21 temmuz cmt
10.30
1 yk patlıcan biber domates kızartma
6 y.zeytin
1/2 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
14.00
Sade türk kahvesi
3 kuru kayısı
7 fındık
1 hurma
19.00
1 kase şehriyali tavuk çorba
1 dilim tb ekmeği
22.30
1 çaybardağı sütle baharat çayı
1 saat yürüyüş
1 saat denizde açılma
2.5 l su
Günaydın herkese. Hafta sonu artan kaçamak oranının bugün hiç olmaması dileğiyle bol eksili bir pazar olsun
Hoşgeldin canım..ikizlerin kız mı erkek mi..bende ikiz erkek annesiyim.Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):serap
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :3
Yaşadığınız şehir:bolu
Boyunuz :1.60
Kilonuz:73.4
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :10 ay önce doğum yaptım ikizlerim var bir ay önce diyete başladım 5kilo verdim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :doğum öncesi kiloma dönmek ve bu durum hem rahatsız ediyor hem de mutsuz
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Neden 13. Takım? :belli bir sebebi yok ama benide araniza alırsanız sevinirim
2 nota da olsa tek nota da ilk üçe girdiğimiz zaman hepsi siliniyor canım. Şükür kurtulduk cezadan.Çok sevindim. 2 notamız yok muydu yanlış mı hatırlıyorum. Ikisi için ayrı ayrı dereceye girmemiz gerektiğini düşünmüştüm. Neyse notamız olmadığına da daha çok sevindim
Afiyet olsun canım. Olmadığını biliyorsun zaten. Yarın telafi edeceğini düşünüyorum
Sabırsızlıkla bekliyorum bu detoks nasıl etki edecek diye. Sporun çok güzel maşallah.Bugün ki menum
Kahvaltı 09:30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Maydonoz
Öğle 13:00
1 tabak yoğurtlu kabak
2 ceviz
Ara 16:00
12 kiraz
4 kayısı
Akşam 19:30
1 tabak yoğurtlu kabak
2 ceviz
2,75 lt su
15 dk plates
1 saat tempolu yürüyüş
Canım aslında tam olarak anlatamamışım ne demek istediğimi. Kötü bir niyetim olmadığını biliyorsundur zaten. Ama menülere yorum yaparken kişilerin sağlık durumlarına ve kilolarına dikkat etmemiz lazım. Konuyu uzatmakta istemiyorum aslında ama beni yanlış anladığını düşünerek açıklama yapma gereği duydum. Yoksa sen biliyorsun zaten beniKaptan ben normalde yorum yapmıyorum biliyorsun.arkadaş sorduğu için yaptım. Ve özellikle dedim ki diyetisyene gitmeyeceksen siye yoksa işin uzmanları zaten iyi biliyor.ama ekmek yenerek 1 haftada 1 buçuk kilo veremez.arkadaş 1 buçuk kilo vermek istiyorum yazmış. Bende diyet yaptım ilk başlarda evet ekmeksiz yemek midemi bulandiriyordu
Neden söylemek istemiyorsun. İnsanlar diyette olunca ayipliyor mu.valla ben cümle aleme duyurdum diyette olduğumu hiç te yuksunmedim.verdiğim emeği herkes görsun..birkac tanıdığım var diyetler biliyorum nasıl kilo verdiniz diyorum bilmem hiçbı şey yapmıyoruz ki diyorlar.valla biz kilomuzdan memnuz diyorlar her gördüğümde kilo vermişler hatta biri 25 kilo vermiş.ise yürüyerek gidiyor hergün görüyoruz. Bitki çayları içiyorlar devamlı ama sorunca diyette değiliz.kendiliginden gidiyormuş. Bence hiç gerek yok bunlara.
Ama az yemek iyi bir şey değillllllllllllllllll Biliyorsun dimiKaptanım şuan resmen az yedim diye kızıyorsun ya çok şükürlimonata olmamış evet biliyorum. Suda zaten 2 lt yaptım şuana kadar
Gayet güzel bir menü olmuş canım.20 temmuz cuma menüm
10.00 kahvaltı
-5 yk yumurtasız menemen
-1/2 domates
-1 salatalık
-4 zeytin
-1 dilim tam buğday ekmek
-1 tk pekmez
16.00 ara öğün
-1 bardak günlük süt
19.00 akşam yemeği
-1 kase domates çorbası
-3 köfte
-1/2 domates
-2 dilim tam buğday ekmek
2.5 litre su
Tatil öncesi temizlik ve ütü vs. olaylarına girdim ancak 20 dk egzersiz yapabildim. Gerçi o kadar koşturdum ki anca oturabildim zaten
Tatlım diyet süresince ne kadar sağlıklı olursa olsun bal, reçel, pekmez gibi şeker içerikli yiyeceklerden uzak durmamız lazım. Makarna yasaklı listemizin en başlarındaki yiyeceklerden. Bir de menü yazarken ekmeklerimizin ve pilavlarımızın cinslerini yazıyoruz çünkü yorum yaparken bir hayli önem arz ediyorMenümü de yazayım.
