Afiyet olsun canım. Kiloyu verme sebebin neydi? Birşey için mi düğün filan gibi. Hızlı kilo vermek için cabaliyorsun. Tartı da eksi de görüyorsun. Amacın sadece buysa evet sonuç güzel. Ama kaybettiği kiloyu kasdan kaybediyorsun. Bu kadar az yerken vücut yağ yakmaz tam tersine depolar. Yakında bacak bel ağrıların başlayabilir kas kaybı nedeniyle.
Daha önce söylemiştin menulerim böyle olacak diye ama yine de soylemeden geçemedim. Sağlık bu sakaya gelmez
Günaydın Herkese
Hadi herkes kalori yaksın bakalım
Ben denize kaçar
Canım yakında tatıle çıkıcam o yüzden bu arada kızlar benım en en büyük sorunum gece uykudan uyanıp yemek yemeklerim bunun önüne nasıl gecıcem bana yardımcı olacak var mı ?
Menülerin ve paylaşımların gayet güzel. Seni listeye almayı istiyorum ama daha önceki kötü deneyimlerimden dolayı tereddüt ediyorum. O nedenle beni bu konuda ikna etmeni istiyorum canım. Dolmalar pirinçli miydi?Bugün menüm
Sabah 10
Bir kase sütlü tarçınlı gevrek
Öğlen 13
İki tane biber dolması bir kase yoğurt
Akşam 16 30
İki kabak dolması bir kase yoğurt
İki litre su
İki fincan türk kahvesi
Bir fincan yeşil çay
Akşam yürüyüşe çıkacağım eşim gelince süresini 1saatten fazla plabliyorum.soyke karnım.bacaklarim ağrıyan kdark yürümek istiyorum.bugun başka bir şey yemeyeceğim eğer çok acikirsam akşam kahvenin yanına bir hurma eklerim
Hoş geldin aramıza canım. Hedef kilon boyuna göre az. Ben hedefini 58 olarak not alıyorum. 58 kiloya indiğinde eğer hala kendini beğenmezse hedefini daha aşağıya çekebiliriz.13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adıaytak pikap
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğrenci
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :yok
Yaşadığınız şehir:konya
Boyunuz :168
Kilonuz:83
Hedef kilonuz :52
Kilo alma hikayeniz :depresyon
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :özgüvenimi geri kazanmak, benim modaya ayrı bir ilgim var ama kilodan hiç istediğim gibi giyinemiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır bu ilk
Neden 13. Takım? :kilolarım benim uğursuzluğum ve 13 uğursuz rakam olarak kabul edilir ben bu uğursuzluğu burada kıracağım inşallah ,bu benim için küçük ironik bi şaka aslında
Aranıza beni kabul ettiğiniz için çook teşekkürler
3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye oluyor canım yarışmanın genel kuralı. Takımın ilk sayfasında kurallarda yazılı.LAydLiNe kaptanım 2 hafta üst üste kg veremeyen takımdan atılıyor diye birşey kalmış aklıma doğru mu
Mantı yerine daha sağlıklı bir şey yiyebilirdin.30.07.2018 / Pazartesi
11:00 = 1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
13:00 = 7 kaşık taze fasülye
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
17:00 = 2 kaşık yoğurtlu mantı
2.5 lt su
Canım o akşam 20:30 da yediklerin olmamış ve zaten de kısa süre de canın tatlı istemiş. Yoğurt ya da süt olabilirdi o öğünde. Normalde hiç olmasa daha iyi ama sen hem emziriyorsun hem de vücut kitle endeksin biraz daha yüksek.09.45
Sirkeli su
10.15
1 kase kaşa ( yulaf,çavdar,keten tohumlu sütlü lapa) çok sevdiğimi söyleyemem ama iyi tok tutuyor :)
12.30
1/2 ham şeftali:)
2 hurma
1 sütlü Jacob
14.30
2 kepçe bol tavuklu şehriye çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
1 kupa kefir
17.00
2 kuru kayısı
18.00
2 kepçe çorba
Mantarlı patlıcanlı fırında tavuk (3 küçük but)
1/2 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
20.30
Kakaolu muz ezmesi
1 fincan fıstık
21.15
Tarçınlı süt
1 tatlı kaşığı kadar oğlum için yaptığım kakaolu revani den yedim:)) son dilimdi bitene kadar sabrettim şükür bitti:))3. Gün ü dolapta ve ilk kez tattım.
