Artık bu hafta gorucem hatta pazartesi bile görebilirim kendimden çok eminim bu sefer inşallah Allah utandırmasın. 3 haftadır resmen göremedim gitti ama keşke diyorum kışın başlasaydım şimdiye yarılamıştım yolumu. Yazın tatil deniz misafir derken herkese ayrı ayrı şeyler hazırlamak dışarda ne yiyeceğini şaşırmak çok zorluyor. Ama Olsun sonuç olarak çok şükür ki 6.7 kg fazlaliktan kurtuldum bu grup sizler veLAydLiNe olmasaydi bunuda yapamazdım. Bi bu kadar daha versem rahatlıcam
3.olmusuz kızlar,tebrikler
Kızlar benim şimdi iş yerinden çıkmam lazım. @polokey2244 hala bildirim yapmadı. İki kez bildirim yapmayan diskalifiye oluyor. İnşallah gelir yapar. Telefonu açık ama ne geri döndü ne de mesajım ulaştı. Listeyi ben buraya bırakıyorum. Ankara'ya gideceğim için yolda olacağım. Saat 18:00 de hakem teknik toplantım var. Listeyi paylaşmaya çalışırım. Ola ki paylaşamazsam saat 20:00 den önce birinin listeyi paylaşım alanına taşıması lazım.
@ada81 @solmez kızlar takipte olun lütfen. Başka bilen varsa o da taşıyabilir. Herkeste numaram var. Bir sıkıntı çıkarsa telefonumdan ulaşabilirsiniz.
ada81 solmez neden etiket yapamıyorum acaba
Birşey söyleyeceğim ama gülmeyin
Sanki denize girince kilom artıyor
Sünger gibi su çekiyorum herhal
Neyse... hafta içi 58.9 gördüm gibi ama bugün 59.00 idi kilom. Yine De Güzel..600 G Gitmiş
Sabah 1.5 Saat Denizdeydim.
Kahvaltı sofrasını kaldırıyorken komşum kahveye geldi. Onlara kahve ikram ederken biri daha. Sonra 2 kişi ilave. Topluca Kalkıyorlarken bu sefer bir başka komşum. Derken Kızım geldi arkadaşıyla. Onlara Yemek Hazırla... bu arada telefon da üst katta. Saat 15 olmuş farkında değilim
İnşallah çok geç kalmamışımdır
Herşey yedim ondan yazmadım canım . Buraya geleli 1 ay oldu ve geldiğim noktadayım.Tebrikler canim.
Diyetisyen işini erteleme canım. Kurtul artık 90 lardan
Tebrikler canim
Wc den sonra tekrar tartıl canım. Cikamayinca farkediyor.
Evet canım niye böyle oldu iyi gidiyordun aslında. Son iki günde menü yazmadın diye hatırlıyorum. Neler yedin bakalım?
Tebrikler canim haftaya daha iyi olacak inşallah
Herşey yedim ondan yazmadım canım . Buraya geleli 1 ay oldu ve geldiğim noktadayım.
Ne güzel motive olmuştum iki haftadır herşey güzel gidiyordu . Koptu yine .
Canim takip ediyorum ama saat 18.15 den sonra evde olmayacam cepten tasiyamiyorum listeyi o saate kadar polokey bildirirse sana haber veriririm hemen olur mu ?Kızlar benim şimdi iş yerinden çıkmam lazım. @polokey2244 hala bildirim yapmadı. İki kez bildirim yapmayan diskalifiye oluyor. İnşallah gelir yapar. Telefonu açık ama ne geri döndü ne de mesajım ulaştı. Listeyi ben buraya bırakıyorum. Ankara'ya gideceğim için yolda olacağım. Saat 18:00 de hakem teknik toplantım var. Listeyi paylaşmaya çalışırım. Ola ki paylaşamazsam saat 20:00 den önce birinin listeyi paylaşım alanına taşıması lazım.
