Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cuma 67.2

Bugun 67.3

Hafta sonu yanlış bir şey yemedim,şu şu ictim,iki günde sabah kalktım bir saat yürüdüm,neden gram oynamıyor anlayamıyorum.yurumekten ayaklarım ağrıdi hiç ise yaramadi

Sadece kilo değil ölçü de almak lazım. Kilo değişmeden incelmiş de olabilirsin. Las artmış yağ azalmış olabilir zaten amaç da bu

Ben de Cuma ile aynıyım şu an kilo olarak. Bakalım hafta içi ne kadar gidecek? Çarşamba 10-12 saat yolcuğum var.

Ben şuan 9 10 saat sürecek denizli yolculuğumdayım. Taşucundan.geçtik 8 civarı. Ne yapıyordun acaba?
3 araba gidiyoruz. Ne zaman varırız allah bilir... habire mola... mola arası yolculuk yapıyoruz 15 kişi.

Son düzenleme:

Bi hoşgeldin diyemedim sana...
Merhaba... kolaylıklar diliyorum sana...
Listen De Gayet güzel
Bu listeye bir de spor eklersen süper olur

Cuma 115.9
Güncel 115.4

-500 gr

Maşallah harika bir sonuç

110 kilonun altına düşünce eski menülerini özellikle takıma ilk geldiğinde yazdığın menülerini okumanı istiyorum. Unutma bu mesajımı olur mu?

Merhabalar bende takiminiza katılmak istiyorum boy 162 kilo 74

Gel tatlım hoş geldin. Takımımızın ilk sayfasında kurallarımız ve katılım formumuz var. Kurallarımızı okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan formumuzu doldurup burada paylaş lüften. Ben bilgilerini kaydedeyim.

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :sensiblegirl
İsim (İsteğe Bağlı ):fethiye
Mesleginizgretmen
Yaşınız :36
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:tTekirdağ
Boyunuz :162
Kilonuz:74
Hedef kilonuz :74
Kilo alma hikayeniz :abur cubur duskunlugu
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Fit olmak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayir
Neden 13. Takım? :daha duzenli ve faklı geldi

Hoşbuldum ne gerekiyorsa yapicam amaç birlikte motive olmak ve zayiflamak

sen kamp yapmayacak mıydın bakiiim
oralarda telefon çekmez kiiiii
iyi tatiller bu arada
Ayyy ne güldüm ama
Bu mesaja gaza gelinmez de napılır ben geldim valla

Bugun ki menum
10.00
Mantar kavurma
5 zeytin
3 dilim peynir

17.30
Herbalife shake

00:00
Bir Magnum
Bikac cips

3 lt su
Gece fena olmuş
Sakın bırakma canım kendini. Korumak çok önemli biliyorsun. Yapabileceğine inanıyorum. Buradan ayrılmadığın sürece kendini kontrol altında tutabiliyorsun.
Eşin ne düşünüyor kilo konusunda? Yani ne diyor sana?
Bizim de yarın evlilik yıldönümümüz bu haftasonu doğa harikası Bolu’ya gidiyoruz
Ama söz kaçamak yapmayacağım. Aranızda Bolu’dan olan var mı
Ben Kırıkkale' deyim yolu düşen herkesi beklerim. Size de bir ömür mutluluklar Tadını çıkartın Bolu'nun her mevsim ayrı güzel.
Teşekkürler solmez, takıma kabul edildim mi şimdi? Kaptan LAydLiNe bişey yazmadı ama,
Daha önce sana katılım formumuzu doldurmanı söylemiştim canım galiba görmedin.
Şimdi oldu işte hoş geldin aramıza
Tatlım listede olup olmaman çok bir anlam ifade etmiyor. Henüz yeni yeni takıma gelmeye başladın. Paylaşımların ve menülerin düzene girdiği zaman ana listeye alacağım inşallah seni. Önemli olan istikrarı sağlaman ve kilo verebilmen. Cuma listemizi gördüyen free listemiz ana listemizden daha kalabalık. Artık ana listeye alırken ince eleyip sık dokuyorum çünkü bugün listeye aldığım yarın gelmiyor. Bu da takımı zor duruma düşürüyor. O nedenle biraz daha beklemen gerekecek.
Benim hiç kız kardeşim yok ya ben napim
Kızlar aramızda yarışalım mi herkes kendine bi rakip seçsin yakın kilolu bakalım en çok kiloyu kim vercek diyerek LAydLiNe Ne dersin kaptanim
Bu hafta ana listeyle free liste yarışıyor canım. Takım tam oturmadığı için bireysel yarış listesi hazırlamıyorum. Ama biraz daha ilerleyelim onu da yaparız ki daha önce yapıyorduk.
Kızartmalar olmasa olurmuş ama totalde miktarın az olması güzel. Kahvaltın geç olmuş.
İkisi için de Geçmiş olsun canım inşallah güzel bir sonuç alırsın.
Sağol canım.
Eskiden Eylül’de gelirdik, mevsimler çok değişti ama şimdi. Hava sıcakken deniz güzel, sakin oluyor. Kıbrıs’a kadar yüzebiliyorum caretta carettalar ile :)
Nasıl yani yaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ne harika Anlatsana biraz nasıl yapıyorsun
Kız bu nasıl menü böyle hadi mevlüdü anladık da o akşam ki dondurmalı waffle ne öyle. İki haftadır kilo veremiyorsun farkındasın dimi.
Afiyet olsun canim süt iki bardak icilmesi gunde bilemedim bi kaptanimiza soralım onun fikri ne LAydLiNe
Zararı olmaz canım. @zamantuneli nin iki menüsü de güzel. Meyveleri söylemişsin bir gün önce de. Onun saati de uygun. 15:00 ten sonra yememek lazım. O yarım saat geçirmiş sadece. Ama senin dediğin gibi sabah saatlerinde tüketmesi daha güzel olur.
Beni de yeseydin bici bici yemiş bi de utanmadan soruyor bilmeyen var mı diye
Kolay gelsin canım. Sanırım arabalar olmasa şimdi hiç birimiz buralarda olmazdık
Günaydın herkese
Kilom arti 100
Gecen cuma 69.900
Pazartesi : 70.00

