Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Maşallah çok iyi vermişsin canım bu sonuç cumadan beri mi 2200 verdin valla süper. Kabak detoksunu diyetisyenin mi verdi sana canım nasıl yapıyorsun

Yok canım diyetisyen vermedi ınstegram da görüp yaptım. Ay da 1 kere 3 gün yapılıyor. Internette 3 gün için ayrı ayrı liste var. Bu tarif internetteki listenin ilk gününün 3 gün uygulanmasi şeklinde. Perşembe başlamıştım canım

Hımm sanırım bu benim yaptığımdan ama ben mi yapamadım acaba akşam ikinci yiyisimde midem bulanmıştı

Kabak detoksu işe yarıyor demekkiBende yarın başlayayım bari

Bugün sınavım büyüktü kızlar doğum günü partisine gittim
Ve normalde koca 1 dilim pastayı götüren ben sadece oğlumun pastasından 1 çatal aldım o da tadına bakmak için.
Burada her pastayı yiyemiyoruz. Çünkü içinde alkol türevleri olabiliyor. Helal bi pasta nasıl diye baktım.
Menüm belki dünkü kadar iyi değil ama idare edicek. Çünkü eşim dakika başı plan değiştirdiği için evde mi yicen dışarda mı yicen derken. Çıksak mı evde mi dursak derken evde kapalı kaldık yine.
Aslında felaket sinirliyim ama kendime kötülük yapıp kaçamak yapmıcam

LAydLiNe E
İnşaallah kaptanım elimden geleni yapıcam. Rabbim daha iyisini de yapmam için güç kuvvet idare nefis terbiyesi nasip etsin inşaallah.

Dün dışarda yiyecektik eşim vazcayınca eve döndük . Gideceğimiz mekanda alkol satışı başlamış diye son dk da götürmeme kararı aldı. Ve ben yine sinir .
Ondan geçe kaldı akşam yemeği kaptanım

Hımm sanırım bu benim yaptığımdan ama ben mi yapamadım acaba akşam ikinci yiyisimde midem bulanmıştı

Bilmiyorum canım. Dün kahvaltıdan sonra benim de midem bulandı ama yumurta mi çok geldi diye düşündüm bende. Kahvaltı da 2 yumurta var. Sıcakta iyi gelmemiş olabilir

Çok iyi canım yeme sakin etme kendine kötülük. Dün annem pasta yapıp getirdi. Yengem şekerpare yapmış bende hiç yemedim. Tadına bile bakmadım. Hatta yemeğini bile yemedim. Kabak yemeğimi götürmüştüm onu yedim.

İyi akşamlar kızlar,
Ben çok yorulmuşum, biraz uyudum bugün iyi oldu. Sabah bisiklet, yüzme, bir de pazara gittik bugün. Annem ve iki kızımla yazlıktayız, dün kardeşim ve babam da geldi hafta sonu için. Tüm yıl onlarla ilgilenemiyorum diye 10 gün ayırdım iyi oldu ama çok yoruldum. Annem çok titizdir, rahat etsin canı sıkılmasın kızlar çok yormasın onu diye hem gerildim hem her işe koşmaktan çok yoruldum. Yine de sabah saçlarınız çok dökülüyor diye söyleniyordu. Yemek de annem yapıyor, nefsimle mücadele ediyorum adeta. Dün erişte pilav yapmıştı ağzıma sürmedim. Çarşamba dönecekler, cuma eşim gelecek hem yemek hem düzen konusunda biraz daha rahat ederim diye düşünüyorum.

Kaptanım mesajlarını okudum alıntılayamadım ama aklımda.
Cuma yediğim makarnadan pişman oldum
Dondurma 2 top yemiştim niyetim yoktu aslında ama gece sahil yürüyüşümden kızlar ve annem isteyince nefsime yenildim.
Bal-reçel çok dikkat etmeye çalışacağım, tatilde hergün pazar kahvaltısı gibi.

Çok teşekkür ederim.