Sabah: 1 dl ekmek, peynir, omlet, domates, salatalık. 1 çay kaşığı bal.
Öğlen: 4 yk kıymalı makarna, 2 yk yoğurt
Ara: sütlü kahve
Akşam: 1 kabak, 1 domates dolması (etli), 1 yk yoğurt, 1/2 dl ekmek
Spor: 1 saat 20 dk.
İyi bir başlangıç oldu. Daha iyi olacak.
Yorumlarınız yardımcı olacaktır, diyet yapmayı, sağlıklı beslenmeyi unutmuşum yollar içerisinde
Hoş geldin canım aramıza. Formu doldurduğuna göre kurallarımızı da okuğudunu düşünüyorum. İnşallah sen de bizimle birlikte ideal kilona ulaşırsın. Daha önce hangi takımda nasıl yarışmıştın?Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):serap
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :3
Yaşadığınız şehir:bolu
Boyunuz :1.60
Kilonuz:73.4
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :10 ay önce doğum yaptım ikizlerim var bir ay önce diyete başladım 5kilo verdim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :doğum öncesi kiloma dönmek ve bu durum hem rahatsız ediyor hem de mutsuz
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Neden 13. Takım? :belli bir sebebi yok ama benide araniza alırsanız sevinirim
Hımmm aslında yediklerin normal ve ideal şeyler ama senin kilona göre miktarları fazla. Bu şekilde kilo vermek değilde dengelemek daha kolay olur senin açından. Fazla derken yanlış anlama mesela toplamda 6 dilim kavun yemişsin ve kavunun şeker miktarı yüksek. Üstüne bir de 1 kadeh rakı var. Daha dikkatli olman lazım. Su ve spor harika. Aslında öğün saatlerini düzeltsen bu şekilde bile kilo verebilirsin. 19:00 geç bir saat. Sana biraz fazla yükleniyorum ki biraz daha hızlı ilerleyelim.20 temmuz cuma
10.30
1 dilim dukan ekmek
10 y.zeytin
1 kk çökelek
Söğüş domates salatalık
3 dilim kavun
14.30
1 lahmacun
Yağsız salata
19.00
1 şiş kuşbaşı
1 şiş adana
1 kadeh rakı
3 dilim kavun
3 l su
30 dk yürüyüş
30 dk yüzme
Süpersin canım.arkadaslar merahaba dun telefonumda problem oldu gıremedım nete gırecegım bı yer de yoktu
umarım sorun olmaz
gecen hafta kılom 73.3
bu hafta 71.8
fark:1.5 kilo
Umarım keyfin yerine gelmiştir diyecektim ki sonraki mesajlarda düzeldiğini gördüm. Ne olursa olsun hiç bir şey canını sıktığına değmez. Şu hayattaki en önemli şey kendinin ve sevdiklerinin sağlığı. Sağlık olsun gerisi nasılsa halledilir.Günaydın iyi diyelim iyi olalım,bugün çok keyifsizim hiçbir şey yiyemedim iki lokma poğaça sütlü kahve ,normalde canım sıkılınca daha çok yerdim bu sefer tam tersi oldu
İkramı da alta küçücük yazmış. Tam diyecektim ki harika bir menü olmuş. İkram ı görünce yuh dedim21.07.2018/Cumartesi
10:00 = 1 haşlanmış yumurta
2 çeşit 1kk peynir
Domatez,Salatalık,Çarliston biber
4 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
11:45 = Orta türk kahvesi
13:00 = 1 kase Domates çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
18:20=Yumurta, peynir, zeytin, biber, Salatalık, kavun, 1.5 küçük dilim normal ekmek
2 lt su. 1 paket ikram bisküvi
Spor olarak yüzmek
Aynen canım sağlıksız bir şekilde beslenmişsin.Bugün çok kötü beslendim kabul ediyorum.
