Maşallah çok iyi vermişsin canım bu sonuç cumadan beri mi 2200 verdin valla süper. Kabak detoksunu diyetisyenin mi verdi sana canım nasıl yapıyorsun
Hımm sanırım bu benim yaptığımdan ama ben mi yapamadım acaba akşam ikinci yiyisimde midem bulanmıştıYok canım diyetisyen vermedi ınstegram da görüp yaptım. Ay da 1 kere 3 gün yapılıyor. Internette 3 gün için ayrı ayrı liste var. Bu tarif internetteki listenin ilk gününün 3 gün uygulanmasi şeklinde. Perşembe başlamıştım canım
Kabak detoksu işe yarıyor demekkiBende yarın başlayayım bariYok canım diyetisyen vermedi ınstegram da görüp yaptım. Ay da 1 kere 3 gün yapılıyor. Internette 3 gün için ayrı ayrı liste var. Bu tarif internetteki listenin ilk gününün 3 gün uygulanmasi şeklinde. Perşembe başlamıştım canım
Hımm sanırım bu benim yaptığımdan ama ben mi yapamadım acaba akşam ikinci yiyisimde midem bulanmıştı
Bugün sınavım büyüktü kızlar doğum günü partisine gittim
Ve normalde koca 1 dilim pastayı götüren ben sadece oğlumun pastasından 1 çatal aldım o da tadına bakmak için.
Burada her pastayı yiyemiyoruz. Çünkü içinde alkol türevleri olabiliyor. Helal bi pasta nasıl diye baktım.
Menüm belki dünkü kadar iyi değil ama idare edicek. Çünkü eşim dakika başı plan değiştirdiği için evde mi yicen dışarda mı yicen derken. Çıksak mı evde mi dursak derken evde kapalı kaldık yine.
Aslında felaket sinirliyim ama kendime kötülük yapıp kaçamak yapmıcam
Maşallah canım şimdiden mutlu yıllarÇok yazdım ama son :)
Yarın fotoda 10 aylık olan Kızım 10 yaşına girecek. Çarşamba da ben 40 :) üst üste iki doğumgünümüz var bu hafta.
Çok yazdım ama son :)
Yarın fotoda 10 aylık olan Kızım 10 yaşına girecek. Çarşamba da ben 40 :) üst üste iki doğumgünümüz var bu hafta.
22.07.2018/ Pazar
11:30 = 1 haşlanmış yumurta
2 çeşit 1kk peynir
Domatez,salatalık,biber
4 yeşil zeytin
2 küçük dilim tam buğday ekmeği
15:00 = Orta Türk kahvesi
17:00 = 1 kase Domates çorbası
5 yk bulgur pilavı
Salata
2 dilim kavun
19:00 = 1 çay bardağı cappy portakal suyu
2 dilim kavun
2 lt su
Spor yapmadım ama bolca temizlik yaptım spor yapsam daha az yorulurdum
Kızlar nerelerdesiniz
09.15
Sirkeli su
09.45
2 dilim ekmek( 1i çemenli)
2 KB peynir
Çay
2 çatal sucuklu yumurta
5 yeşil zeytin
11.00
1 dilim karpuz
12.30
1 çatal pasta
Uçuşmak ( buraya özgü poğaça tarzı tuzlu ama mayasız hamurdan içinde kuşbaşı et ve patates oluyor 1 tane yedim üçgen olduğu için üçuşmak adı )
1 çatal tort (buraya özgü bi tatlı lor ve baldan yapılıyor az miktarda un ve şeker bulunuyor)
14.30
Sütlü kahve
1/4 yeşil elma
17.00
2 dilim çavdar ekmeği
3 kepçe mercimek çorbası
Ara öğünü atlamışım :))
19.30
1 ızgara balık
Yarım peynirli lahmacun ( bu da buraya özgü bişey)
21.30
Sütlü çay
4 ceviz
2 tatlı kaşığı bal
Yatmadan önce yeşil çay içicem
3 litre su
20 dk yürüyüş
Kızlar Dün gece ufaklık 3 e kadar uyumadı ve ben acayip acıktım
Saat 22.30 gibi tarçınlı süt içtim ama kesmedi 23.30 gibi 1 yk petmez yedim o da kesmedi 00.30 2 lokma ekmek ve peynir attım anca ondan sonra kesti.
Bunlar kaçamak sayılır mı
Saat başı emdiği için mi bilmemacayip acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?