Tatmasaydım iyidi ama görüldüğü üzere canım tatlı istedi çok kakaolu muz ve tarçınlı süt kesmedi:))
3.5 lt su
20 dk yürüyüş
Ev temizliği ( biraz dip bucak olunca bitmedi :))
Çok güzel gitmiş ama menülerin son günlerde çok sağlıksız canım kendine dikkat etmelisin.Geçen hafta cuma kılom 72.7
Pazartesi 71.3
Giden 1.4 kg
Adım ve su çok güzel ama yetersiz besleniyorsun.Bugün ki menüm arkadaşlar
9:30 herbalife Shake
15:00 salata peynir yufkayla durum
1 bazlama
3 lt su
10.000 adım
Ohhhh valla akşam bayağı götürmüşsün30 temmuz pzt menü
10.00
1 dilim dukan ekmek
1 yağda yumurta
2 kaşık zeytin salatası
1 küçük poğaça
16.00
1 şiş adana
2 parça köfte-patlıcan kebabı
2 dilim ekmek kadar lavaş
2 kaşık salata
1 bardak rakı
3 ceviz
30 dk yürüyüş
2.5 l su
Günaydın Herkese
Hadi herkes kalori yaksın bakalım
Ben denize kaçar
Gün içinde sabah erken kalkıp 3 öğününü düzenli ve dolu dolu yaparsan bence gece yemezsin. Silkelen ve kendine güzel bir program oluştur. Misafir olarak kalıyorsan zor ama yine de yapabilirsin. Önemli olan sağlıklı beslenmek biliyorsun.Canım yakında tatıle çıkıcam o yüzden bu arada kızlar benım en en büyük sorunum gece uykudan uyanıp yemek yemeklerim bunun önüne nasıl gecıcem bana yardımcı olacak var mı ?
Gerçekten çok saçma bi durum 2dk.lik iş için aylarca bekletiyorlar. Bizde 4 ay falan beklemiştik yan binadan kullandık ortak tanıdık varsa çekiyorsa öyle yapabilirsin.Taşındığım evde internet altyapisi yokmuş basvuru yaptim 2 ay sonraya anca gelirmis istanbulun araba trafigi yetmezmis gibi bide insan trafigi bekliycem yaninim. 2 ay internetsizim telefonun netini kullanicam
Canim , gece yeme ataklari yasayan kisiler genelde seker problemi olabiliyor bi tahlil yaptir durumunu anlat.. endokrin uzmanina..Canım yakında tatıle çıkıcam o yüzden bu arada kızlar benım en en büyük sorunum gece uykudan uyanıp yemek yemeklerim bunun önüne nasıl gecıcem bana yardımcı olacak var mı ?
