Günaydın...Dukan diyetinin olmazsa olmazıdır zero kola çünkü neredeyse birtek onu icmemize izin verirler
Dukan diyetinin olmazsa olmazıdır zero kola çünkü neredeyse birtek onu icmemize izin verirler
Bence onuda içme canim diyet icin degil saglikli degil biz 6 yildir evimize gazli içecek almiyoruz ben zaten hic sevmem icmezdim esim 2 yıl icti bakti ben icmiyorum vazgecti oda ...Dukan diyetinin olmazsa olmazıdır zero kola çünkü neredeyse birtek onu icmemize izin verirler
Canim menulerin guzel diyetisyen menusu oldugu icin ben yorum yapmiyorum yoksa hep okuyorum menulerini afiyet olsun...sporda harika27 temmuz cuma menüm
kahvaltı 09.00
1 dilim ananas
3 ceviz
ara 12:00
orta şekerli türk kahvesi(komşuya geçmiştim sormadan yapmış yine şekerli)
öğle yemeği 13:30
7 kaşık etli türlü
1 bardak ayran(semizotu,maydonoz,dereotu ve naneli)
1 dilim çavdar ekmeği
ara 16:00
büyük fincan sütlü türk kahvesi şekersiz
akşam 19:00
8 kaşık mantar sote
4 kaşık yoğurt
3 kaşık bulgur pilavı
ara 21:30
1 su bardağı yoğurt(zencefil ve zerdeçallı)
2,5 lt su
100 ip atlama
20 dk lesslie
15dk plates
Kolay gelsin kaptanimGünaydın kızlar
Dün tebrik edemedim kusura bakmayın. Şimdi edeyim. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Ben bütün gün havuzda yarışta olacağım o yüzden gelemeyeceğim. Merak etmeyin olur mu
Bende oyleyim bir lokma ile basliyor sonrasi geliyor... benimki tam kısır döngü bir cikolata yersem ardindan canim ekmek peynir tuzlu sey yeme istegi geliyor onu yiyince biraz zaman gecince tekrar tatli istiyor.. ama eger agzimi surmezsem sorun yok..Cola fanta içmemeye çalışıyorum.sunu fark ettim kendimde bir yudum,bir lokma ile durmuyorym ben. Bir kaşık yedim diyelim kesin devamı geliyor.13temmuzda diyete başladım.kilom 69.5civarindaydi.simdiye kadar arada kacamaklarla 67.3e kadar düştüm. Bu hafta hiç hata yapmak istemiyorum.atalarda yediğim bir gofret bile alt üst ediyor her şeyi.karatay da leptin hormonu dan bahsediliyor.o hormonun çalışması için 4-5saat aralıklarla yemek gerekirmiş.be . sık sık bir şeyler yediğim için olmuyor sanırım. Bu hafta Karatay diyeti deneyecegim. Sabah güzel bir kahvalyi.oglen yok bugün çünkü geç kalktım ve akşam sebze ve et.ekmek yok bol su ve yuruyus
Ben dukan diyeti yapmıyorum canım içmiyorum da zatenBence onuda içme canim diyet icin degil saglikli degil biz 6 yildir evimize gazli içecek almiyoruz ben zaten hic sevmem icmezdim esim 2 yıl icti bakti ben icmiyorum vazgecti oda ...
Cola fanta içmemeye çalışıyorum.sunu fark ettim kendimde bir yudum,bir lokma ile durmuyorym ben. Bir kaşık yedim diyelim kesin devamı geliyor.13temmuzda diyete başladım.kilom 69.5civarindaydi.simdiye kadar arada kacamaklarla 67.3e kadar düştüm. Bu hafta hiç hata yapmak istemiyorum.atalarda yediğim bir gofret bile alt üst ediyor her şeyi.karatay da leptin hormonu dan bahsediliyor.o hormonun çalışması için 4-5saat aralıklarla yemek gerekirmiş.be . sık sık bir şeyler yediğim için olmuyor sanırım. Bu hafta Karatay diyeti deneyecegim. Sabah güzel bir kahvalyi.oglen yok bugün çünkü geç kalktım ve akşam sebze ve et.ekmek yok bol su ve yuruyus
Gunaydin kizlar mutlu hafta sonlari ,
1 tabak barbunya yiyip tartida eksi çıkmanın keyfini yasiyorum suan sevdim bu karatay diyetini)
Canim menulerin guzel diyetisyen menusu oldugu icin ben yorum yapmiyorum yoksa hep okuyorum menulerini afiyet olsun...sporda harika
Kizlar gerçekten cok özür dilerim hepinizden. Taşınırken telefonumu kaybettim 3 gündür telefonsuzdum. Bebegim küçük olduğu içinde hep sessizdeydiinternetin altyapisi kurulacakmis 2 ay internetsizim uf bildirim yapamadim ama butun gün icim icimi yedi resmen. Umarim diskalifiye olmam daha biraz once buldum telefonumu
Neden böyle birşey yapıyorsun kendine canım bu nasıl bir menü 1 tane bile yemek yokArkadaşlar merhaba dün kı menumu yazmayı unutmuşum galıba
10.00
Yulaf sut üzüm tanecıklerı
12:00
Şeftali
15.00
Herbalife Shake
18.30
Yulaf sut üzüm tanesi
1 saat 30 dakıka yuruyus
3 lt su
Arkadaşlar merhaba dün kı menumu yazmayı unutmuşum galıba
10.00
Şeftali
15.00
Herbalife Shake
18.30
Yulaf sut üzüm tanesi
1 saat 30 dakıka yuruyus
3 lt su
Canim sagliksiz bir menu olmus boyle kilo verirsin vermeyede sonra sıkıntilar baslar.. demir eksikligi vitamin eksikligi baslayinca ilac almak durumda kalırsın.. o ilaclarda istah aciyor...Arkadaşlar merhaba dün kı menumu yazmayı unutmuşum galıba
10.00
Şeftali
15.00
Herbalife Shake
18.30
Yulaf sut üzüm tanesi
1 saat 30 dakıka yuruyus
3 lt su
Canim kolay gelsin bi an once yerleş dön aramiza..Kizlar gerçekten cok özür dilerim hepinizden. Taşınırken telefonumu kaybettim 3 gündür telefonsuzdum. Bebegim küçük olduğu içinde hep sessizdeydiinternetin altyapisi kurulacakmis 2 ay internetsizim uf bildirim yapamadim ama butun gün icim icimi yedi resmen. Umarim diskalifiye olmam daha biraz once buldum telefonumu
Kizlar gerçekten cok özür dilerim hepinizden. Taşınırken telefonumu kaybettim 3 gündür telefonsuzdum. Bebegim küçük olduğu içinde hep sessizdeydiinternetin altyapisi kurulacakmis 2 ay internetsizim uf bildirim yapamadim ama butun gün icim icimi yedi resmen. Umarim diskalifiye olmam daha biraz once buldum telefonumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?