Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım

Günaydın arkadaşlar sonunda gelebildim dün başımıza gelmeyen kalmadı, sabah 5’teki uçağı kaçırdık, öğlene bilet kalmamış geri döndük akşam ki uçakla geldik. Anlayacağınız uykum işim birbirine karıştı ama yemem asla dikkat ettim. Sporum eksik kaldı bir tek ama o koşuşturmayı da ona veriyorum artık

Hoşgeldin canım..ikizlerin kız mı erkek mi..bende ikiz erkek annesiyim.

2 nota da olsa tek nota da ilk üçe girdiğimiz zaman hepsi siliniyor canım. Şükür kurtulduk cezadan.
Sabırsızlıkla bekliyorum bu detoks nasıl etki edecek diye. Sporun çok güzel maşallah.
Canım aslında tam olarak anlatamamışım ne demek istediğimi. Kötü bir niyetim olmadığını biliyorsundur zaten. Ama menülere yorum yaparken kişilerin sağlık durumlarına ve kilolarına dikkat etmemiz lazım. Konuyu uzatmakta istemiyorum aslında ama beni yanlış anladığını düşünerek açıklama yapma gereği duydum. Yoksa sen biliyorsun zaten beni
Kaptanım şuan resmen az yedim diye kızıyorsun ya çok şükür limonata olmamış evet biliyorum. Suda zaten 2 lt yaptım şuana kadar
Ama az yemek iyi bir şey değillllllllllllllllll Biliyorsun dimi
Gayet güzel bir menü olmuş canım.
Tatlım diyet süresince ne kadar sağlıklı olursa olsun bal, reçel, pekmez gibi şeker içerikli yiyeceklerden uzak durmamız lazım. Makarna yasaklı listemizin en başlarındaki yiyeceklerden. Bir de menü yazarken ekmeklerimizin ve pilavlarımızın cinslerini yazıyoruz çünkü yorum yaparken bir hayli önem arz ediyor Sporun harika olmuş. Su ne kadar içtin?
Hoş geldin canım aramıza. Formu doldurduğuna göre kurallarımızı da okuğudunu düşünüyorum. İnşallah sen de bizimle birlikte ideal kilona ulaşırsın. Daha önce hangi takımda nasıl yarışmıştın?
Hımmm aslında yediklerin normal ve ideal şeyler ama senin kilona göre miktarları fazla. Bu şekilde kilo vermek değilde dengelemek daha kolay olur senin açından. Fazla derken yanlış anlama mesela toplamda 6 dilim kavun yemişsin ve kavunun şeker miktarı yüksek. Üstüne bir de 1 kadeh rakı var. Daha dikkatli olman lazım. Su ve spor harika. Aslında öğün saatlerini düzeltsen bu şekilde bile kilo verebilirsin. 19:00 geç bir saat. Sana biraz fazla yükleniyorum ki biraz daha hızlı ilerleyelim.

arkadaslar merahaba dun telefonumda problem oldu gıremedım nete gırecegım bı yer de yoktu

umarım sorun olmaz
gecen hafta kılom 73.3
bu hafta 71.8
fark:1.5 kilo
Süpersin canım.
Günaydın iyi diyelim iyi olalım,bugün çok keyifsizim hiçbir şey yiyemedim iki lokma poğaça sütlü kahve ,normalde canım sıkılınca daha çok yerdim bu sefer tam tersi oldu
Umarım keyfin yerine gelmiştir diyecektim ki sonraki mesajlarda düzeldiğini gördüm. Ne olursa olsun hiç bir şey canını sıktığına değmez. Şu hayattaki en önemli şey kendinin ve sevdiklerinin sağlığı. Sağlık olsun gerisi nasılsa halledilir.
İkramı da alta küçücük yazmış. Tam diyecektim ki harika bir menü olmuş. İkram ı görünce yuh dedim
Bugün çok kötü beslendim kabul ediyorum.

