- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Geçmiş olsun canım çocuğuna. 2 gün dışarda yemeğe rağmen +200 çokta fazla değil diye düşünüyorum. Bizim burdada çok köpekler var normalde sakinler ama ac oldukları zaman bi koşturmaca bi havlama heran saldircakmis gibi oluyorlar insan yemek vermeye bile korkuyor o anKızlar günaydın.
latiska hayırlı olsun, güzel geçmesine sevindim.
Ben dün sahilde yürüyüş yaptım, çok köpek var seninle birlikte yürüyen aktif köpekler. Korkarak yürüdüm. Bugün eşime ağladım Benin’le gelmesi için, erken çıktık 6.30da bu sefer daha çoktu. Yütünmeyeceğine karar verdik. Bisikletim var aslında burada ama yine takılıyorlar peşime. Spor aletleri de yok etrafta. Evde Leslie tarzı birşeyler yapacağım.
Ayrıca çocuklar 9’a kadar uyuyorlar diye çıktık beraber evden eşimle. Küçük kızım uyanmış, ağlamış ablası aradı gelin diye. Kusmuş, klima çarptı herhalde hasta yatıyor.
Bende havadisler böyle.
Teşekkürler canım daha fazla olabilirdi aslında:)kilona oranla çok iyi kilo vermişsin , tebrikler
Tebrikler canım ben de o kilollar görmek istiyorum artikSelam kizlar.
Gecen cuma 62.6
Bu hafta 62
Fark -600
Insallah goruceksin en yakin zamanda canim. Kisisel bilgilerim kisminda ozel baslik adi altinda baslangic guncel ve hedef kilonu da yazsana canim ben cok karıştırıyorum daTebrikler canım ben de o kilollar görmek istiyorum artik
ellerine sağlık bi ben bakayım canım doğrudur gerçi
Listemiz doğru kızlar.***13.TAKIM 581. ETAP***
polekey2244(62.6/62.0/0.6/0.96%)
merryangel (68.2/67.5 /0.7/1.03%)
solmez (86.4/85.6/0.8/0.93%)
Birprensess (95.9/95.7/0.2/0.21%)
Latiska (58.6/58.6//%)kilosu sabit
Nisaca (115.9/114.7/1.2/1.04%)
anneyim83(67.2/66.5/0.7/1.04%). Yeni Üye Baş. Tar: 13 Temmuz 2018 Baş. Kil:69 Hedef:60
13. Takım ortalaması: % 0.744
merryangel canım eline sağlık doğru yapmışssın... bende takım ortalmasını hesapladım... LAydLiNe canım bi kontrol et istersen )
Devam et sakın bırakmakilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum benim gibi artılarabu hafta hareketlenmemiz lazımmm
gerçi daha ne yapayım bilmiyorum
Kızlar günaydın.
latiska hayırlı olsun, güzel geçmesine sevindim.
Ben dün sahilde yürüyüş yaptım, çok köpek var seninle birlikte yürüyen aktif köpekler. Korkarak yürüdüm. Bugün eşime ağladım Benin’le gelmesi için, erken çıktık 6.30da bu sefer daha çoktu. Yütünmeyeceğine karar verdik. Bisikletim var aslında burada ama yine takılıyorlar peşime. Spor aletleri de yok etrafta. Evde Leslie tarzı birşeyler yapacağım.
Ayrıca çocuklar 9’a kadar uyuyorlar diye çıktık beraber evden eşimle. Küçük kızım uyanmış, ağlamış ablası aradı gelin diye. Kusmuş, klima çarptı herhalde hasta yatıyor.
Bende havadisler böyle.
1 eylüle kadar ısrarla karataya devam kaptanım baktım değişiklik yok bakacam artık başka seçeneklere... zaten karatayda yavaş kilo veriliyormuş...Devam et sakın bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?