Kahvaltı iki lokma pogaca 9 da
Öğlen 12 de sütlü türk kahvesi
Ara bir dilim pasta 15 te
Akşam 18 de köfte 3 tanr ayran bir bardak
Hem patates hem kremalı olmamış canım. Kahvaltın geç. Bunu sana düzeltene kadar söylemekten hiç bıkmayacağımBugünkü menüm
Sabah yok
Öğlen 12 de
Yarım dilim ekmek
1dilim peynir
Domates salatalık
Akşam 17
2yk kremalı patates
Yarım tabak et kavurma
2litre su
2fincan kahve
Spor yok
1 ayda 4 kilo vermek yerine sen yerinde durmayı seçiyorsun. Bence koskoca bir aya yazık. Bırak artık tembelliği de erken kalk.Off biliyorum cnm yapmam lazım
Ama kızların okulu olmayınca geç yatıyorum geç uyaniyorum
1ay sonra yapicam kahvaltı :)
Reçel ve dondurmalar olmamış canım. Dolmalarda da büyük ihtimal biraz pirinç vardır.. Pirinçten de uzak duruyoruz diyet süresince. Akşamın da biraz geç olmuş. Sporun gayet iyi. Suyu çoğaltman lazım. Yavaş yavaş alışkanlık kazanmaya çalış. Biliyorsun ki su oldukça önemli.Ben de menümü yazayım:
9.30: 1 yumurta, peynir, domates salatalık 1 dl bol tahıllı ekmek, 2 çay kaşığı reçel
12.30: 1 domates 2 kabak dolma, 1/2 dl bol tahıllı ekmek
15.00: Türk kahvesi (orta) 6 üzüm tanesi
18:00 nescafe (sadece sütle)
20.00: inçe 1 dl antrikot, salata
21.00: 2 top dondurma.
1 tl su şimdiye kadar, içmeye devam ediyorum.
1 saat 10 dk spor
5 saat havuzda kaldım, biraz yüzme biraz oyun.
Bence en büyük nedeni kıskançlık. Bir de karakter yapısı da önemli.Benimde iyi ama büyük oğlanla kafayı yemek üzereyim. Bir çocuk bu kadar mı mutsuz olur yapılan alınan şeylerden memnuniyetsiz olur çıldırtıyor beni cidden
Akşam yemeğin çok geç olmuş. Ama eski menülerine göre şu an harika menüler yazıyorsun. Süpersin09.15
Sirkeli su
09.45
1 yumurtalı lorlu salata
Sütlü çay
2 dilim çavdar ekmeği ( 1 tanesi ev yapımı çemenli)
12.30
1/4 yeşil elma
Sütlü kahve
1 hurma
15.00
1 sebzeli tavuk tek but
1 kupa Kefir
2 dilim çavdar ekmeği
17.00
2 tatlı kaşığı bal
3 ceviz
20.30
Salçalı kıymalı yumurta ( 2 yumurta)
Maydanoz
1 kupa kefir
2 dilim çavdar ekmeği
20 dk Leslie
10 dk kol
Yarım saat ev toparlama
3 lt su
Aynı şeyleri düşünmüşüz @Birprensess in menüsünü okuyuncaAfiyet olsun canım. Okurken uzun zamandan beri en iyi menüsü diye düşünüyordum ki sonda ki bir paket bisküvi işi bozdu. Keşke bir paket yerine içinden bir tane yemiş olsaydin.
Afiyet olsun canım. Bazen oluyor böyle. Eşin le toparlamissiniz zaten. Yarın menün de güzel olur eminim.
Afiyet olsun canım. Kremalı patates olmamış.
Afiyet olsun canım dondurma hariç güzel menün.
Bir sıkıntısı vardır canım. Kaç yaşındaydı. Konuş onunla. Onu da mutlu edecek bir şeyler vardır mutlaka
Afiyet olsun canım güzel menün
Sanırım son gün dü bu gün. Bakalım ne kadar etkileyecek bu menü kilonu. Diyetisyenin haberi var mıydı? Karpuz fazla olmuş farkında olduğun gibi.Bugün ki menum
Kahvaltı 09:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Maydonoz
Öğle 12:00
1 tabak yoğurtlu kabak
2 ceviz
Ara 15:00
1 küçük muz
4 kayısı
Aksam 19:00
1 tabak yoğurtlu kabak
2 ceviz
2 dilim karpuz
2,5 lt su
Spor yok
Kızartma haricinde güzel menü. Baharat çayı nasıl oluyor canım? Su ve spor harika21 temmuz cmt
10.30
1 yk patlıcan biber domates kızartma
6 y.zeytin
1/2 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
14.00
Sade türk kahvesi
3 kuru kayısı
7 fındık
1 hurma
19.00
1 kase şehriyali tavuk çorba
1 dilim tb ekmeği
22.30
1 çaybardağı sütle baharat çayı
1 saat yürüyüş
1 saat denizde açılma
2.5 l su
Uçağı kaçırınca biletleriniz yandı dimi?Günaydın arkadaşlar sonunda gelebildimdün başımıza gelmeyen kalmadı, sabah 5’teki uçağı kaçırdık, öğlene bilet kalmamış geri döndük akşam ki uçakla geldik. Anlayacağınız uykum işim birbirine karıştı ama yemem asla dikkat ettim. Sporum eksik kaldı bir tek ama o koşuşturmayı da ona veriyorum artık
Ayy gülsem mi ağlasam mi bilemedim. Şu 8leri bir görsem bayram edeceğim artık bu hafta çok çok güzel olacak inşallahSüpersin canım.
