Bal neden cıss tatlımafiyet olsun canım. doğum gününde cıss yemişsin biraz ama yine de daha fazla yemediğin ve kendini tuttuğun için tebrik ederim. bal da cıss ların arasında ama emzirdiğin için bişey diyemiyorum.
Bal neden cıss tatlım
Biz balı en masum tatlı olarak öğrendik
nice mutlu yıllar ikinize de
2 nota da olsa tek nota da ilk üçe girdiğimiz zaman hepsi siliniyor canım. Şükür kurtulduk cezadan.
Sabırsızlıkla bekliyorum bu detoks nasıl etki edecek diye. Sporun çok güzel maşallah.
Canım aslında tam olarak anlatamamışım ne demek istediğimi. Kötü bir niyetim olmadığını biliyorsundur zaten. Ama menülere yorum yaparken kişilerin sağlık durumlarına ve kilolarına dikkat etmemiz lazım. Konuyu uzatmakta istemiyorum aslında ama beni yanlış anladığını düşünerek açıklama yapma gereği duydum. Yoksa sen biliyorsun zaten beni
Ama az yemek iyi bir şey değillllllllllllllllll Biliyorsun dimi
Gayet güzel bir menü olmuş canım.
Tatlım diyet süresince ne kadar sağlıklı olursa olsun bal, reçel, pekmez gibi şeker içerikli yiyeceklerden uzak durmamız lazım. Makarna yasaklı listemizin en başlarındaki yiyeceklerden. Bir de menü yazarken ekmeklerimizin ve pilavlarımızın cinslerini yazıyoruz çünkü yorum yaparken bir hayli önem arz ediyorSporun harika olmuş. Su ne kadar içtin?
Hoş geldin canım aramıza. Formu doldurduğuna göre kurallarımızı da okuğudunu düşünüyorum. İnşallah sen de bizimle birlikte ideal kilona ulaşırsın. Daha önce hangi takımda nasıl yarışmıştın?
Hımmm aslında yediklerin normal ve ideal şeyler ama senin kilona göre miktarları fazla. Bu şekilde kilo vermek değilde dengelemek daha kolay olur senin açından. Fazla derken yanlış anlama mesela toplamda 6 dilim kavun yemişsin ve kavunun şeker miktarı yüksek. Üstüne bir de 1 kadeh rakı var. Daha dikkatli olman lazım. Su ve spor harika. Aslında öğün saatlerini düzeltsen bu şekilde bile kilo verebilirsin. 19:00 geç bir saat. Sana biraz fazla yükleniyorum ki biraz daha hızlı ilerleyelim.
Evet tatlım ama saf bi tatlandırıcıdır bal. Çünkü içinde sadece doğal glikoz vardır. Bu yüzdende vücudta depolama yapmaz veya farklı bi bileşen oluşturmaz. Diğer şekerler gibi bileşik şeker değildir karbonhidrat yani değildir. Diğer şekerler birçok glikozun birleşmesiyle oluşan karbonhidratlardır.tatlı olduğu için cıss. masum da olsa tatli sonuçta :)
Kızartma haricinde güzel menü. Baharat çayı nasıl oluyor canım? Su ve spor harika
Hımmm aslında yediklerin normal ve ideal şeyler ama senin kilona göre miktarları fazla. Bu şekilde kilo vermek değilde dengelemek daha kolay olur senin açından. Fazla derken yanlış anlama mesela toplamda 6 dilim kavun yemişsin ve kavunun şeker miktarı yüksek. Üstüne bir de 1 kadeh rakı var. Daha dikkatli olman lazım. Su ve spor harika. Aslında öğün saatlerini düzeltsen bu şekilde bile kilo verebilirsin. 19:00 geç bir saat. Sana biraz fazla yükleniyorum ki biraz daha hızlı ilerleyelim.
ah o kurabiyeler22 temmuz menü
Saat 08:30
Bir kk peynir
Yarım haşlanmış patates
Dımates
Bir salatalık
Saat 12:30
Filtre kahve sütlü
3 tane küçük kurabiye
Saat 18:30
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 yemek kaşığı et sote
Su çok az içebildim bugun misafirlerim vardı çok yoğundum. 1 litre falan olmuştur
22 temmuz pazar:
9.30 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1/5 simit, Menemen, peynir, salata
13.30 1/2 domates dolma, 1/4 biftek, salata
16.00 1/5 kuşbaşılı pide
19.00 üzüm, çilek ve kirazdan oluşan meyve tabağı, 1/2 haşlanmış mısır
Babam ve erkek kardeşim gelmişti biraz saçma yeme düzeni oldu ama miktarları az tuttum.
2 tlitre su
Spor 1.5 saat
22 temmuz pzar
12:00 kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
2 yumurtalı menemen
40 gr süzme peynir
3 siyah zeytin
16:00 ara öğün
1 tane haşlanmış mısır
19:30 akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak zeytınyaglı taze fasulye
1 kase ev yapımı yoğurt
Merhaba çok geç oldu ama.pazar menüm.
Kahvaltı 8
Omlet
1 kk peynir
Domates salatalık
5-6 zeytin
1 dilim buğday ekmeği
Öğlen 12
Köfte 3 tane
1 dilim buğday ekmeği
Ara
Bu olmadı biliyorum ama fıstıklı bar diye bı şey yedim
Akşam
1 dilim buğday ekmwgi
Balık az
Domates birkaç dilim
Kavun
Bugün denizdeydik k yüzden saçma sapan oldu,yarın evdeyim sorun olmayacak daha kontrollü olacak
solmez 22 temmuz pazar listem
sabah: 10.30
2 dilim tb ekmek
2 çatal omlet
3 yk y.zeytin salatası
1/2 kk peynir
şekersiz çaylar
14.30
4 yk domatesli bulgur pilavı
salata
20.00
1 levrek (malesef yağda kızarmış)
salata
ekmek yok alkol yok
22.00
şekersiz çay ve kahveler
30 dk yürüyüş
30 dk yüzme
2.5 l su
22 temmuz menü
Saat 08:30
Bir kk peynir
Yarım haşlanmış patates
Dımates
Bir salatalık
Saat 12:30
Filtre kahve sütlü
3 tane küçük kurabiye
Saat 18:30
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 yemek kaşığı et sote
Su çok az içebildim bugun misafirlerim vardı çok yoğundum. 1 litre falan olmuştur
Menümü şimdi yazabiliyorum misafir vardı
Sabah yok
Öğlen 12de
1tane küçük poğaça
Az domates
Akşam16.30
4yk bulgur pilavı
Salata
Fırında karışık sebze
1kepce mercimek çorbası
2litre su
2fincan kahve
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?