- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
ay kahve yulafla ömür mü geçerLAydLiNe E
Elbette kaptanım. Listeye girince daha çok dikkat etmek gerek. Çünkü benim başarım takımın başarısı ve düzenli kilo vermek gerek ki takımla daha çok motive olalım.
Buradaki hatunlarI hatırlatmıyorum .
Sürekli gözümün önündeler. Spor salonundan çıkmıyorlar kahve ve yulaf la yaşıyorlar resmen :)
istanbulda yaşamak zor yaaa... benim hayalim deniz kenarı bir ilçe olsun istiyorum.... ama eşimin kurumu sadece merkezde o yüzden hangi şehir olursa olsun hep merkezdeyiz...Taşındığım evde internet altyapisi yokmuş basvuru yaptim 2 ay sonraya anca gelirmis istanbulun araba trafigi yetmezmis gibi bide insan trafigi bekliycem yani canim. 2 ay internetsizim telefonun netini kullanicam
Bildirimleri sakın ihmal etme canım.Taşındığım evde internet altyapisi yokmuş basvuru yaptim 2 ay sonraya anca gelirmis istanbulun araba trafigi yetmezmis gibi bide insan trafigi bekliycem yani canim. 2 ay internetsizim telefonun netini kullanicam
Ben uzun zamandır tayt ve şortla dolaşıyorum evde. Cidden hem kendimi daha bakımlı ve güzel hissediyorum hem de kilo alınca daha bir belli oluyor iyi tespit yapmışsınBugün iyi gidiyor,hafta sonundan gelen +200grami telafi edecegim. Bir de bir şey daha fark ettim evde salaş pijama giymeyecegim.bunj yerine tayt ya da şort giydiğimde daha da zayiflayasim geliyor,bir şey yiyeceksem bile ywmiyorum.aci gerçekler çok göz önünde oluyor tayt giyince
Çoğu :))ay kahve yulafla ömür mü geçerama taş gibiler demiii
Aynen canim daha sakin oluyor ilçeler. Suan tasindigim yerde merkez olmasina rağmen sakin bi yere benziyor tabi 4 gündür burdayim simdiden buyuk konusmiyiiiimmmm susayim en iyisi benistanbulda yaşamak zor yaaa... benim hayalim deniz kenarı bir ilçe olsun istiyorum.... ama eşimin kurumu sadece merkezde o yüzden hangi şehir olursa olsun hep merkezdeyiz...
Aynen canim daha sakin oluyor ilçeler. Suan tasindigim yerde merkez olmasina rağmen sakin bi yere benziyor tabi 4 gündür burdayim simdiden buyuk konusmiyiiiimmmm susayim en iyisi ben
Takımın 1. sayfasındaki formu doldurup burada paylaşır mısın canım. Bir de kuralları okudun mu?
Yok yok canim anadolu yakasindayim sadece 15 dakikalik bi mesafeye tasindimNerden nereye taşındın canım? Şehir değişikliği mi oldu ?
Bugün menüm
Sabah 10
Bir kase sütlü tarçınlı gevrek
Öğlen 13
İki tane biber dolması bir kase yoğurt
Akşam 16 30
İki kabak dolması bir kase yoğurt
İki litre su
İki fincan türk kahvesi
Bir fincan yeşil çay
Akşam yürüyüşe çıkacağım eşim gelince süresini 1saatten fazla plabliyorum.soyke karnım.bacaklarim ağrıyan kdark yürümek istiyorum.bugun başka bir şey yemeyeceğim eğer çok acikirsam akşam kahvenin yanına bir hurma eklerim
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adıaytak pikap
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğrenci
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :yok
Yaşadığınız şehir:konya
Boyunuz :168
Kilonuz:83
Hedef kilonuz :52
Kilo alma hikayeniz :depresyon
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :özgüvenimi geri kazanmak, benim modaya ayrı bir ilgim var ama kilodan hiç istediğim gibi giyinemiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır bu ilk
Neden 13. Takım? :kilolarım benim uğursuzluğum ve 13 uğursuz rakam olarak kabul edilir ben bu uğursuzluğu burada kıracağım inşallah ,bu benim için küçük ironik bi şaka aslında
Aranıza beni kabul ettiğiniz için çook teşekkürler
Hoşgeldin canım umarım hedeflerinin peşinden gider ve fit bir hatun olursun13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adıaytak pikap
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğrenci
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :yok
Yaşadığınız şehir:konya
Boyunuz :168
Kilonuz:83
Hedef kilonuz :52
Kilo alma hikayeniz :depresyon
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :özgüvenimi geri kazanmak, benim modaya ayrı bir ilgim var ama kilodan hiç istediğim gibi giyinemiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır bu ilk
Neden 13. Takım? :kilolarım benim uğursuzluğum ve 13 uğursuz rakam olarak kabul edilir ben bu uğursuzluğu burada kıracağım inşallah ,bu benim için küçük ironik bi şaka aslında
Aranıza beni kabul ettiğiniz için çook teşekkürler
Haklısın canım yürüyüşe çıkayım dönüşte sodalı ayran icebilirim ferah ferahafiyet olsun canım. çook erken bitirmişsin günü. son ara öğün yapmanı ve süt yada yoğurt ya da kefir tüketmeni tavsiye derim. hem yağ yakımı içinde faydası olur. spor sonrası uygun bişey yemezsen kasdan gidiyor.
hoşgeldin canım aramıza.
Hoşgeldin canım umarım hedeflerinin peşinden gider ve fit bir hatun olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?