Umarım keyfin yerine gelmiştir diyecektim ki sonraki mesajlarda düzeldiğini gördüm. Ne olursa olsun hiç bir şey canını sıktığına değmez. Şu hayattaki en önemli şey kendinin ve sevdiklerinin sağlığı. Sağlık olsun gerisi nasılsa halledilir.
İkramı da alta küçücük yazmış. Tam diyecektim ki harika bir menü olmuş. İkram ı görünce yuh dedim
Aynen canım sağlıksız bir şekilde beslenmişsin.
Hem patates hem kremalı olmamış canım. Kahvaltın geç. Bunu sana düzeltene kadar söylemekten hiç bıkmayacağım
1 ayda 4 kilo vermek yerine sen yerinde durmayı seçiyorsun. Bence koskoca bir aya yazık. Bırak artık tembelliği de erken kalk.
Reçel ve dondurmalar olmamış canım. Dolmalarda da büyük ihtimal biraz pirinç vardır.. Pirinçten de uzak duruyoruz diyet süresince. Akşamın da biraz geç olmuş. Sporun gayet iyi. Suyu çoğaltman lazım. Yavaş yavaş alışkanlık kazanmaya çalış. Biliyorsun ki su oldukça önemli.
Bence en büyük nedeni kıskançlık. Bir de karakter yapısı da önemli.
Akşam yemeğin çok geç olmuş. Ama eski menülerine göre şu an harika menüler yazıyorsun. SüpersinBöyle giderse her hafta garanti 1,5 kilo gidecek.
Aynı şeyleri düşünmüşüz @Birprensess in menüsünü okuyunca
Sanırım son gün dü bu gün. Bakalım ne kadar etkileyecek bu menü kilonu. Diyetisyenin haberi var mıydı? Karpuz fazla olmuş farkında olduğun gibi.
Kızartma haricinde güzel menü. Baharat çayı nasıl oluyor canım? Su ve spor harika
Uçağı kaçırınca biletleriniz yandı dimi?
Gunaydin arkadaslar Suan turkiyedeyim Biraz sikintilarim var bikac gun giremeyecegim ama menulerime yedigime ictigime dikkat ediyorum
22 temmuz menüm
08.30 kahvaltı
-1 dilim tam buğday ekmek
- 1/2 domates
-1 salatalık
-1 kk beyaz peynir
-4 siyah zeytin
15.00 ara öğün
-1 bardak sür
18.30 akşam yemeği
-2 küçük parça Tavuk külbastı
2,5 lt su
Kızlar neler yapıyorsunuz ben yarim saat önce kahvaltımı yaptım malum pazar biraz geç oldu
Herkese iyi pazarlarr:) bende şimdi kahvaltımı yaptım çay keyfi yapıyorumyorgunluktan ölüyorum
Benimde yarın kuzenim geliyor beraber diyeti devam ettireceğiz çok iyi olacak inşallah. Bende biraz evi temizleyeceğim şimdi kalkıp
2 nota da olsa tek nota da ilk üçe girdiğimiz zaman hepsi siliniyor canım. Şükür kurtulduk cezadan.
Sabırsızlıkla bekliyorum bu detoks nasıl etki edecek diye. Sporun çok güzel maşallah.
Canım aslında tam olarak anlatamamışım ne demek istediğimi. Kötü bir niyetim olmadığını biliyorsundur zaten. Ama menülere yorum yaparken kişilerin sağlık durumlarına ve kilolarına dikkat etmemiz lazım. Konuyu uzatmakta istemiyorum aslında ama beni yanlış anladığını düşünerek açıklama yapma gereği duydum. Yoksa sen biliyorsun zaten beni
Ama az yemek iyi bir şey değillllllllllllllllll Biliyorsun dimi
Gayet güzel bir menü olmuş canım.
