- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Canım lahmacun yediysen eğer bu diyette var(kaptanımız öyle demişti) abartmadan. Ben dün mesela gündüz kaçamak yapmıştım akşam birşey yemedim. Ama bence çorba falan içebilirsin kendini aç bırakmakta olmuyorNe zaman misafir gelse ya da ben bir yere gitsem bana bı haller oluyor. Diyelim misafirliğe gittiniz. Ev sahibi lahmacun yaptı,alternatif yok. Yemesen olmuyor yesem vicdana dert ,ne yapıyorsunuz bu durumlarda. Öğlen yedim pişman mıyım evet yine pişmanım. Akşam yemeyeyim dengelensin diyorum ama bu da sağlıklı bir durum degil.ne yapsam akşam yemesen mı ya da mesela sadece yoğurt mu yesem
Sağol canım.
Eskiden Eylül’de gelirdik, mevsimler çok değişti ama şimdi. Hava sıcakken deniz güzel, sakin oluyor. Kıbrıs’a kadar yüzebiliyorum caretta carettalar ile :)
Ya yüzmek ne harika bir duygudur ,ben ayaklarım kuma değmeden duramıyorum.ama bu da iyi günlerim iki yıl önce yanımda biri olmadan suya girwmiyordumBen yapamam da var senin gibi çılgın arkadaşlarım... bir başak burcu olarak temkinlilik diz boyu bende. Bi de anemiyim. 1 km açılıp kıyıyı kaybetmeden keyif çatıyorum ben.. ama senin aldığın keyif yanında hiçbirşey benimki...
Öyle mi ,bende şöyle hissediyorum mideti daha da büyütüyor sanki bu hamur işleri.Canım lahmacun yediysen eğer bu diyette var(kaptanımız öyle demişti) abartmadan. Ben dün mesela gündüz kaçamak yapmıştım akşam birşey yemedim. Ama bence çorba falan içebilirsin kendini aç bırakmakta olmuyor
Canim karatay yapiyordun degilmi ? Karatayda lahmacun var 1tane yenilebiliyor.. hatta 2 yiyen bile oluyor ....aksama az yemegini ye hic yememezlik yapmaNe zaman misafir gelse ya da ben bir yere gitsem bana bı haller oluyor. Diyelim misafirliğe gittiniz. Ev sahibi lahmacun yaptı,alternatif yok. Yemesen olmuyor yesem vicdana dert ,ne yapıyorsunuz bu durumlarda. Öğlen yedim pişman mıyım evet yine pişmanım. Akşam yemeyeyim dengelensin diyorum ama bu da sağlıklı bir durum degil.ne yapsam akşam yemesen mı ya da mesela sadece yoğurt mu yesem
Burasıda oyle cook sicak offff offflardayimGeldimmm :)
Cooook sıcak yaaaa
Karatay yapmaya calisiyorumCanim karatay yapiyordun degilmi ? Karatayda lahmacun var 1tane yenilebiliyor.. hatta 2 yiyen bile oluyor ....aksama az yemegini ye hic yememezlik yapma
Karatayin en sevdigim yani bu lahmacunKaratay yapmaya calisiyorum
Ya yüzmek ne harika bir duygudur ,ben ayaklarım kuma değmeden duramıyorum.ama bu da iyi günlerim iki yıl önce yanımda biri olmadan suya girwmiyordum
Geçen yıl bir dönem Türk kahvesi bağımlısı oomustum,iki kupa kahve içer telvesibi yerdim acı acı o dönem çok zayıfladim ama kan degerlerim çok düştü.serum twdavisi gördüm kansızlık için. Şimdi kahve icsem zayıflar miyim yine çok içer miyim çok aradayim
Lahmacunun hamuru çok çok ince olduğu için birde bol salatayla yendiği zaman öyle çok eksilik bir durum yok bence tabiki hergün yenmediği sürece sıkıntı yok. Yoksa canan hoca yiyin demezdi herşeye karşı biri olarakÖyle mi ,bende şöyle hissediyorum mideti daha da büyütüyor sanki bu hamur işleri.
Bir şey daha fark ettim sabah meyve yediğimde gün içinde daha çok acıkıyorum
Hiç yasayamayacagim galiba o duyguyu,şimdilik bana bu da yetiyor ya kendimce ilerleme kaydettim göğüs hizama kadar gideviliyorum.Benim bir arkadaşım da senin gibi... hatta o tazyikli suda duş bile alamıyor :)
Geçen gün kıyıdan baya uzaktayım... can hıraş yüzüyorum falan...şöyle bir dik durdum ne göreyim ayaklarım tabana değiyor. :) ne komikti yahu... O da pek keyifli... açıklarda tepe bulmak
Cuma 67.2
Bugun 67.3
Hafta sonu yanlış bir şey yemedim,şu şu ictim,iki günde sabah kalktım bir saat yürüdüm,neden gram oynamıyor anlayamıyorum.yurumekten ayaklarım ağrıdi hiç ise yaramadi
İşte böyle zamanlarda bende moral sıfıra iniyor, şok diyet tarifleri aramaya basliyorumcanım benim de bazen öyle oluyordu , şeker direnci oluyormuş , bünye az yemekle yaşamaya alıştırıyormuş kendini, bi bakıma koruma moduna geçmek gibi bişey yani
İ
İşte böyle zamanlarda bende moral sıfıra iniyor, şok diyet tarifleri aramaya basliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?