Yok canım, fazladır doğru.Afiyet olsun canım. Diyetisyen menüsü mü menün bana biraz fazla gibi geldi de
Dün (5 Ağustos) tatil dönüşüydü yol, toparlanma falan hiç msj yazamadım,@cankizzzz Canım 27 temmuzdan beri mesaj sayım bildirimlerini iletmemişsin
polokey2244 Canım sende 1 ağustostan beri iletmemişsin
@Mimozaacicegi Canım sende yeniydin galiba sende hiç bildirim yapmamışsın
@zamantuneli Canım sende ne zaman katılmıştın gruba o Tarihten beri mesaj sayılarını yollar mısın
-------------------------
@Paytakpikap Canım 3-4-5 Ağustosu atar mısın
-------------------------
@solmez @Nisaca Kızlar sizde 3-4 Ağustosu atar mısınız
------------------------
ada81 anneyim83 Sekerpare87 M melis08 Kızlar sizde 4 ağustosu atar mısınız
Canım bence yürüyüş etkisi 1-2 günde belli olmaz ama cuma günü karşılığını alacağından eminim eksi olarakCuma 67.2
Bugun 67.3
Hafta sonu yanlış bir şey yemedim,şu şu ictim,iki günde sabah kalktım bir saat yürüdüm,neden gram oynamıyor anlayamıyorum.yurumekten ayaklarım ağrıdi hiç ise yaramadi
Haklısın canım moral bozmak yok.moralim bozulunca keyfim kaçacak ve yine yemeklere saracagim. Benim bunyem böyle takılıp kalıyor bı kiloda bı sure direniyor. 69 da da aynı olmuştu. 67. Nin altına düşünce de 66 da öyle olacak ama pes etmek yokCanınızı sıkmayın arkadaşlar fazla kilo değil 100-200 gr.
Benim diyetisyen eğer hafta sonu dikkat edemiyorsan kilo almamaya çalış en azından vermesen de olur demişti. Hem de biraz yeme düzeni farklılaşınca metebolizma şaşırıyor.
Tabi ki 7 gün bozmadan devam edince daha iyi, kilo alınca 2 ileri 1 geri oluyor. Süreç uzuyor.
Ben 10 kilo verdikten sonra pazar sabahı free gün yapmıştım, özlediğim şeyleri yiyordum. Ama şimdi henüz hakketmedim böyle birşeyi, daha yolun başındayım.
31. TUR / BİRİNCİ HAFTA
2. TAKIM
581. Etap => %-1,230 => 1. NOTA
3. TAKIM
BAŞARILI
4. TAKIM
BAŞARILI
5. TAKIM
581.Etap => %0.223=> 1. NOTA
6. TAKIM
581.Etap=> %0.0 => 1. NOTA
7. TAKIM
BAŞARILI
8. TAKIM
581.Etap=> %0.137 =>1. NOTA
10.TAKIM
BAŞARILI
13. TAKIM
BAŞARILI
14. TAKIM
BAŞARILI
Anlastik canim sen merak etme ben bu hafta bomba gibi gelicem bak görKızlar alıntıladığım bu mesaja iyi bakın. Performans uygulamasında o takımımızın altında yazan başarılı ve nazar boncuklu ibarenin kaybolmasını istemiyorum. O yüzden lüften ve lütfen herkes diyetine odaklansın ve az da olsa kilo versin. Takım derecemiz 0,30 un altına düşünce nota alıyoruz. O yüzden derecemizi düşürmüyoruz. Anlaştık mı?
Anlastik kaptanım sen merak etme aklın bizde kalmasınKızlar alıntıladığım bu mesaja iyi bakın. Performans uygulamasında o takımımızın altında yazan başarılı ve nazar boncuklu ibarenin kaybolmasını istemiyorum. O yüzden lüften ve lütfen herkes diyetine odaklansın ve az da olsa kilo versin. Takım derecemiz 0,30 un altına düşünce nota alıyoruz. O yüzden derecemizi düşürmüyoruz. Anlaştık mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?