Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım yakında tatıle çıkıcam o yüzden bu arada kızlar benım en en büyük sorunum gece uykudan uyanıp yemek yemeklerim bunun önüne nasıl gecıcem bana yardımcı olacak var mı ?

Günaydın Herkese
Hadi herkes kalori yaksın bakalım
Ben denize kaçar

Gunaydin iyi eglenceler canim

Canım yakında tatıle çıkıcam o yüzden bu arada kızlar benım en en büyük sorunum gece uykudan uyanıp yemek yemeklerim bunun önüne nasıl gecıcem bana yardımcı olacak var mı ?

Yatmadan 2 saat önce tarçınlı süt icebilirsin. Tarçın kan şekerini düzenler yeme ihtiyacı hissetmezsin

Günaydın kızlar
Kaçamaksız keyifli bir gün olsun

Dün ki +300 gitti çok şükür hemde -400 olarak. Bir haftadır tartı sabitti 100 gr eksi oldu şükür.

Bugün diyetisyen randevum var. Tartı sabit olsa da yağdan gittiğini düşünüyorum. Bakalım sonuç nasıl olacak.

Kahvaltı edip mutfak dolaplarının dışını silecegim inşallah

Menülerin ve paylaşımların gayet güzel. Seni listeye almayı istiyorum ama daha önceki kötü deneyimlerimden dolayı tereddüt ediyorum. O nedenle beni bu konuda ikna etmeni istiyorum canım. Dolmalar pirinçli miydi?
Hoş geldin aramıza canım. Hedef kilon boyuna göre az. Ben hedefini 58 olarak not alıyorum. 58 kiloya indiğinde eğer hala kendini beğenmezse hedefini daha aşağıya çekebiliriz.
LAydLiNe kaptanım 2 hafta üst üste kg veremeyen takımdan atılıyor diye birşey kalmış aklıma doğru mu
3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye oluyor canım yarışmanın genel kuralı. Takımın ilk sayfasında kurallarda yazılı.
Mantı yerine daha sağlıklı bir şey yiyebilirdin.
Canım o akşam 20:30 da yediklerin olmamış ve zaten de kısa süre de canın tatlı istemiş. Yoğurt ya da süt olabilirdi o öğünde. Normalde hiç olmasa daha iyi ama sen hem emziriyorsun hem de vücut kitle endeksin biraz daha yüksek.
Geçen hafta cuma kılom 72.7
Pazartesi 71.3
Giden 1.4 kg
Çok güzel gitmiş ama menülerin son günlerde çok sağlıksız canım kendine dikkat etmelisin.
Bugün ki menüm arkadaşlar

9:30 herbalife Shake

15:00 salata peynir yufkayla durum
1 bazlama

3 lt su
10.000 adım
Adım ve su çok güzel ama yetersiz besleniyorsun.
Ohhhh valla akşam bayağı götürmüşsün Şaka bir yana iyi durmuşsun bir kadehle. Lavaş olmasa olurmuş.
Günaydın Herkese
Hadi herkes kalori yaksın bakalım
Ben denize kaçar

Günaydın canım benim yerime de yüz

Gün içinde sabah erken kalkıp 3 öğününü düzenli ve dolu dolu yaparsan bence gece yemezsin. Silkelen ve kendine güzel bir program oluştur. Misafir olarak kalıyorsan zor ama yine de yapabilirsin. Önemli olan sağlıklı beslenmek biliyorsun.

Gunaydin herkese ,
Bugun tarti oynamamış bugun sabah sporu yapmadım... fazla kardio yapmak kilo vermeyi durdururmus...bugun sadece yürüyüş yaparim ...

Taşındığım evde internet altyapisi yokmuş basvuru yaptim 2 ay sonraya anca gelirmis istanbulun araba trafigi yetmezmis gibi bide insan trafigi bekliycem yaninim. 2 ay internetsizim telefonun netini kullanicam
Gerçekten çok saçma bi durum 2dk.lik iş için aylarca bekletiyorlar. Bizde 4 ay falan beklemiştik yan binadan kullandık ortak tanıdık varsa çekiyorsa öyle yapabilirsin.

Canim , gece yeme ataklari yasayan kisiler genelde seker problemi olabiliyor bi tahlil yaptir durumunu anlat.. endokrin uzmanina..

Canim kac haftada verdin bu kiloyu supersin )

Ben hiç zayıf çıtı pıtı bir kiz olmadım hep istediğim bir olaydı ama hiç olmadı ustune birde komiklerim iri oluna vede boyum olunca hep iri yarı bir kiz göründüm sürekli kilo aldım verdim aldım verdim ama hiç tartıda şu anki kilomu görmemiştim en son tartıya çıktığım da 95 kilo olmustum boyum 170 yaşım da 22 bu kiloya kadar çıkmamın sebebi de çok yemek ve sağlıksız beslenip ağır yemekler yemek oldu doğumdan sonra aldığım kiloları da veremeyince obezligin tuzu biberi oldu . Troit hastalığın da var kilo vermem zor ama imkansız değil biliyorum . Gel gelelim eşime oda çok zayıf böylesi hiç uyumlu olmuyor ve bana sürekli yeme zayıfla diye baskı kuruyor eşim böyle yapınca bende tam tersi sinirlenip daha çok yiyorum . Ama bugün ki baskısı canıma tak etti. Biliyorum bu böyle olmaz kendimi salmamalıyım artık zayıflamalıyım ve bu yüzden gruplarinizda boş yer varsa beni de alırsanız çok mutlu olurum. Ayrıca evli bir çocuk annesi ev hanımıyım daha önce zayıflama yarışmalarına katılmadım olmak istediğim kilo 65 - 70 arası . Bu takımı istememin sebebi ise kiloma ve boyuma yakın yarışmacıların olması

Canım hoşgeldin aynı yaştayız ve aynı kilodayız inşallah atarız bu fazlalıkları vücudumuzdan. Ben sana inanıyorum yapabilirsin ve yapabiliriz. 1nci sayfada katılım formunu doldur kaptanımız gelince görür. Kurallarimiz da var onları da okursun hem Allah gönlüne göre versin

Amin canım inşallah hemen dolduruyorum sen hiç zayıfladın mi peki

Katilim formunun üzerine basıyorum açılmıyor nasıl dolduruluyor ki yazan bütün soruları üstteki mesajımda cevapladım yeterli olur mu

hoşgeldin canım aramıza ben kaptan yardımcısıyım... birazdan kaptanımız gelip seni yönelendirir... ilk sayfadaki formu doldur kaptanımız LAydLiNe etiketle canım....
burası birbirimize destek için çok iyi bir yer .. hepbirlikte kilolara elveda diyeceğiz.. benkaratay diyeti yapıyorum iyi gidiyor şuan... var mı kafanda bir beslenme düzeni ?

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :mimozaacicegi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :170
Kilonuz:95
Hedef kilonuz :65 - 70 arasi
Kilo alma hikayeniz : doğumdan sonra aldığım kiloları veremedim ve git gide alıyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : obezite grubuna girdim eşimle uyumlu değiliz o çok zayıf ben çok kilolu ve bana baskılar ayrıca sağlığımı olumsuz etkilemesi
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Neden 13. Takım? : boyuma ve kilima yakın zayıflamak isteyen arkadaşların olması ve bu durumun beni motive edeceğini düşünmem

LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…