22.07.2018/ Pazar

11:30 = 1 haşlanmış yumurta
2 çeşit 1kk peynir
Domatez,salatalık,biber
4 yeşil zeytin
2 küçük dilim tam buğday ekmeği

15:00 = Orta Türk kahvesi

17:00 = 1 kase Domates çorbası
5 yk bulgur pilavı
Salata
2 dilim kavun

19:00 = 1 çay bardağı cappy portakal suyu
2 dilim kavun

2 lt su
Spor yapmadım ama bolca temizlik yaptım spor yapsam daha az yorulurdum

Çok yazdım ama son :)

Yarın fotoda 10 aylık olan Kızım 10 yaşına girecek. Çarşamba da ben 40 :) üst üste iki doğumgünümüz var bu hafta.

nice mutlu yıllar ikinize de

afiyet olsun canım. ne güzel başlıyorsun güne ama akşama olanlar oluyor. niye böyle oluyor? kavun ve meyve suyu olmamış. kavun u hem yemekte hem ara olarak yemişsin. yemekte yemeden tek ara yapsan uygun olurdu.
her gün mutlaka bir kaçamk oluyor. lütfen artık olmasın bugün son olsun. kuzenin yarın mı gelecekti. kendisine çok selam söylüyorum. kaçamak yaptırmasın sana :)

Kızlar nerelerdesiniz

kızı parka götürdük ordan eşim pazara gitti bende yürüyüş yaptım 1 saat yeni geldim eve

bugün ki menüm
kahvaltı 11:00
1 yumurtadan sucuklu yumurta
1 dilim peynir
1 siyah 1 yeşil zeytin
domates,salatalık

ara12:30
1 fincan sütlü türk kahvesi şekersiz

öğle 15:00(kahvaltı geç olunca öğünlerin saati şaştı
100 gr tavuk döner
1 dilim tam buğday ekmeği
2 salatalık

akşam 19:00
5 kaşık taze fasülye
1 kase cacık
1 dilim tam buğday ekmeği

ara 21:00
2 kaşık yoğurt

2,5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş

09.15
Sirkeli su

09.45
2 dilim ekmek( 1i çemenli)
2 KB peynir
Çay
2 çatal sucuklu yumurta
5 yeşil zeytin

11.00
1 dilim karpuz

12.30
1 çatal pasta
Uçuşmak ( buraya özgü poğaça tarzı tuzlu ama mayasız hamurdan içinde kuşbaşı et ve patates oluyor 1 tane yedim üçgen olduğu için üçuşmak adı )
1 çatal tort (buraya özgü bi tatlı lor ve baldan yapılıyor az miktarda un ve şeker bulunuyor)

14.30
Sütlü kahve
1/4 yeşil elma

17.00
2 dilim çavdar ekmeği
3 kepçe mercimek çorbası

Ara öğünü atlamışım :))

19.30
1 ızgara balık
Yarım peynirli lahmacun ( bu da buraya özgü bişey)

21.30
Sütlü çay
4 ceviz
2 tatlı kaşığı bal

Yatmadan önce yeşil çay içicem

3 litre su
20 dk yürüyüş

Kızlar Dün gece ufaklık 3 e kadar uyumadı ve ben acayip acıktım
Saat 22.30 gibi tarçınlı süt içtim ama kesmedi 23.30 gibi 1 yk petmez yedim o da kesmedi 00.30 2 lokma ekmek ve peynir attım anca ondan sonra kesti.
Bunlar kaçamak sayılır mı
Saat başı emdiği için mi bilmemacayip acıktım

afiyet olsun canım. doğum gününde cıss yemişsin biraz ama yine de daha fazla yemediğin ve kendini tuttuğun için tebrik ederim. bal da cıss ların arasında ama emzirdiğin için bişey diyemiyorum.

uyumadığı süreçte de hep emdi değil mi? bende gece emzirdikten sonra acıkırdım bişey yemeden uyuyamazdım çok iyi anlıyorum seni. bilemedim bende kaçamak sayılır mı. o saatte tabii ki hiçbişey yememek lazım ama emzirince işler değişebiliyor. LAydLiNe kaptanım siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…