Tatlım diyet süresince ne kadar sağlıklı olursa olsun bal, reçel, pekmez gibi şeker içerikli yiyeceklerden uzak durmamız lazım. Makarna yasaklı listemizin en başlarındaki yiyeceklerden. Bir de menü yazarken ekmeklerimizin ve pilavlarımızın cinslerini yazıyoruz çünkü yorum yaparken bir hayli önem arz ediyorSporun harika olmuş. Su ne kadar içtin?
Hoş geldin canım aramıza. Formu doldurduğuna göre kurallarımızı da okuğudunu düşünüyorum. İnşallah sen de bizimle birlikte ideal kilona ulaşırsın. Daha önce hangi takımda nasıl yarışmıştın?
Hımmm aslında yediklerin normal ve ideal şeyler ama senin kilona göre miktarları fazla. Bu şekilde kilo vermek değilde dengelemek daha kolay olur senin açından. Fazla derken yanlış anlama mesela toplamda 6 dilim kavun yemişsin ve kavunun şeker miktarı yüksek. Üstüne bir de 1 kadeh rakı var. Daha dikkatli olman lazım. Su ve spor harika. Aslında öğün saatlerini düzeltsen bu şekilde bile kilo verebilirsin. 19:00 geç bir saat. Sana biraz fazla yükleniyorum ki biraz daha hızlı ilerleyelim.
Süpersin canım.
Umarım keyfin yerine gelmiştir diyecektim ki sonraki mesajlarda düzeldiğini gördüm. Ne olursa olsun hiç bir şey canını sıktığına değmez. Şu hayattaki en önemli şey kendinin ve sevdiklerinin sağlığı. Sağlık olsun gerisi nasılsa halledilir.
İkramı da alta küçücük yazmış. Tam diyecektim ki harika bir menü olmuş. İkram ı görünce yuh dedim
Aynen canım sağlıksız bir şekilde beslenmişsin.
Hem patates hem kremalı olmamış canım. Kahvaltın geç. Bunu sana düzeltene kadar söylemekten hiç bıkmayacağım
1 ayda 4 kilo vermek yerine sen yerinde durmayı seçiyorsun. Bence koskoca bir aya yazık. Bırak artık tembelliği de erken kalk.
Reçel ve dondurmalar olmamış canım. Dolmalarda da büyük ihtimal biraz pirinç vardır.. Pirinçten de uzak duruyoruz diyet süresince. Akşamın da biraz geç olmuş. Sporun gayet iyi. Suyu çoğaltman lazım. Yavaş yavaş alışkanlık kazanmaya çalış. Biliyorsun ki su oldukça önemli.
Bence en büyük nedeni kıskançlık. Bir de karakter yapısı da önemli.
Akşam yemeğin çok geç olmuş. Ama eski menülerine göre şu an harika menüler yazıyorsun. SüpersinBöyle giderse her hafta garanti 1,5 kilo gidecek.
Aynı şeyleri düşünmüşüz @Birprensess in menüsünü okuyunca
Sanırım son gün dü bu gün. Bakalım ne kadar etkileyecek bu menü kilonu. Diyetisyenin haberi var mıydı? Karpuz fazla olmuş farkında olduğun gibi.
Kızartma haricinde güzel menü. Baharat çayı nasıl oluyor canım? Su ve spor harika
Uçağı kaçırınca biletleriniz yandı dimi?
Maşallah çok iyi vermişsin canım bu sonuç cumadan beri mi 2200 verdin valla süper. Kabak detoksunu diyetisyenin mi verdi sana canım nasıl yapıyorsunBiran evvel sıkıntıların biter aramiza donersin inşallah canim
Afiyet olsun canım dünün menüsü di mi bu. Bugün 22 si çünkü
Bizde geç yaptık kahvaltıyı yemek saatleri hep sarkti. Öğle yemeğini yeni yedim bende. Bugün ara yapmam artık. Eve döndük abimlerden çok sıcak kızı soktum banyoya direk. Birazdan dışarı çıkarız dolaşmaya
Afiyet olsun canım pazar günü hepimiz geç yapmisiz kahvaltıyı
Kolay gelsin canim. Kuzenin gelmesi çok iyi olacak. Kaçamaklardan uzak tutsun seni.
Bir kere derece ye girince silinmesi çok iyi.
Evet içim yanmışti soğuk soğuk yedim karpuzu. Diyetin sonuçları
89.1 ile başladım
1. Gün 900 gr
2. Gün 700 gr
3. Gün 600 gr
Toplamda 2200 gitti. Diyetisyenin haberi yok salı günü olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?