulundurmak lazım

Iyi akşamlar herkese kızlar
Bugün ki menüm
Dondurma doritos çikolata ne kadar zararlı birşey varsa hepsinden yedim kendimi durduramıyorum
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk krem peynir

Öğle
Yarım normal ekmek arası domates peynir

Akşam 17:00
1 yk pilav
1 kase çorba
2-3dilim tam buğday ekmeği
2 yk yoğurt
4 tane nagıt

2 lt su 2.5 yaparım LAydLiNe

Biran önce toparlanmaya bak canım. Markettekiler iyi olmuyor ama pazara gidemezsen de bu hafta idare edersin al marketten. Ne yemek yapacagim diye düşünürken kolaya kaçıp abur cuburla doyurmak karnını.

Bende sabahtan beri dinlene dinlene iş yapıyorum resmen çok uyuşukluk var üzerimde havalar çok nemli hiç sevmiyorum klima şart resmen

2-3 günde olsa tatil yaptın ya canım. Tatil modundan cikamamissindir geçer bi kac güne. Klima da çarpıyor insanı ya

Afiyet olsun canim.Öğlen normal ekmek yerine tam buğday tercih etseydin keşke. Akşam da ekmek çok olmuş. Pilav da çorba da ekmek yerine geçiyor.zaten abur cuburlar da var.
Benim geçen haftaki halim gibisin. Gözüm dönmüştü herseyi yiyesim vardı. Bu hafta karabugday verdi. Aktardan aldım. Bir gece önceden islat sabah 15 dk hasla dedi diyetisyen. Ben bi kaç saat bekletip Hasladim. Koydum dolaba. Öğünlerde ekmek yerine onu yiyorum. Kan şekerini düzenliyor. Istah kontrolü sağlıyor. Bir dene istersen sende canım

Bugün ki menum
Kahvaltı 09:30
1 yumurta 2 kaşık karabugday ve dereotu ole yapılmış omlet

Öğle 13:30
Bir kase tavuk sulu sehriye çorbası
Yarım tavuk göğsü haşlanmış
Maydonoz,dereotu

Ara 16:30
2 kırmızı erik iri
4 kaşık yoğurt

Akşam 19:00
7 kaşık mantar sote
4 kaşık karabugday

Ara 22:00
1 su bardağı süt

3,5 lt su
1,5 saat tempolu yürüyüş
LAydLiNe

4 temmuz menü
Saat 09:30
Bir kk beyaz peynir
Bir domates
Bir salatalık

Saat 13:00
Filtre kahve sütlü
Bir kare bitter çikolata

Saat 16:00
4 fındık

Saat 19:00
Bir kase cacık
4 kaşık makarna domatesli

2 litre su

Gelelim listeme

4 temmuz çarşamba

11.00
1 dilim tb ekmek
1 haşlanmış yımırta
1 kk peynir
8 y.zeytin

13.00
2 top çikolatalı dondurma

15.00
1 parça çok az yağda pişmiş şnitzel
yağsız salata

20.00
1 kase yayla çorba
1 sk et sote

30 dk yüzme
30 dk yürüyüş
2 l su

4 temmuz menü
Saat 09:30
Bir kk beyaz peynir
Bir domates
Bir salatalık

Saat 13:00
Filtre kahve sütlü
Bir kare bitter çikolata

Saat 16:00
4 fındık

Saat 19:00
Bir kase cacık
4 kaşık makarna domatesli

2 litre su

Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım

Kendimi resmen kontrol edemiyorum yarın tartıda + çıkacağım

Günaydın takımımızın güzel hatunları. Yarın tartı günü olduğuna göre bugün bol bol eksili bir gün olsun inşallah
Amin inşallah. Herkes için..nasılsınız kızlar..bende dün doktora gittim bugün kan verdim öğleden sonra sonuclar çıkar bakalım.vitamin için..yarında 20 lik dış çekimim var dua edin.Rabbim kimseyi doktor eline düşürmesin. Yarınki çekimi de atlatirsam hayırlısıyla bakalım.

Amin canım. Bir gitmeye başladın mi gerisi geliyor. Inşallah kolay atlatirsin diş çekimini.
Ben üniversitedeyken cektirmistim bitanesini. Diş kırıldı kök içinde kaldı kesip aldılar. Dikiş vardı. Anlatırken kötü gibi ama hiç agrım sizim olmadı aynı gün akşam atlatim otobüse istanbula geldim. Hastaneden çıkarken buz verdiler. Eldivene su doldurup dondurmuslardi. O çok iyi geldi

Eski uyeyim Ebru cum nasilsin? Verdigim kilolari fazlasiyla Alip geri dondum burasi bana Iyi gelmisti eski takimim, yine yapabilecegimi dusunuyorum :)
Hoş geldin canım yeniden aramıza. Anlatsana biraz ne zaman yarışmıştın? Seninle aynı zamanda yarıştık diye hatırlıyorum sanki. Mezun olmuş muydun? Eski nickin neydi? Gönül’ müydü adın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…