Diyetime devam hic kacamak yapmadim...sporumda var ... regliye bagliyorum şişlikler basladi....
100 gram dan hiç bir şey olmaz eminim daha eksilerdesin. Düşünsene regl olacaksın ve sen cumaya eksi çıkacaksın bence harika bir sonuç. Sakın bırakma karatayı ve baban gelince de tam gaz devam. Bu ivmeyi bir daha yakalayamazsın ona göre.
Cuma 67.2

Bugun 67.3

Hafta sonu yanlış bir şey yemedim,şu şu ictim,iki günde sabah kalktım bir saat yürüdüm,neden gram oynamıyor anlayamıyorum.yurumekten ayaklarım ağrıdi hiç ise yaramadi
Ödem vardır sabırlı ol biraz devam edince birden bire gidecek onların hepsi. Pes etmek yok.

Yeniden hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. 13. takımla birlikte 3 ayrı seferde toplamda 60 kiloya yakın verdim. Nasıl oldu diyeceksin 60 kilo çok fazla bir rakam. İlk olarak 85,5 la başladım 6 ayda 60 kiloya indim. Sonra hamile kalıp tekrar 82 kiloya çıktım. Doğumdan sonra süreyi tam hatırlamıyorum ama 59 kiloyla ikinci kez mezun oldum. En son bu kış 69 lu kilolarda yeniden yarışmaya başladım. Şu an 64 kiloyum. Uzun lafın kısası eğer istersen kilolar hiç sorun değil şakır şakır gidiyor. Yeter ki sen iste ve söylediklerimizi uygulamaya çalış

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. Deli gibi temizlik yapmam lazım çok işim var. Kamp için hazırlık yapmam lazım. Kuaföre gitmem lazım. Bisiklet projesi için çalışmam lazım. Çok çalışmam lazım çokkkk öpüyorum hepinizi takımı boş bırakmayın lütfen ben aralarda uğramaya çalışırım.

Bu arada ben yarışı unutup hafta sonu kaçırdım biraz. Bu sabahta tartılmayı unuttum. Cumaya yarışı unutmayın

Bugün pazartesi olduğu için tartıştım 55.7 çıktım şükür düşmüş biraz kilom inş.
Esin ne düşünüyor derken kaptan anlamadım soruyu tam olarak.o pek kilomu takmaz.sağlığında ye der kendi yer yer ama kilo almaz cunku.ama tabiki her erkek gibi zayıflayinca hoşuna gitmiştir.

Maşallah canım sen çok güzel gidiyorsun zaten.

Düşünsene şuan 5 kilo verdin ne harika bir rakam. Sen zayıfladıkça sana itiraflarım gelecek ama şimdi söylemeyeceğim düşüncelerimi
Yaa evet çok haklısın kaptanım bende dedim eşimle kırk yılın başı ( ) dışarı çıkmışım bari oturup biseyler gömelim Ama akşam yemeği falan sonra hiçbirşey yemedim Ama tabiki çok çok yanlış olduğunu biliyorum Allah ta beni bildiği gibi yapsın bile bile yenir mi hiç

Aynen bunu demek istemiştim. Beğenmiştir mutlaka da beğendiğini dile getirdi mi diye sormuştum.

kolay gelsin canım , iyi eğlenceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…