ananas bende çok severim yoğurtla birlikte tükettiğimde bende iyi wc çalıştırıyorKalktigimdan beri mutfaktayim. Kendime ayrı eşime ayri yemekler yaptım. Kızıma da çorba yaptım. Anca bitti. Dışarı çıkacağım şimdi. Pazar var bugün ananas alacağım. Pazardakilerin makinası var kabuğunu temizliyor iyi oluyor. Hem bi yürüyüş de yapmış olurum. Akşam üstü tekrar çıkacağım yürüyüş için.
Haklisin canim ama cocukla tek basima cok zor oldu inan. Annemle yengem geldi sağolsunlar toparliyorlar smdi yarin nakliye gelicek insallah cookk isim varrr hatta ben 1 haftalik izine ayrilsam bile yeridir yani o kadar yogunumcanım toparlanamadın mı hala 4 gündür menü yazmıyorsun. bugün 5. gün olacak. bu kadar uzak kalma takımdan gel biran evvel.
Canım ev mı taşıyorsun,kolay gelsin. İki ay önce de ben taşındım. Üç çocukla çok ama çok zordu tek başıma. Apar topar toparlandıgim için yerlwsmem çok zor olsuHaklisin canim ama cocukla tek basima cok zor oldu inan. Annemle yengem geldi sağolsunlar toparliyorlar smdi yarin nakliye gelicek insallah cookk isim varrr hatta ben 1 haftalik izine ayrilsam bile yeridir yani o kadar yogunum
Baya işe yaramış demekki canım. MaşallahGünaydın canlarimbugun cokk ama çok mutluyum,kabak diyeti ikinci gundeyim,işe yarıyor mu diye kontrol ettim kilomu .dün sabah bir önceki akşam yuzunden kilom 69 du. Bu sabah işe 67.8 cok uzun zaman sonra 67 leri görmek beni çok ama çok mutlu etti.aksam biraz acıktım ama yemedim iyiki yememisim.yike.zayif olmak,yine gerçekten ama gerçekten iyi hissetmek istiyorum.ozgurce giyinmek,oram buram çıktı derdi olmadan giyinmek istiyorum.
İyiki takimdayim benim için çok iyi oldu, seviyorum hepinizi
canım kolay gelsin taşınmak zor ama bi o kadarda iyi oluyor ben taşınırken evde ne var ne yok atıyorum ev hafifliyorHaklisin canim ama cocukla tek basima cok zor oldu inan. Annemle yengem geldi sağolsunlar toparliyorlar smdi yarin nakliye gelicek insallah cookk isim varrr hatta ben 1 haftalik izine ayrilsam bile yeridir yani o kadar yogunum
Hayır olsun canım. Bende dükkana indim yemek yedik kuzenim gitti falan eve geldim kendimi çok halsiz hissettim kolum kanadım kırılmış sanki. Şimdi duş alıp yatıcam birazdün gece rüyamda üstümde gelinlikle ortalık topladım ve pirinç pilavı yaptım.
sonra uyandım tekrar uyudum ve aynı rüyaya devam ettim.
annemler gelmiş güya ortalığı toplamaya söylendim onlara ben üstümde gelinlikle ortalığı topladım şunları şunları yaptım diye.
bugün de uyudum ya yine rüyamda pilav yapıyordum ama şehriyeleri yanıyordu ki uyandım.
tabirlere baktım iyi şeyler yazıyor hep. hayır olsun bakalım
Hayır olsun canım. Bende dükkana indim yemek yedik kuzenim gitti falan eve geldim kendimi çok halsiz hissettim kolum kanadım kırılmış sanki. Şimdi duş alıp yatıcam biraz
Canım afiyet olsun ama çok çok sağlıksız olmuş çok az yemissinMerhaba arkadaslar Nasilsiniz ben sikintilarimi birazda olsun hhallettim araniza dondum
Bugun ki menum
9:00
2 hasl yum beyazi
12:00
1 seftali
15:00
Ekmek Arasi salatalik domates 5 zeytin
Su 3 lt
Yesil cay 3 bardak
Spor 1 Saat yuruyus
Merhaba arkadaslar Nasilsiniz ben sikintilarimi birazda olsun hhallettim araniza dondum
Bugun ki menum
9:00
2 hasl yum beyazi
12:00
1 seftali
15:00
Ekmek Arasi salatalik domates 5 zeytin
Su 3 lt
Yesil cay 3 bardak
Spor 1 Saat yuruyus
25.07.2018/Çarşamba
11:30 = Yumurta, menemen
1 tane köfte, sucuk
Biber,domates,2 zeytin, 1kk peynir
Çay, 2 dilim tam buğday ekmeği
17:00 = 1 tabak Tavuklu patates (fırında)
Bir avuç içi kadar buğday ekmeği
1.5 lt su biraz yürüyüş
Hemen fırsar bulmuşken menümü yazıyorum
11.00 kahvaltı
-4 yk menemen
-1 dilim tam buğday ekmek
-1 kk beyaz peynir
-4 zeytin
16.30 ara öğün
-1 orta boy kırmızı erik
18.30 akşam yemeği
-1,5 kase tarhana çorbası
-1 dilim tam buğday ekmek
3,5 lt su
1 saat yüzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?