Canım ben istanbuldayım şu an. Çarşamba taşucuna geçeceğiz.Ben şuan 9 10 saat sürecek denizli yolculuğumdayım. Taşucundan.geçtik 8 civarı. Ne yapıyordun acaba?
3 araba gidiyoruz. Ne zaman varırız allah bilir... habire mola... mola arası yolculuk yapıyoruz 15 kişi.
Nasıl yani yaaaaaaaaaaaaaaaaaaNe harika Anlatsana biraz nasıl yapıyorsun
Kolay gelsin canım. Sanırım arabalar olmasa şimdi hiç birimiz buralarda olmazdık
Bisiklet projesi de tatilde kamp da harika fikirler. Detaylı Bilgiler bekliyoruz kaptanım.Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. Deli gibi temizlik yapmam lazım çok işim var. Kamp için hazırlık yapmam lazım. Kuaföre gitmem lazım. Bisiklet projesi için çalışmam lazım. Çok çalışmam lazım çokkkk öpüyorum hepinizi takımı boş bırakmayın lütfen ben aralarda uğramaya çalışırım.
Bu arada ben yarışı unutup hafta sonu kaçırdım biraz. Bu sabahta tartılmayı unuttum. Cumaya yarışı unutmayın
Selam kızlar benim temizlik işlerim anca bitti şimdi kahve molası verdim sonra çarşafları asıp makineye çamaşır aticam tekrar sonrada yemek yaparım
Aynen kaptanım 5 kiloda bile sanki hareketliliğim arttı. İlk defa aynı gün içinde 2 katlı evin hepsini süpürür vileda yapabildim. İnşaallah kilolar gitsin hareket gelsin:))Düşünsene şuan 5 kilo verdin ne harika bir rakam. Sen zayıfladıkça sana itiraflarım gelecek ama şimdi söylemeyeceğim düşüncelerimi
Ne zaman misafir gelse ya da ben bir yere gitsem bana bı haller oluyor. Diyelim misafirliğe gittiniz. Ev sahibi lahmacun yaptı,alternatif yok. Yemesen olmuyor yesem vicdana dert ,ne yapıyorsunuz bu durumlarda. Öğlen yedim pişman mıyım evet yine pişmanım. Akşam yemeyeyim dengelensin diyorum ama bu da sağlıklı bir durum degil.ne yapsam akşam yemesen mı ya da mesela sadece yoğurt mu yesem
Benim eşim de gelmez. Babam çok iyi yüzer ama boyunu 50-100 metre geçecek yete gider en fazla. Ben gidiyorum, önce karınca gibi görünüyor kıyıdakiler, sonra kıyı görünmüyor. Ama ben de tek o kadar açılmam korkarım, açık deniz. Carettalar ısırır, köpekbalıklarına yem olurum ekibimiz var.Ben yapamam da var senin gibi çılgın arkadaşlarım... bir başak burcu olarak temkinlilik diz boyu bende. Bi de anemiyim. 1 km açılıp kıyıyı kaybetmeden keyif çatıyorum ben.. ama senin aldığın keyif yanında hiçbirşey benimki...
Tost dışında menün guzel canim afiyet olsun, sporda olsa supersaat 9.10
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
2 dilim peynir
saat 12.45
10 adet leblebi (Çantamda leblebi hep vardır, şekerim düşüyor)
saat 14.30
1 karışık tost- (dışardaydık çok acıkınca mecburen yedim)
1 ayran
17.00
1 bardak süt
8 adet çiğ fındık
20.00
1 parça ızgara tavuk
1 kase salata
şu ana kadara 8 bardak su içtim, yatana kadar 10 bardağı tamamlarım.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :sensiblegirl
İsim (İsteğe Bağlı ):fethiye
Mesleginizgretmen
Yaşınız :36
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:tTekirdağ
Boyunuz :162
Kilonuz:74
Hedef kilonuz :59
Kilo alma hikayeniz :abur cubur duskunlugu
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Fit olmak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayir
Neden 13. Takım? :daha duzenli ve faklı geldi
Hedef kilom 5913. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :sensiblegirl
İsim (İsteğe Bağlı ):fethiye
Mesleginizgretmen
Yaşınız :36
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:tTekirdağ
Boyunuz :162
Kilonuz:74
Hedef kilonuz :74
Kilo alma hikayeniz :abur cubur duskunlugu
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Fit olmak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayir
Neden 13. Takım? :daha duzenli ve faklı geldi
Merhaba Ebru maşallah sana supersinYeniden hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. 13. takımla birlikte 3 ayrı seferde toplamda 60 kiloya yakın verdim. Nasıl oldu diyeceksin 60 kilo çok fazla bir rakam. İlk olarak 85,5 la başladım 6 ayda 60 kiloya indim. Sonra hamile kalıp tekrar 82 kiloya çıktım. Doğumdan sonra süreyi tam hatırlamıyorum ama 59 kiloyla ikinci kez mezun oldum. En son bu kış 69 lu kilolarda yeniden yarışmaya başladım. Şu an 64 kiloyum. Uzun lafın kısası eğer istersen kilolar hiç sorun değil şakır şakır gidiyor. Yeter ki sen iste ve söylediklerimizi uygulamaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?