Kahvaltı iki lokma pogaca 9 da

Öğlen 12 de sütlü türk kahvesi

Ara bir dilim pasta 15 te

Akşam 18 de köfte 3 tanr ayran bir bardak
Aynen canım sağlıksız bir şekilde beslenmişsin.
Bugünkü menüm

Sabah yok

Öğlen 12 de
Yarım dilim ekmek
1dilim peynir
Domates salatalık

Akşam 17
2yk kremalı patates
Yarım tabak et kavurma

2litre su
2fincan kahve
Spor yok
Hem patates hem kremalı olmamış canım. Kahvaltın geç. Bunu sana düzeltene kadar söylemekten hiç bıkmayacağım
Off biliyorum cnm yapmam lazım
Ama kızların okulu olmayınca geç yatıyorum geç uyaniyorum
1ay sonra yapicam kahvaltı :)
1 ayda 4 kilo vermek yerine sen yerinde durmayı seçiyorsun. Bence koskoca bir aya yazık. Bırak artık tembelliği de erken kalk.
Reçel ve dondurmalar olmamış canım. Dolmalarda da büyük ihtimal biraz pirinç vardır.. Pirinçten de uzak duruyoruz diyet süresince. Akşamın da biraz geç olmuş. Sporun gayet iyi. Suyu çoğaltman lazım. Yavaş yavaş alışkanlık kazanmaya çalış. Biliyorsun ki su oldukça önemli.
Benimde iyi ama büyük oğlanla kafayı yemek üzereyim. Bir çocuk bu kadar mı mutsuz olur yapılan alınan şeylerden memnuniyetsiz olur çıldırtıyor beni cidden
Bence en büyük nedeni kıskançlık. Bir de karakter yapısı da önemli.
Akşam yemeğin çok geç olmuş. Ama eski menülerine göre şu an harika menüler yazıyorsun. Süpersin Böyle giderse her hafta garanti 1,5 kilo gidecek.
Aynı şeyleri düşünmüşüz @Birprensess in menüsünü okuyunca
Sanırım son gün dü bu gün. Bakalım ne kadar etkileyecek bu menü kilonu. Diyetisyenin haberi var mıydı? Karpuz fazla olmuş farkında olduğun gibi.
Kızartma haricinde güzel menü. Baharat çayı nasıl oluyor canım? Su ve spor harika
Uçağı kaçırınca biletleriniz yandı dimi?

Ayy gülsem mi ağlasam mi bilemedim. Şu 8leri bir görsem bayram edeceğim artık bu hafta çok çok güzel olacak inşallah

Gunaydin arkadaslar Suan turkiyedeyim Biraz sikintilarim var bikac gun giremeyecegim ama menulerime yedigime ictigime dikkat ediyorum

Biran evvel sıkıntıların biter aramiza donersin inşallah canim

Afiyet olsun canım dünün menüsü di mi bu. Bugün 22 si çünkü

Kızlar neler yapıyorsunuz ben yarim saat önce kahvaltımı yaptım malum pazar biraz geç oldu

Bizde geç yaptık kahvaltıyı yemek saatleri hep sarkti. Öğle yemeğini yeni yedim bende. Bugün ara yapmam artık. Eve döndük abimlerden çok sıcak kızı soktum banyoya direk. Birazdan dışarı çıkarız dolaşmaya

Herkese iyi pazarlarr:) bende şimdi kahvaltımı yaptım çay keyfi yapıyorumyorgunluktan ölüyorum

Afiyet olsun canım pazar günü hepimiz geç yapmisiz kahvaltıyı

Benimde yarın kuzenim geliyor beraber diyeti devam ettireceğiz çok iyi olacak inşallah. Bende biraz evi temizleyeceğim şimdi kalkıp

Kolay gelsin canim. Kuzenin gelmesi çok iyi olacak. Kaçamaklardan uzak tutsun seni.

Bir kere derece ye girince silinmesi çok iyi.

Evet içim yanmışti soğuk soğuk yedim karpuzu. Diyetin sonuçları
89.1 ile başladım
1. Gün 900 gr
2. Gün 700 gr
3. Gün 600 gr
Toplamda 2200 gitti. Diyetisyenin haberi yok salı günü olacak.

Maşallah çok iyi vermişsin canım bu sonuç cumadan beri mi 2200 verdin valla süper. Kabak detoksunu diyetisyenin mi verdi sana canım nasıl yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…