Canim kac haftada verdin bu kiloyu supersinLAydLiNe beni listeye al lütfen lütfen lutfen cok istiyorum cokk, bu beni daha da motive edecek,hiç hata yapmayacağım elimden gelenin en iyisini yaparım. Ben bu takıma katılmadan önce 72 kiloyu gördüm çok dipteydim şu an 67 kiloyum.beni de al.listeye lutfenn
Canım hoşgeldin aynı yaştayız ve aynı kilodayız inşallah atarız bu fazlalıkları vücudumuzdan. Ben sana inanıyorum yapabilirsin ve yapabiliriz. 1nci sayfada katılım formunu doldur kaptanımız gelince görür. Kurallarimiz da var onları da okursun hem Allah gönlüne göre versinBen hiç zayıf çıtı pıtı bir kiz olmadım hep istediğim bir olaydı ama hiç olmadı ustune birde komiklerim iri oluna vede boyum olunca hep iri yarı bir kiz göründüm sürekli kilo aldım verdim aldım verdim ama hiç tartıda şu anki kilomu görmemiştim en son tartıya çıktığım da 95 kilo olmustum boyum 170 yaşım da 22 bu kiloya kadar çıkmamın sebebi de çok yemek ve sağlıksız beslenip ağır yemekler yemek oldu doğumdan sonra aldığım kiloları da veremeyince obezligin tuzu biberi oldu . Troit hastalığın da var kilo vermem zor ama imkansız değil biliyorum . Gel gelelim eşime oda çok zayıf böylesi hiç uyumlu olmuyor ve bana sürekli yeme zayıfla diye baskı kuruyor eşim böyle yapınca bende tam tersi sinirlenip daha çok yiyorum . Ama bugün ki baskısı canıma tak etti. Biliyorum bu böyle olmaz kendimi salmamalıyım artık zayıflamalıyım ve bu yüzden gruplarinizda boş yer varsa beni de alırsanız çok mutlu olurum. Ayrıca evli bir çocuk annesi ev hanımıyım daha önce zayıflama yarışmalarına katılmadım olmak istediğim kilo 65 - 70 arası . Bu takımı istememin sebebi ise kiloma ve boyuma yakın yarışmacıların olması
Amin canım inşallah hemen dolduruyorum sen hiç zayıfladın mi pekiCanım hoşgeldin aynı yaştayız ve aynı kilodayız inşallah atarız bu fazlalıkları vücudumuzdan. Ben sana inanıyorum yapabilirsin ve yapabiliriz. 1nci sayfada katılım formunu doldur kaptanımız gelince görür. Kurallarimiz da var onları da okursun hem Allah gönlüne göre versin
Katilim formunun üzerine basıyorum açılmıyor nasıl dolduruluyor ki yazan bütün soruları üstteki mesajımda cevapladım yeterli olur muCanım hoşgeldin aynı yaştayız ve aynı kilodayız inşallah atarız bu fazlalıkları vücudumuzdan. Ben sana inanıyorum yapabilirsin ve yapabiliriz. 1nci sayfada katılım formunu doldur kaptanımız gelince görür. Kurallarimiz da var onları da okursun hem Allah gönlüne göre versin
hoşgeldin canım aramıza ben kaptan yardımcısıyım... birazdan kaptanımız gelip seni yönelendirir... ilk sayfadaki formu doldur kaptanımızBen hiç zayıf çıtı pıtı bir kiz olmadım hep istediğim bir olaydı ama hiç olmadı ustune birde komiklerim iri oluna vede boyum olunca hep iri yarı bir kiz göründüm sürekli kilo aldım verdim aldım verdim ama hiç tartıda şu anki kilomu görmemiştim en son tartıya çıktığım da 95 kilo olmustum boyum 170 yaşım da 22 bu kiloya kadar çıkmamın sebebi de çok yemek ve sağlıksız beslenip ağır yemekler yemek oldu doğumdan sonra aldığım kiloları da veremeyince obezligin tuzu biberi oldu . Troit hastalığın da var kilo vermem zor ama imkansız değil biliyorum . Gel gelelim eşime oda çok zayıf böylesi hiç uyumlu olmuyor ve bana sürekli yeme zayıfla diye baskı kuruyor eşim böyle yapınca bende tam tersi sinirlenip daha çok yiyorum . Ama bugün ki baskısı canıma tak etti. Biliyorum bu böyle olmaz kendimi salmamalıyım artık zayıflamalıyım ve bu yüzden gruplarinizda boş yer varsa beni de alırsanız çok mutlu olurum. Ayrıca evli bir çocuk annesi ev hanımıyım daha önce zayıflama yarışmalarına katılmadım olmak istediğim kilo 65 - 70 arası . Bu takımı istememin sebebi ise kiloma ve boyuma yakın yarışmacıların olması
kopyala o formu yapıştır sonra doldur canım ..Katilim formunun üzerine basıyorum açılmıyor nasıl dolduruluyor ki yazan bütün soruları üstteki mesajımda cevapladım yeterli olur mu
Tamamdır sagolasin canımkopyala o formu yapıştır sonra doldur canım ..
Can temmuz başı itibariyle verdim. İlk zaman kacamaklarim oldu belki daha fazla bile verebilirdimCanim kac haftada verdin bu kiloyu supersin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?