@ada81 @solmez kızlar takipte olun lütfen. Başka bilen varsa o da taşıyabilir. Herkeste numaram var. Bir sıkıntı çıkarsa telefonumdan ulaşabilirsiniz.
ada81 solmez neden etiket yapamıyorum acaba
Kız su mu yuttunBirşey söyleyeceğim ama gülmeyin
Sanki denize girince kilom artıyor
Sünger gibi su çekiyorum herhal
Neyse... hafta içi 58.9 gördüm gibi ama bugün 59.00 idi kilom. Yine De Güzel..600 G Gitmiş
Sabah 1.5 Saat Denizdeydim.
Kahvaltı sofrasını kaldırıyorken komşum kahveye geldi. Onlara kahve ikram ederken biri daha. Sonra 2 kişi ilave. Topluca Kalkıyorlarken bu sefer bir başka komşum. Derken Kızım geldi arkadaşıyla. Onlara Yemek Hazırla... bu arada telefon da üst katta. Saat 15 olmuş farkında değilim
İnşallah çok geç kalmamışımdır
Canim o hatayi bende yaptim...uzaklastim toparlayamadim sonra bak ne guzel bi ara 69larda geziyordum simdi 71.5 oldum hemde kısa surede bayramda 69lardaydim...Herşey yedim ondan yazmadım canım . Buraya geleli 1 ay oldu ve geldiğim noktadayım.
Ne güzel motive olmuştum iki haftadır herşey güzel gidiyordu . Koptu yine .
Canim takip ediyorum ama saat 18.15 den sonra evde olmayacam cepten tasiyamiyorum listeyi o saate kadar polokey bildirirse sana haber veriririm hemen olur mu ?
Sağol canım , merak ettim polokeyiben taşırım canım sıkıntı yok. belki bize gerek kalmazLAydLiNe taşır. fırsatı olmazsa ben hallederim
Sağol canım , merak ettim polokeyi
Insallah yoksa diskalifiye olacak sanırım...evini taşıyacaktı yoğundu ama inşallah bi uğrayıp bildirimini yapar
Tmm cnm yazıcamNe yersen ye yaz canım. Bazen sadece buraya yazıyor olmak bile durdurabiliyor insanı. Bir gün bozdun diye hemen diyetten kopma olmaz. Bugün kaldığın yerden devam et canım. Hepimiz İnsanız arada nefsimize uyuyoruz ama tamamen bırakırsak olmaz
Afiyet olsun canım ben beğendim menünü az olmuş ekmek yok doyduysan ne mutlu sanaBugün menum
Menemen 6-7kasik kadar
İki dilim beyaz peynir
5tabe yeşil zeytin
Öğlen dondurma
Akşam 18 30
4kofte bir kase salata
20dakika zumba
2litrr su
Tmm cnm yazıcam
3 boy pizza de yesem yazıcam.
İnşaallah yemem :))
Bugün menum
Menemen 6-7kasik kadar
İki dilim beyaz peynir
5tabe yeşil zeytin
Öğlen dondurma
Akşam 18 30
4kofte bir kase salata
20dakika zumba
2litrr su
***13.TAKIM 579. ETAP***
polekey2244(62.5///%)Bildirimde bulunmadı.
merryangel (68.7/67.7/1/%1.46)
solmez (88.2/86.9/1.3/%1.50)
Birprensess (95.5/95.6/-0.1/%-0.10)
Latiska (59.6/59/0.6/%1.01)
13. Takım ortalaması: %0,774
Teşekkürler tutuyorum kendimi kaybetmemek icin giydiğim elbisenin yakışması hayaliyleTebrikler canim
Canım şu an açikmadim,ekmeksiz yemeye de alıştım çünkü kabak detoksu da hiç ekmek yemedim üç gub,bünye alisiyor bir süre sonraAfiyet olsun canım ben beğendim menünü az olmuş ekmek yok doyduysan ne mutlu sana
Bugün takım çok hareketli ne güzel,her gün böyle olsa harika olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?